Tι πινεις;Θέλω κι εγώ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγιναν τα εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους -Ψάχνουν ψήφους και στους μουσουλμάνους της Αθήνας
Re: Εγιναν τα εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους -Ψάχνουν ψήφους και στους μουσουλμάνους της Αθήνας
Υπεράνω όλων η πατρίς
-
Δημοκράτης
Re: Εγιναν τα εγκαίνια του Ισλαμικού Τεμένους -Ψάχνουν ψήφους και στους μουσουλμάνους της Αθήνας
έχουν χώρους και δεν τους έχει πληρώσει ο φορολογούμενος. ΓΙα ποιο λόγο πρέπει να πληρώσει ο φορολογούμενος το τζαμί;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:13Εσύ έλεγες σε άλλο νήμα αν θυμάμαι καλά ότι οι μετανάστες είτε μουσουλμάνοι, χριστιανοί δεν θα έπρεπε να έρχονται στην Ελλάδα. Τεσπα το 70%+ των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι και πρέπει να έχουν χώρο λατρείας.Patriot έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:08Πέστο στους μουσουλμάνους να βάλουν νερό στο κρασί τους.Δεν βάζουν γιατί δογματικά αυτό είναι αίρεση γι αυτούς. Οσον αφορά εμάς ΔΕΝ είναι λίγοι. Δεν είναι τόσοι όσο οι μουσουλμάνοι αλλά ως χριστιανοι μετανάστες από Αφρική, Φιλλιπινες κτλ είναι αρκετοί σε αριθμό.Highlander έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:05
Αποδείχθηκε ότι είναι ψέματα το ότι έκανε διακρίσεις η κυβέρνηση.
Όπως οι μουσουλμάνοι θα πρέπει να βάλουν νερό στο κρασί τους και τις ακρότητες και να προσευχηθούν μαζί, να κάνετε και εσείς το ίδιο (που είστε και πολύ λιγότεροι σε αριθμό).
Δεν έχω πρόβλημα να υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη είναι στη Ρώμη, την πρωτεύουσα του Χριστιανισμού. Έχω ρόβλημα όταν οι μυστικές υπηρεσίες δεν παρακολουθούν επαρκώς τα ισλαμιστικά στοιχεία, και μπαίνουν στην Ευρώπη τύποι από το IS και άλλοι παρόμοιοι. Επίσης έχω πρόβλημα με όσους μουσουλμάνους κάνουν προσηλυτισμό. Δε γουστάρω καθόλου να πουλάνε κοράνια στους πεζόδρομους και να κάνουν κήρυγμα. Όποιος θέλει να γίνει μουσουλμάνος ας πάει στο τζαμί να βρει τον χότζα. Όχι όμως στρατολόγηση, κι ιδίως νεαρών παιδιών σε δημόσιους χώρους.
Ordem e Progresso.
- Highlander
Πριν Μετά
Patriot έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:08 Πέστο στους μουσουλμάνους να βάλουν νερό στο κρασί τους.Δεν βάζουν γιατί δογματικά αυτό είναι αίρεση γι αυτούς. Οσον αφορά εμάς ΔΕΝ είναι λίγοι. Δεν είναι τόσοι όσο οι μουσουλμάνοι αλλά ως χριστιανοι μετανάστες από Αφρική, Φιλλιπινες κτλ είναι αρκετοί σε αριθμό.
Έγινε για λίγα λεπτά χριστιανός μετανάστης από την Αφρική και μετά ξε-έγινε ο Patriot κατά φαντασίαν αβησσύνιος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Highlander την 07 Ιουν 2019, 16:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κακώς δεν πλήρωσε το κράτος και τους δικούς τους ναούς.Φυσικά καλό θα ήταν το τζαμί να το.πληρώσουν οι μουσουλμάνοι αλλά έτσι όπως έγινε θα έπρεπε και τους ναούς όλων των μεταναστών να τους πληρώσει το κράτος.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:15έχουν χώρους και δεν τους έχει πληρώσει ο φορολογούμενος. ΓΙα ποιο λόγο πρέπει να πληρώσει ο φορολογούμενος το τζαμί;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:13Εσύ έλεγες σε άλλο νήμα αν θυμάμαι καλά ότι οι μετανάστες είτε μουσουλμάνοι, χριστιανοί δεν θα έπρεπε να έρχονται στην Ελλάδα. Τεσπα το 70%+ των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι και πρέπει να έχουν χώρο λατρείας.Patriot έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:08
Πέστο στους μουσουλμάνους να βάλουν νερό στο κρασί τους.Δεν βάζουν γιατί δογματικά αυτό είναι αίρεση γι αυτούς. Οσον αφορά εμάς ΔΕΝ είναι λίγοι. Δεν είναι τόσοι όσο οι μουσουλμάνοι αλλά ως χριστιανοι μετανάστες από Αφρική, Φιλλιπινες κτλ είναι αρκετοί σε αριθμό.
Τάδε έφη Αρίστος:
ΧΑ και ΚΚΕ θα παρουν μαζι 20%.
Συριζα και ΝΔ θα παρουν μαζι 65%.
Θα μεινουν εκτος Βουλης κομματα που πηραν ψηφους 15%.
Το ISIS είναι πια παρελθόν. Χώρες όπως η Βοσνία και το Κόσοβο είχαν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα με το ISIS από εμάς.Cavaliere έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:17 Δεν έχω πρόβλημα να υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη είναι στη Ρώμη, την πρωτεύουσα του Χριστιανισμού. Έχω ρόβλημα όταν οι μυστικές υπηρεσίες δεν παρακολουθούν επαρκώς τα ισλαμιστικά στοιχεία, και μπαίνουν στην Ευρώπη τύποι από το IS και άλλοι παρόμοιοι. Επίσης έχω πρόβλημα με όσους μουσουλμάνους κάνουν προσηλυτισμό. Δε γουστάρω καθόλου να πουλάνε κοράνια στους πεζόδρομους και να κάνουν κήρυγμα. Όποιος θέλει να γίνει μουσουλμάνος ας πάει στο τζαμί να βρει τον χότζα. Όχι όμως στρατολόγηση, κι ιδίως νεαρών παιδιών σε δημόσιους χώρους.
Τάδε έφη Αρίστος:
-
Δημοκράτης
από το γνωστό ευρώδεντρο; Για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνει το κράτος εκκλησίες για λαθρομετανάστες;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:20Κακώς δεν πλήρωσε το κράτος και τους δικούς τους ναούς.Φυσικά καλό θα ήταν το τζαμί να το.πληρώσουν οι μουσουλμάνοι αλλά έτσι όπως έγινε θα έπρεπε και τους ναούς όλων των μεταναστών να τους πληρώσει το κράτος.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:15έχουν χώρους και δεν τους έχει πληρώσει ο φορολογούμενος. ΓΙα ποιο λόγο πρέπει να πληρώσει ο φορολογούμενος το τζαμί;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:13
Εσύ έλεγες σε άλλο νήμα αν θυμάμαι καλά ότι οι μετανάστες είτε μουσουλμάνοι, χριστιανοί δεν θα έπρεπε να έρχονται στην Ελλάδα. Τεσπα το 70%+ των μεταναστών είναι μουσουλμάνοι και πρέπει να έχουν χώρο λατρείας.
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Αυτό το μίγμα δήθεν φιλοπροοδευτισμού και ΑΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ πως το καταφέρνετε ρε παιδιά?Cavaliere έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:17 Δεν έχω πρόβλημα να υπάρχει τζαμί στην Αθήνα, το μεγαλύτερο τζαμί στην Ευρώπη είναι στη Ρώμη, την πρωτεύουσα του Χριστιανισμού. Έχω ρόβλημα όταν οι μυστικές υπηρεσίες δεν παρακολουθούν επαρκώς τα ισλαμιστικά στοιχεία, και μπαίνουν στην Ευρώπη τύποι από το IS και άλλοι παρόμοιοι. Επίσης έχω πρόβλημα με όσους μουσουλμάνους κάνουν προσηλυτισμό. Δε γουστάρω καθόλου να πουλάνε κοράνια στους πεζόδρομους και να κάνουν κήρυγμα. Όποιος θέλει να γίνει μουσουλμάνος ας πάει στο τζαμί να βρει τον χότζα. Όχι όμως στρατολόγηση, κι ιδίως νεαρών παιδιών σε δημόσιους χώρους.
Είναι δυνατόν να απαγορεύεις στους πιστούς μιας Θρησκείας να μάχονται για την διάδοσή της?
Δηλαδή πόσος κρυφοφασισμός ακόμη?
(Cavy εχω την εντύπωση ότι αυτοπροσδιορίζεσαι και σαν "αριστερός προοδευτικος", κάνω λάθος?)
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Για τον ίδιο λόγο που πληρώνει για τζαμιά. Φυσικά θα πρέπει να μπεί όριο στο πόσους μετανάστες θα δεχθεί η Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:22από το γνωστό ευρώδεντρο; Για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνει το κράτος εκκλησίες για λαθρομετανάστες;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:20Κακώς δεν πλήρωσε το κράτος και τους δικούς τους ναούς.Φυσικά καλό θα ήταν το τζαμί να το.πληρώσουν οι μουσουλμάνοι αλλά έτσι όπως έγινε θα έπρεπε και τους ναούς όλων των μεταναστών να τους πληρώσει το κράτος.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:15
έχουν χώρους και δεν τους έχει πληρώσει ο φορολογούμενος. ΓΙα ποιο λόγο πρέπει να πληρώσει ο φορολογούμενος το τζαμί;
Τάδε έφη Αρίστος:
-
Δημοκράτης
ρωτάω για ποιο λόγο πρέεπι η ελλάδα να πληρώνει για τα τζαμιά.Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:23Για τον ίδιο λόγο που πληρώνει για τζαμιά. Φυσικά θα πρέπει να μπεί όριο στο πόσους μετανάστες θα δεχθεί η Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:22από το γνωστό ευρώδεντρο; Για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνει το κράτος εκκλησίες για λαθρομετανάστες;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:20
Κακώς δεν πλήρωσε το κράτος και τους δικούς τους ναούς.Φυσικά καλό θα ήταν το τζαμί να το.πληρώσουν οι μουσουλμάνοι αλλά έτσι όπως έγινε θα έπρεπε και τους ναούς όλων των μεταναστών να τους πληρώσει το κράτος.
Στα ελληνικα΄τα γράφω, όχι στα σουαχίί
- metaxoskolikas
ναι να μπει όριοPam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:23Για τον ίδιο λόγο που πληρώνει για τζαμιά. Φυσικά θα πρέπει να μπεί όριο στο πόσους μετανάστες θα δεχθεί η Ελλάδα.Δημοκράτης έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:22από το γνωστό ευρώδεντρο; Για ποιο λόγο πρέπει να πληρώνει το κράτος εκκλησίες για λαθρομετανάστες;Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:20
Κακώς δεν πλήρωσε το κράτος και τους δικούς τους ναούς.Φυσικά καλό θα ήταν το τζαμί να το.πληρώσουν οι μουσουλμάνοι αλλά έτσι όπως έγινε θα έπρεπε και τους ναούς όλων των μεταναστών να τους πληρώσει το κράτος.
ΜΗΔΕΝ (0) .
και οι μυριαδες λαθρομεταναστών να απελαθούν πριν τους δώσουν υπηκοότητα κλπ οι προοδευτικοί της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ και νομιμοποιήσουν την παρουσία τους με το χτίσιμο τζαμιών με κρατικά μάλιστα χρήματα που ανοίγει το δρόμο στην αναγνώριση νέων μειονοτήτων.
Ó,τι στην ευχή υπάρχει, δεν θέλω ισλαμοφασίστες στην Ευρώπη.Pam έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:22Το ISIS είναι πια παρελθόν. Χώρες όπως η Βοσνία και το Κόσοβο είχαν πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα με το ISIS από εμάς.
Ordem e Progresso.
Μάλλον έχεις κατηγοριοποιήσει πολύ τους ανθρώπους, και δεν αντιλαμβάνεσαι πως καθένας σχηματίζει την προσωπική του θέση. Ναι, δεν γουστάρω να σπάω τα αρχίδια κανενός για να τον κάνω Χριστιανό, ούτε θέλω να μου τα σπάνε άλλες θρησκείες. Καθένας ας ψάξει μόνος του την πνευματικότητά του, δεν μου γουστάρει να ακούω ιεροκήρυκες στο δρόμο.DIOMEDESGR έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:22Αυτό το μίγμα δήθεν φιλοπροοδευτισμού και ΑΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ πως το καταφέρνετε ρε παιδιά?
Είναι δυνατόν να απαγορεύεις στους πιστούς μιας Θρησκείας να μάχονται για την διάδοσή της?
(Cavy εχω την εντύπωση ότι αυτοπροσδιορίζεσαι και σαν "αριστερός προοδευτικος", κάνω λάθος?)
Ordem e Progresso.
-
Δημοκράτης
ρε προωδευτικοί γκιόζηδες, γιατί κανένας στην Δύση δεν διαμαρτύρεται για τους Ινδουιστές, ΣΙχ, Βουδιστές και για κάποιο περίεργο λόγο έχουν με τα μούσιμς
-
Δημοκράτης
κακώς, εγώ τους πιάνω συζήτηση και τους σπάω τα νεύραCavaliere έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:29Μάλλον έχεις κατηγοριοποιήσει πολύ τους ανθρώπους, και δεν αντιλαμβάνεσαι πως καθένας σχηματίζει την προσωπική του θέση. Ναι, δεν γουστάρω να σπάω τα αρχίδια κανενός για να τον κάνω Χριστιανό, ούτε θέλω να μου τα σπάνε άλλες θρησκείες. Καθένας ας ψάξει μόνος του την πνευματικότητά του, δεν μου γουστάρει να ακούω ιεροκήρυκες στο δρόμο.DIOMEDESGR έγραψε: 07 Ιουν 2019, 16:22Αυτό το μίγμα δήθεν φιλοπροοδευτισμού και ΑΚΡΑΤΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ πως το καταφέρνετε ρε παιδιά?
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 109 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 297 Απαντήσεις