μην σου πω και 59
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Pubblic Issue
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Pubblic Issue
μονο 39?
μην σου πω και 59
μην σου πω και 59
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Δεν έχει χιούμορ. Είναι εμμονικοί με την ανακατάληψη της εξουσίας.
Κυνικοί χωρίς ιδεολογία.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- wooded glade
Δεν πρόσεξα τελευταία φορά που πέρασα.
Μιά φορά μόνο έχω πάει αλλά σε τραπέζι.
Μιλάμε όμως για 70s όχι για 90s.
Οι Αλβανοί εν πάσει περιπτώσει ήταν το αίσχος.
Τα καλά σουβλάκια ήταν Αδριανού -εκεί που πήγαινε και η Μελίνα Μερκούρη- στη Βουλής ένα μικρό τριπάκι και στη στοά Πιγκουϊνου επίσης στην Ομόνοια καλά ήταν.
Στους νεώτερους χρόνους το "καλαμάκια μάκια" στην πλατεία Αγίων Θεοδώρων. Αν και αυτό το είχαν πραγματικοί Αλβανοί ήταν το καλύτερο.
Δεν ξέρω τι έγινε. Στη θέση του είχε ανοίξει ένα άλλο επίσης καλό αλλά όχι σαν το "καλαμάκια μάκια". Το ορίτζιναλ "καλαμάκια μάκια" τι έγινε ;
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Καθολου κυνικοι και καθολου χωρις ιδεολογια.
Ειναι τιμη μας να αγωνιζομαστε για να διωξουμε τους εθνομηδενιστες κομμουνιστες και ντροπη για οσους τακιμιαζουν μαζι τους.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Eθνικοκοινωνιστης
τους κομμουνιστες 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Συριζαίος
Ιδεολογία των offshoreunder έγραψε: 17 Μάιος 2018, 19:06Καθολου κυνικοι και καθολου χωρις ιδεολογια.
Ειναι τιμη μας να αγωνιζομαστε για να διωξουμε τους εθνομηδενιστες κομμουνιστες και ντροπη για οσους τακιμιαζουν μαζι τους.
- wooded glade
Έχετε στοιχεία για την "public issue" ;
Εγώ την vprc θεωρώ κάπως νεοδημοκρατιάρικη και από τον Σύριζα την αλήστου μνήμης bridging Europe βέβαια.
Είναι και οι Σπίνος - Ιβάν με μαϊμούδες και κάποιοι άλλοι ίσως.
Όποιος έχει στοιχεία για μιά εταιρεία ότι τα κάνει στρουμπιγιόν τα γκάλοπ, να τα παραθέσει - δεν έχω αντίρρηση.
Εγώ την vprc θεωρώ κάπως νεοδημοκρατιάρικη και από τον Σύριζα την αλήστου μνήμης bridging Europe βέβαια.
Είναι και οι Σπίνος - Ιβάν με μαϊμούδες και κάποιοι άλλοι ίσως.
Όποιος έχει στοιχεία για μιά εταιρεία ότι τα κάνει στρουμπιγιόν τα γκάλοπ, να τα παραθέσει - δεν έχω αντίρρηση.
-
Συριζαίος
Παντα οι δεξιοι νικανε στις δημοσκοπησεις και τρωνε φαπες στις εκλογες.
- Ελβετός Τραπεζίτης
Την οποία δημοσκόπηση διεξήγαγε ο συριζαιος Μαυρής
Success is not an end-of-the-road game, it's a never-ending-road game.
Άλλο εσείς ρε άντερ, μιλάμε γιά ΝΔ, τα στελέγχη της.
Για βαρονίσκους που θα αποδέχοταν κάθε κοπριά της ΕΕ , θα κουβαλούσαν το δοχείο νυκτός του κάθε επίτροπου.
Όπως τα είπε η Άννα Ψαρούκλα.
Για βαρονίσκους που θα αποδέχοταν κάθε κοπριά της ΕΕ , θα κουβαλούσαν το δοχείο νυκτός του κάθε επίτροπου.
Όπως τα είπε η Άννα Ψαρούκλα.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Συριζαίος
Για λογαριασμό του ΣΚΑΙ
- wooded glade
Εγώ πάντως δεν παίρνω μέρος ποτέ σε γκάλοπ.
Ήταν κάποιες χριστιανικές διαφημιστικές εταιρείες κάποτε και με είχαν καλέσει για μία έρευνα του Τζώννυ Γουώκερ και έδωσαν ένα εικοσάρι.
Και άλλη μιά φορά μία άλλη για ένα tablet και μου έδωσαν μία διατακτική του Βασιλόπουλου και πήρα δύο κιλά τυρί εν πάσει περιπτώσει.
Αλλά οι γκαλοπάκηδες θέλουν να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλια με τις λακασματίες που ρωτάνε και να μην δώσουν μία !!!
Ήταν κάποιες χριστιανικές διαφημιστικές εταιρείες κάποτε και με είχαν καλέσει για μία έρευνα του Τζώννυ Γουώκερ και έδωσαν ένα εικοσάρι.
Και άλλη μιά φορά μία άλλη για ένα tablet και μου έδωσαν μία διατακτική του Βασιλόπουλου και πήρα δύο κιλά τυρί εν πάσει περιπτώσει.
Αλλά οι γκαλοπάκηδες θέλουν να σου ψήσουν το ψάρι στα χείλια με τις λακασματίες που ρωτάνε και να μην δώσουν μία !!!
Καλά η μία ήταν νοθεία αλλά οι δημοσιοκάφροι μιλάνε μόνο γιά το 61Συριζαίος έγραψε: 17 Μάιος 2018, 19:12 Παντα οι δεξιοι νικανε στις δημοσκοπησεις και τρωνε φαπες στις εκλογες.