Καπως ετσι. Και στην δουλεια με το λεωφορειο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Hi-fi / Hi-end
Re: Hi-fi / Hi-end
Κάτσε, μη φτάνουμε στο άλλο άκρο. Άνθρωποι που έχουν δώσει δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδων Ευρώ για στερεοφωνικό δεν είναι σίγουρο ότι τα έδωσαν κάνοντας αιματηρές οικονομίες. Αλλά και πάλι δεν γνωρίζω προσωπικά πολλούς για να έχω εικόνα. Αυτοί του video δεν μοιάζουν πάντως να έχουν στερηθεί πολλά στην ζωή τους.
Ναι αλλα θα δεις και πολλες περιπτωσεις οπου το συστημα με το ζορι χωραει στο σαλονι.ST48410 έγραψε: 07 Ιουν 2019, 23:49Κάτσε, μη φτάνουμε στο άλλο άκρο. Άνθρωποι που έχουν δώσει δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδων Ευρώ για στερεοφωνικό δεν είναι σίγουρο ότι τα έδωσαν κάνοντας αιματηρές οικονομίες. Αλλά και πάλι δεν γνωρίζω προσωπικά πολλούς για να έχω εικόνα. Αυτοί του video δεν μοιάζουν πάντως να έχουν στερηθεί πολλά στην ζωή τους.
ναι τον ξερω...
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Και εσπαγα το κεφαλι μου που τον ξερω οταν ειδα το βιντεο πρωτη φορα
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Αυτό έπρεπε να το βάλεις σε σπόηλερ φίλε, είναι χάρντκορ πορν.akirav έγραψε: 08 Ιουν 2019, 21:03 Holy Grail
https://gryphon-audio.dk/shop/integrate ... amplifier/
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε σεις, κοστίζει όσο ένα μικρό διαμέρισμα!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Εμένα αν μου το χαρίσει το μπάσο ο shrike το παίρνω και τσάμπα κιόλας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Δεν είναι ρε συ τόσο ακριβό το μπάσο. Σε κάποια χρόνια που μπορεί να έχουν μείνει πολύ λιγότερα, μπορεί. Αλλά ακόμα όχι, με 2-3 χιλιάρικα βρίσκεις αρκετά, σε πολύ καλή κατάσταση (για φθαρμένα κλπ και με πολύ λιγότερα).