Άρα πληρώνεις έξτρα γι' αυτό.Northern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:30To στανταρντ συμβολαιο τοτε ητανε για 10 GB το μηνα αλλα ειχανε ως προσφορα αλλα 20GB δωρεαν ως Bolt-on. Αυτο που εβαλα ειναι το Bolt-on.hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:26
Άρα πληρώνεις 28 ευρώ, όχι μηδέν. Και η εικόνα σου λέει 20 GB, όχι 30.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δε θέλατε τσάμπα Wi-Fi
- hellegennes
Re: Δε θέλατε τσάμπα Wi-Fi
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Northern Spirit
Aπο οτι βλεπω τωρα με 25 λιρες μπορεις να παρεις 40 γιγα..μονο σιμ.mao mao έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:04 με 10λίρες έχω 4 γιγα ιντερνετ, απεριόριστα τηλέφωνα και απεριόριστα μηνύματα. Χωρίς συμβόλαιο, οτι ώρα θέλω το σταματάω. Ελλάδα vodafone-cosmote-wind έχουν στήσει τρελλό καρτέλ.
https://www.carphonewarehouse.com/basket.html
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- Northern Spirit
για τα 20 γιγα οχι ητανε προσφορα εκεινη την περιοδο. Την εκανε η carphone. Σου εδινε το στανταρντ συμβολαιο της Ο2 με τα 10 γιγα και αν εκανες συμβολαιο με αυτους σου δινανε αλλα 20 γιγα δωρεαν.Αν επαιρνες το συβολαιο απο την Ο2, το δικτυο, θα πληρωνες τα ιδια λεφτα για 10 γιγα μονο.Τα 20 ητανε η επιπλεον προσφορα της Carphone.hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:38Άρα πληρώνεις έξτρα γι' αυτό.Northern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:30To στανταρντ συμβολαιο τοτε ητανε για 10 GB το μηνα αλλα ειχανε ως προσφορα αλλα 20GB δωρεαν ως Bolt-on. Αυτο που εβαλα ειναι το Bolt-on.hellegennes έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:26
Άρα πληρώνεις 28 ευρώ, όχι μηδέν. Και η εικόνα σου λέει 20 GB, όχι 30.
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
- hellegennes
Οκέι, άρα ήταν μια τυχαία προσφορά. Ας πούμε η Wind δίνει 21 ευρώ τα 10 GB αυτήν την στιγμή που είναι άμεσα συγκρίσιμο (λιγότερα λεφτά αλλά όχι απεριόριστες κλήσεις). Ή έχει και πακέτο με απεριόριστα GB και πρακτικά απεριόριστες κλήσεις και SMS (3000 λεπτά και SMS) στα 72 ευρώ. Φυσικά κατά καιρούς τρέχουν όλοι προσφορές, αλλά δεν τις γνωρίζω γιατί δεν κάθομαι ποτέ να τα ακούσω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Δημοκράτης
μα δεν διαφωνώ ότι σε αρκετά κράτη της ΕΕ το κινητό κοστίζει λιγότερο. Απλά λέω ότι δεν είναι τζάμπα.talaipwros έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:13για δες εδωΔημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:04πως είναι δωρεάν αφού πληρώνεις πάγιο μωρέ βλήμα και εσύNorthern Spirit έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:01 Ρε τους απατεωνες στη μπανανια...
Εδω αποκομμα απο το δικο μου λογαριασμο στη βρετανια..
![]()
https://www.t3.com/news/vodafone-100gb-best-sim-deal13 λιρες το μηνα, 100 γιγα, τηλεφωνα, μηνυματαVodafone SIM-only deal comes with a whopping 100GB for just £13 a month
Unlimited calls, unlimited texts and 100GB of mobile data
καπιταλισμος, ελευθερη αγορα, ευλογία
Ολλανδία πάντως το ίντερνετ είναι πιο ακριβό αλλά οι ταχύτητες δεν έχουν σύγκριση με την Ελλάδα
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ά... άμα ειναι έτσι εντάξει.
Απλά ρώτησα για επιβεβαίωση.
Απλά ρώτησα για επιβεβαίωση.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:56ευτυχώς, το 2004 το ίντερνετ ήταν πολύ ακριβότερο από ότι ήταν σε όλη την Ευρώπη και πολύ πιο αργόΕμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2019, 22:59 Ευτυχώς που ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΤΕ και έχουμε φθηνά τιμολόγια...![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Οργισμένος
Eisai titanas...hellegennes έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:08Εσένα μπορεί να σου αρέσουν περισσότερο, εμένα όχι και δεν έχει καμμιά σχέση με το νήμα, όπου ο talaipwros αράδιασε ένα μάτσο μαλακίες για τα καρτέλ και την ελεύθερη αγορά, που τις κατέστρεψα σε δυο γραμμές.Οργισμένος έγραψε: 06 Ιουν 2019, 22:53Οι τωρινοι ομως ειναι λιγο πιο γλυκουλιηδες , ε;hellegennes έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:34 Επί Σαμαρά πλήρωνα τα ίδια λεφτά και έκανε ακριβώς το τίποτα για να αλλάξει αυτό, γιατί ήταν ένα ανίκανο και τεμπέλικο σκουπίδι, όπως και οι τωρινοί.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
Εμπεδοκλής
Και τώρα είναι το πιο ακριβό και πιο αργό στην Ευρώπη. Με τη διαφορά ότι σε ξεπέρασαν ακόμη και τα ανατολικά κράτη...Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:56ευτυχώς, το 2004 το ίντερνετ ήταν πολύ ακριβότερο από ότι ήταν σε όλη την Ευρώπη και πολύ πιο αργόΕμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2019, 22:59 Ευτυχώς που ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΤΕ και έχουμε φθηνά τιμολόγια...![]()
-
Δημοκράτης
Παπαριες. Το Mo ile internet ειναι ακριβό στη Ελλάδα αν και καμιά σχέση με ότι λέει το αλινκ. Η Ολλανδία και η Γερμανία που γνωρίζω από πρώτο χέρι έχουν πιο ακριβό ίντερνετ και τηλέφωνο από την Ελλάδα. Σαφέστατα έχεις επιλογή για πιο γρήγορο ίντερνετ ομωςΕμπεδοκλής έγραψε: 07 Ιουν 2019, 20:03Και τώρα είναι το πιο ακριβό και πιο αργό στην Ευρώπη. Με τη διαφορά ότι σε ξεπέρασαν ακόμη και τα ανατολικά κράτη...Δημοκράτης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:56ευτυχώς, το 2004 το ίντερνετ ήταν πολύ ακριβότερο από ότι ήταν σε όλη την Ευρώπη και πολύ πιο αργόΕμπεδοκλής έγραψε: 06 Ιουν 2019, 22:59 Ευτυχώς που ιδιωτικοποιήθηκε ο ΟΤΕ και έχουμε φθηνά τιμολόγια...![]()
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
α, οταν ξεκινησε την παροχολογια ο Σαμαρας.talaipwros έγραψε: 06 Μαρ 2019, 17:20Ήρθε ο Τσίπραςwaldorf έγραψε: 06 Μαρ 2019, 17:19 Mα η υπόσχεση-δέσμευση Σαμαρά ήταν για τον Νοέμβριο του `14.Τι δεν πήγε καλά;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Nημα επος 
under έγραψε: 08 Νοέμ 2022, 13:37 Ερωτηση : ποιος μας λεει οτι το predator δεν το χρησιμοποιει ο ιδιος ο Βαξεβανης ;
- hellegennes
Όταν ήμουν στην Αγγλία, το 2007-2011, το Ίντερνετ ήταν σαφέστατα ακριβότερο και μάλιστα αρκετά. Κι απ' ό,τι βλέπω ακόμη είναι. Μάλλον εκεί δεν λειτουργεί τόσο καλά ο άγιος καπιταλισμός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τωρινές τιμές για broadband κυμαίνονται μεταξύ £18-27 ανάλογα την εταιρεία και τι προσφορά θα έχει για να μαζέψει κόσμο, ενώ για fibre μεταξύ £25-40 (ανώτερη τιμη για σύνδεση Virgin που είναι FTTP). Οι τιμές αυτές δεν περιέχουν κλήσεις στο σταθερό, αυτό είναι έξτρα πακέτο.hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2019, 12:50 Όταν ήμουν στην Αγγλία, το 2007-2011, το Ίντερνετ ήταν σαφέστατα ακριβότερο και μάλιστα αρκετά. Κι απ' ό,τι βλέπω ακόμη είναι. Μάλλον εκεί δεν λειτουργεί τόσο καλά ο άγιος καπιταλισμός.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Μια φίλη που ζει στην Αγγλία, παίρνει πολλά τηλέφωνα Ελλάδα και πληρώνει πολλά λεφτά στο σταθερό.Λεγεών έγραψε: 08 Ιουν 2019, 13:15Τωρινές τιμές για broadband κυμαίνονται μεταξύ £18-27 ανάλογα την εταιρεία και τι προσφορά θα έχει για να μαζέψει κόσμο, ενώ για fibre μεταξύ £25-40 (ανώτερη τιμη για σύνδεση Virgin που είναι FTTP). Οι τιμές αυτές δεν περιέχουν κλήσεις στο σταθερό, αυτό είναι έξτρα πακέτο.hellegennes έγραψε: 08 Ιουν 2019, 12:50 Όταν ήμουν στην Αγγλία, το 2007-2011, το Ίντερνετ ήταν σαφέστατα ακριβότερο και μάλιστα αρκετά. Κι απ' ό,τι βλέπω ακόμη είναι. Μάλλον εκεί δεν λειτουργεί τόσο καλά ο άγιος καπιταλισμός.
Την ρώτησα γιατί δεν παίρνει ένα πακέτο με απεριόριστο χρόνο για εξωτερικό ή έστω για πολλά λεπτά. Μου λέει δεν υπάρχει τέτοιο πακέτο.
Δηλαδή όπως μου τα λέει, από Ελλάδα πληρώνουμε φτηνότερα τα τηλέφωνα προς εξωτερικό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1433 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
-
- 0 Απαντήσεις