Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2019, 00:571η απάτη)oldjedi έγραψε: 09 Ιουν 2019, 00:44Οχι , δεν αγορασα τιποτα ουτε απο τον Βελοπουλο , ουτε και παλαιοθεν απο τον Αδωνι ...Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2019, 00:37
Αγόρασες και συ την χειρόγραφη αλληλογραφία του Χριστού;
Για τον Φράγκο (Φραγκούλη) τί γνώμη έχεις;
.
Αν εννοεις τον στρατηγο Φραγκο , δεν ξερω πολλα πραγματα σχεδον τιποτα ... Μια φορα ειχα ακουσει μια ομιλια του αλλα δεν μου προξενησε εντυπωση ...
Δεν σε ρώτησα για τον Άδωνι. Για τον αποδεδειγμένο απατεώνα Βελόπουλο σε ρώτησα, αυτόν που ψηφίζεις γνωρίζοντας ότι είναι απατεώνας.
2η απάτη) https://www.google.com/search?q=%CF%86% ... 68&bih=342
Φραγκούλης Φράγκος: Γιατί μιλά για απόπειρα παραπλάνησης ενόψει εκλογών.
.
Η εκφραση "αποδεδειγμενα απατεωνας" , ειναι της πλακας ... ΑΝ εχεις αποδειξεις βγες και καντου μηνυση , να τον θαψεις ...
Επαναλαμβανω ... δεν με ενδιαφερει το επαγγελμα του ... Ειναι φοροφυγας ;; Ειναι κλεπταποδοχος ;; Στο ΣΔΟΕ να του κανουν ελεγχο και να τον κλεισουν μεσα ...
Οσο για τον Φραγκουλη , δεν ξερω τι ρολο παιζει και αυτος και τι συμφεροντα εξυπηρετει ... Δεν με ενδιαφερει ...
Η προπαγανδα που πεφτει εναντιον του Βελοπουλου , απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο ... Ουτε αυτη με ενδιαφερει ...
Μπορεις να βαλεις οσα βιντεο θελεις , εγω εχω πλεον σχηματισει την γνωμη μου ...
Αλλωστε και να μην ψηφισω τον Βελοπουλο , ΝΔουλα δεν ψηφιζω ...