Κουβέντα να γίνεται, τύπισσα. Δεν είναι ότι δεν θα φάω το βράδυ, αν δεν περνάει σούπερ η Ίφιδα στην ζωή της.- Casper - έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:56Κοίτα εγώ διάβασα κάτι πολύ όμορφο και αληθινό που λογικά για να το γράψει κάποιος, το έχει νιώσει. Και το έγραψα μιας και εσύ έβγαλες αντίθετο συμπέρασμα. Από 'κει και πέρα, η ίδια ξέρει. Εσύ γιατί ανακατεύεσαι; Δεν είναι σωστό να ανακατεύεσαι στα προσωπικά του άλλου. Ούτε έχεις ιδέα πώς είναι στη ζωή του.Feindflug έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:50Γω νομίζω ότι είναι στην φάση που αγαπάει τον άνδρα της ως πατέρα του παιδιού τους και μόνον. Δεν έχει ξενερώσει με την πάρτη του, τουλάχιστον όχι σε πολύ φανερό βαθμό, αλλά αργά η γρήγορα θ' αρχίσουν να την ενοχλούν αυτά τα οποία παραβλέπει τώρα, ούσα επικεντρωμένη μόνον στο παιδί και στην χαρά που δίνει.- Casper - έγραψε: 08 Ιουν 2019, 17:43
Ίσα ίσα εγώ μ' αυτό το ποστ νιώθω πως η Ίφιδα με την τελευταία πρόταση ειδικά η ίδια βιώνει το εντελώς αντίθετο στο δικό της σπίτι. Δηλαδή ότι βρίσκεται με κάποιον που την έχει κερδίσει πραγματικά με πράξεις και συναισθήματα, όπως περιγράφει και η ίδια, και δεν νιώθει καν την ανάγκη να την διεκδικήσουν, γιατί το έχει ήδη κάνει ο άντρας της με ένα σωρό άλλους τρόπους (χωρίς κτητικότητα, ζήλια κλπ).
Απλά, μου δίνουν αυτή την εντύπωση οι αναρτήσεις της.