Μωρε ας μην εκανε αδιανοητες μαλακιες ο Μανωλας (ειδικα το δευτερο γκολ ειναι α λα Τζαβελας οσο βαρυ κι αν ακουγεται) και σου ελεγα εγω.
Απο Ιταλια ο Μπαρελα μου αρεσει περισσοτερο
Μωρε ας μην εκανε αδιανοητες μαλακιες ο Μανωλας (ειδικα το δευτερο γκολ ειναι α λα Τζαβελας οσο βαρυ κι αν ακουγεται) και σου ελεγα εγω.
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ρε μλκες τι σχέση έχουν οι τακτικές σήμερα; Σήμερα έχουμε μια αξιοπρεπή ομάδα που ήρθε να τιμήσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις και ένα τσούρμο αδιάφορους που σιχτιρίζουν τη στιγμή και την ώρα που τους ανάγκασαν να πατήσουν στο χορτάρι.Lestat έγραψε: 08 Ιουν 2019, 22:30Εχει ευθυνη, εντελως λαθος τακτικη, εκαναν παρτι οι ιταλοι απο τα πλαγια. Ασε που εβαλε δεξια ενα αμυντικο χαφ, επιθετικο ενα δεκαρι και αμυντικο χαφ ενα στοπερ. Βεβαιως, δεν ειναι μονο δικη του η ευθυνη, οι παιχτες περπατανε, προφανως απο φυσικη κατασταση ειναι χαλια... και δεν φαινονται και ορεξατοι...Maspoli έγραψε: 08 Ιουν 2019, 22:27Δεν εχει ευθυνη ο Αγγελος, μιλαμε για τραγικη ανεπαρκεια του Μανωλα σημερα. Ο Παπασταθοπουλος σε μεγαλη πτωση οπως φανηκε κ κοντρα στην ΤσελσιLestat έγραψε: 08 Ιουν 2019, 22:25 Μετριος προπονητης, μετριοι παιχτες, ολοι σε κακη μερα. Δεν θελει και πολυ... Εχουν αφηνιασει οι Ιταλοι...
Και να φυγει ο Αγγελος δεν αλλαζει τιποτα. Οι παιχτες μας ειναι στην καλυτερη περιπτωση μετριοι, παιζουν μονιμως χωρις ορεξη στην Εθνικη και κυριως ειναι αγυμναστοι, παιρνουν μηδεν στην ταχυδυναμη, γιατι ειναι τεμπεληδες και δεν γυμναζονται οπως οι ευρωπαιοι...
Οι ιταλοί συνήθως κάνουν συντήρηση όταν έχουν απλώσει τη μπουγάδα. Είναι δύσκολο να συνεχίσουν στην ίδια ένταση.vantono έγραψε: 08 Ιουν 2019, 22:52 Ζεσταίνεται και ο μαυρούλης της γιουβε, βλεπω. Αν περάσει στο δευτερο ημιχρονο, βλεπω να τερματίζουμε με αλλα 3 γκολάκια.
Σιγα. Για πολλά χρόνια οι Οθωμανοί αδερφοί μας υποαπέδιδαν με βάση τις δυνατότητες των παιχτών.NewModelArmy έγραψε: 08 Ιουν 2019, 22:57 Την ιδια ωρα που η Ελλαδιτσα παρουσιαζει εικονα που δεν θα ζηλευε ουτε το Λιχτενσταιν και το Σαν Μαρινο, τα παλικαρια της Τουρκιας,οι απογονοι της ενδοξης Οθωμανικης Αυτοκρατοριας εχουν ριξει στο καναβατσο την παγκοσμια πρωταθλητρια Γαλλια.
Για να δειτε ποιες ειναι σοβαρες χωρες σε ολα τα επιπεδα και ποιες τριτοκοσμικα μπουρδελα.