Έκανα ένα search και βρέθηκα στο νήμα του Forum όπου είχαν δώσει λινκ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Pubblic Issue
Re: Pubblic Issue
- Ελβετός Τραπεζίτης
Άντε να κάνει μια η bridgingeurope να βγάλει τπν αλιεκση με 69% και την ΝΔ με 3,1%ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:26 9,5 μοναδες o ενας .......19 μοναδες ο αλλος ειναι να μην γελας με τις δημοσκοπησεις κατα παραγγελια.
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Η ΒΕ ήταν Think tank του σύριζα, αλλά έχει κατεβάσει ρολά.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:28
Άντε να κάνει μια η bridgingeurope να βγάλει τπν αλιεκση με 69% και την ΝΔ με 3,1%
- ΜπλεΜπουμπυς
Αλλη γτπ δημοσκοπηση.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:28Άντε να κάνει μια η bridgingeurope να βγάλει τπν αλιεκση με 69% και την ΝΔ με 3,1%ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:26 9,5 μοναδες o ενας .......19 μοναδες ο αλλος ειναι να μην γελας με τις δημοσκοπησεις κατα παραγγελια.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Γύρω στο 10άρι είναι η διαφορά, το 20άρι της δημοσκόπησης είναι αστείο και τελικά κατά της νδ δρα, αφού ο άλλος δεν πάει καν να ψηφίσει αν δει τέτοια γιγάντια διαφορά.
Στις εκλογές λογικά θα είναι πεντάρι λόγω του ότι κάπως θα συσπειρωθούν και πάλι την τελευταία στιγμή οι ζαιοι.
Το κίνημα αλλαγής δε νομίζω ότι θα πιάσει διψήφιο... Κι ελπίζω να μείνει τέταρτο.
Η Χ.Α. που ''καταραίοι ηδηκά μαιτά το κλήσιμω τον γραφήον στο ηρακληο και την αποχόρηση σινοδεινού'' σταθερότατη και μάλιστα πάντα με υψηλότερα ποσοστά από αυτά που έδειχναν οι αντίστοιχες δημοσκοπήσεις το '15 και σε γενικές γραμμές επιβεβαιώθηκαν στις εκλογές.
Στις εκλογές λογικά θα είναι πεντάρι λόγω του ότι κάπως θα συσπειρωθούν και πάλι την τελευταία στιγμή οι ζαιοι.
Το κίνημα αλλαγής δε νομίζω ότι θα πιάσει διψήφιο... Κι ελπίζω να μείνει τέταρτο.
Η Χ.Α. που ''καταραίοι ηδηκά μαιτά το κλήσιμω τον γραφήον στο ηρακληο και την αποχόρηση σινοδεινού'' σταθερότατη και μάλιστα πάντα με υψηλότερα ποσοστά από αυτά που έδειχναν οι αντίστοιχες δημοσκοπήσεις το '15 και σε γενικές γραμμές επιβεβαιώθηκαν στις εκλογές.
- wooded glade
Η διαφορά θα είναι 8%.
Η Φώφη θα πάρει 11%.
Οι συριζαίοι έχουν ουσιαστική ελπίδα να μειώσουν μόνο με παραίτηση Τσίπρα και Μαρία Δαμανάκη αρχηγό.
Η Φώφη θα πάρει 11%.
Οι συριζαίοι έχουν ουσιαστική ελπίδα να μειώσουν μόνο με παραίτηση Τσίπρα και Μαρία Δαμανάκη αρχηγό.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
- Phorum.gr user: ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Η Φώφη δε νομίζω ότι θα συγκεντρώσει τόσο. Ασχέτως που αργά ή γρήγορα θα υπάρξουν αποχωρήσεις - διασπάσεις, αφού υπάρχουν μέσα φιλοσυριζαίοι και φιλονδτες. Μισό χρόνο είναι το κινηματάκι τους και ήδη άρχισαν οι διαμάχες. Εντάξει τα μπάλωσαν τελικά θεοδωράκης - φώφη προς το παρόν, αλλά είναι ενδεικτικό.wooded glade έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:57 Η διαφορά θα είναι 8%.
Η Φώφη θα πάρει 11%.
Άσε που ήδη έχουν αρχίσει να χάνουν ποσοστιαίες μονάδες, όπως δείχνουν ΟΛΕΣ οι δημοσκοπήσεις. Ξεφουσκώνει σιγά σιγά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ την 17 Μάιος 2018, 21:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΜπλεΜπουμπυς
1οο δις από το δημόσιο χρέος εάν καταφέρει να κόψει ο αλέξης ,δεν μειώσει τις συντάξεις και συνεχισει ο Κουλης να λεει και να κανει μαλακιες ,θα είναι ο ''βασιλιάς'' της Ελλάδος για πολλά έτη ακόμη... δυστυχως !!!
-
Anonymous343
Αν υπογραψει τη μειωση των συνταξεων η κυβερνηση του Συριζα, μαλλον επιεικης θα ειναι
Την εχει ηδη υπογραψει.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
-
Anonymous343
- Ελβετός Τραπεζίτης
Εγω πάντως ένα Καλό λόγο, για να σε παρηγορησω συριζαιε τον λεω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:32Αλλη γτπ δημοσκοπηση.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:28Άντε να κάνει μια η bridgingeurope να βγάλει τπν αλιεκση με 69% και την ΝΔ με 3,1%ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:26 9,5 μοναδες o ενας .......19 μοναδες ο αλλος ειναι να μην γελας με τις δημοσκοπησεις κατα παραγγελια.![]()
- Ελβετός Τραπεζίτης
Οταν τα κανει αυτα, μετά κατι λίγα πράγματα θα του απομείνουν,ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 21:03 1οο δις από το δημόσιο χρέος εάν καταφέρει να κόψει ο αλέξης ,δεν μειώσει τις συντάξεις και συνεχισει ο Κουλης να λεει και να κανει μαλακιες ,θα είναι ο ''βασιλιάς'' της Ελλάδος για πολλά έτη ακόμη... δυστυχως !!!
όπως να βρει την θεραπεία για τον καρκινο , να ανακαλύψει την πηγή με το νερό της αθανασίας, και να αποκαλύψει που είναι το πέρα που βρέχει
- ΜπλεΜπουμπυς
ΝΔμοκρατης που μοιραζει ταμπελες να υποθεσω.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 21:10Εγω πάντως ένα Καλό λόγο, για να σε παρηγορησω συριζαιε τον λεω.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:32Αλλη γτπ δημοσκοπηση.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 20:28
Άντε να κάνει μια η bridgingeurope να βγάλει τπν αλιεκση με 69% και την ΝΔ με 3,1%![]()
![]()
Δεν σου ζητησε κανεις κανενα καλο λογο.
Κρατα τον για να παρηγορηθεις γιατι με τοσα που παιρνες και συ τωρα ,ενω ειχες συνηθισει στην μασα τον εχεις περισσοτερο αναγκη.
Εγω ειμαι συνηθισμενος στα χιονια.
- Ελβετός Τραπεζίτης
ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 17 Μάιος 2018, 21:15ΝΔμοκρατης που μοιραζει ταμπελες να υποθεσω.Ελβετός Τραπεζίτης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 21:10Εγω πάντως ένα Καλό λόγο, για να σε παρηγορησω συριζαιε τον λεω.![]()
Δεν σου ζητησε κανεις κανενα καλο λογο.
Κρατα τον για να παρηγορηθεις γιατι με τοσα που παιρνες και συ τωρα ,ενω ειχες συνηθισει στην μασα τον εχεις περισσοτερο αναγκη.
Εγω ειμαι συνηθισμενος στα χιονια.
σπαράζει η καρδγιά μου με τα τόσα που περνάς, αληθγεια λεω.