Αν υποθέσουμε πως οι ζαίοι είναι τίμιοι βλάκες, που δεν είναι (τίμιοι, γιατί βλάκες είναι), και πως οι ΝΔκράτες είναι κλέφτες (που οκ, κάποιοι είναι, αλλά σίγουρα οχι ολοι), η ιστορία έχει δείξει ποιος κοστισε Χ και ποιος 100Χ.μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:05και πιστεύεις τον έξυπνο κλέφτη που σε επεισε οτι θα σου κλέψει μονο Χ. Ουτε τα σώβρακα δεν θα σου αφήσει.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:03Και οι μαλακίες χειρισμοί των ηλίθιων του σύριζα, κάτι δις η μια. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ανάμεσα σε έναν εξυπνο κλέφτη που μου κοστιζει Χ και έναν τίμιο βλάκα που μου κοστίζει 100Χ λογω της βλακείας του, διαλέγω το 1ο.μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 14:35
τα "σκανδαλα" του συριζα ειναι καμια τυροπιτα δεξια και αριστερα. Τα σκανδαλα της ΝΔ ειναι κάτι εκατομύρια το ένα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ..
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Re: ΜΙΝΤΙΑΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ..
-_-
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Η ιστορια που εγραψαν οι συγγραφείς του κλέφτη. (δλδ οι δημοσιογράφοι)Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:10Αν υποθέσουμε πως οι ζαίοι είναι τίμιοι βλάκες, που δεν είναι (τίμιοι, γιατί βλάκες είναι), και πως οι ΝΔκράτες είναι κλέφτες (που οκ, κάποιοι είναι, αλλά σίγουρα οχι ολοι), η ιστορία έχει δείξει ποιος κοστισε Χ και ποιος 100Χ.μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:05και πιστεύεις τον έξυπνο κλέφτη που σε επεισε οτι θα σου κλέψει μονο Χ. Ουτε τα σώβρακα δεν θα σου αφήσει.Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:03
Και οι μαλακίες χειρισμοί των ηλίθιων του σύριζα, κάτι δις η μια. Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ ανάμεσα σε έναν εξυπνο κλέφτη που μου κοστιζει Χ και έναν τίμιο βλάκα που μου κοστίζει 100Χ λογω της βλακείας του, διαλέγω το 1ο.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- NewModelArmy
Θα ειναι πιο διασκεδαστικο αν πρωτα απανταει ο αδωνις και μετα ρωταει ο πρωτοσαλτας.
Τα μπέρδεψες.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 03:35 Θα ειναι πιο διασκεδαστικο αν πρωτα απανταει ο αδωνις και μετα ρωταει ο πρωτοσαλτας.
Δεν είναι Πολάκης - Ακριβοπούλου.
Πάνος Σκουρλέτης
Ναι, ο σύριζα που να τους βρει τους δημοσιογράφους....μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:12Η ιστορια που εγραψαν οι συγγραφείς του κλέφτη. (δλδ οι δημοσιογράφοι)Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:10Αν υποθέσουμε πως οι ζαίοι είναι τίμιοι βλάκες, που δεν είναι (τίμιοι, γιατί βλάκες είναι), και πως οι ΝΔκράτες είναι κλέφτες (που οκ, κάποιοι είναι, αλλά σίγουρα οχι ολοι), η ιστορία έχει δείξει ποιος κοστισε Χ και ποιος 100Χ.μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:05
και πιστεύεις τον έξυπνο κλέφτη που σε επεισε οτι θα σου κλέψει μονο Χ. Ουτε τα σώβρακα δεν θα σου αφήσει.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ίσως αν έψαχνε πολύ στην Ανεξάρτητη Κρατική Τηλεόραση;Chainis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 09:36Ναι, ο σύριζα που να τους βρει τους δημοσιογράφους....μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:12Η ιστορια που εγραψαν οι συγγραφείς του κλέφτη. (δλδ οι δημοσιογράφοι)Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:10 Αν υποθέσουμε πως οι ζαίοι είναι τίμιοι βλάκες, που δεν είναι (τίμιοι, γιατί βλάκες είναι), και πως οι ΝΔκράτες είναι κλέφτες (που οκ, κάποιοι είναι, αλλά σίγουρα οχι ολοι), η ιστορία έχει δείξει ποιος κοστισε Χ και ποιος 100Χ.
Δεν ξέρω, μια ιδέα ρίχνω. Ας ρωτήσουν κι αλλού για εναλλακτικές (Κούβα κλπ).
Πάνος Σκουρλέτης
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Τα ψοφοδελτια της ΝΔ εχουν περισσοτερους δημοσιογραφους απο τον ΔΟΛ κ τ ΣΚΑΙChainis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 09:36Ναι, ο σύριζα που να τους βρει τους δημοσιογράφους....μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:12Η ιστορια που εγραψαν οι συγγραφείς του κλέφτη. (δλδ οι δημοσιογράφοι)Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:10
Αν υποθέσουμε πως οι ζαίοι είναι τίμιοι βλάκες, που δεν είναι (τίμιοι, γιατί βλάκες είναι), και πως οι ΝΔκράτες είναι κλέφτες (που οκ, κάποιοι είναι, αλλά σίγουρα οχι ολοι), η ιστορία έχει δείξει ποιος κοστισε Χ και ποιος 100Χ.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν ήξερα που να το βάλω, κι εδώ καλά είναι.
Πρέπει να είναι περιβόλι αυτό το γκρουπ, δε με βάζουν

Πρέπει να είναι περιβόλι αυτό το γκρουπ, δε με βάζουν

Νήφε και μέμνησο απιστείν
Ο συριζα καλυπτεται απο αλλα ΜΜΕ.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 10:10Τα ψοφοδελτια της ΝΔ εχουν περισσοτερους δημοσιογραφους απο τον ΔΟΛ κ τ ΣΚΑΙChainis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 09:36Ναι, ο σύριζα που να τους βρει τους δημοσιογράφους....μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 16:12
Η ιστορια που εγραψαν οι συγγραφείς του κλέφτη. (δλδ οι δημοσιογράφοι)
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
To ΠρώτοΨέμα ας πούμε;Chainis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 12:30Ο συριζα καλυπτεται απο αλλα ΜΜΕ.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 10:10Τα ψοφοδελτια της ΝΔ εχουν περισσοτερους δημοσιογραφους απο τον ΔΟΛ κ τ ΣΚΑΙ
Το στοκουμεντο κανει για ολα τα αλλα μαζι.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 13:57To ΠρώτοΨέμα ας πούμε;Chainis έγραψε: 08 Ιουν 2019, 12:30Ο συριζα καλυπτεται απο αλλα ΜΜΕ.μίστερ μαξ έγραψε: 08 Ιουν 2019, 10:10
Τα ψοφοδελτια της ΝΔ εχουν περισσοτερους δημοσιογραφους απο τον ΔΟΛ κ τ ΣΚΑΙ
Μάργκαρετ Θάτσερ:
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 62 Απαντήσεις
- 1752 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα