!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!
Re: Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!
έχω να δω ρακετοφόρους από τότε που φορούσα ακόμη μαγιό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Βοηθάμε αδελφέ, βοηθάμε όσο μπορούμε.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:27Μαν, όταν θα ανέβω Σαλόνικα, ευχαρίστως να τα συζητήσουμε.sys3x έγραψε: 06 Ιουν 2019, 19:05Αυτό μπορεί να σημαίνει μόνον ένα πράμα.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:01
Να μου πεις που πας για μπάνιο να φέρω τα ντραμς μου, να εξασκηθώ λιγάκι. Δημόσιος χώρος με θορύβους, αφού.
Δεν παίζεις καλά τύμπανα.
Θα σου πω αυτό που λέω σε όλους τους καλούς φίλους ντράμερς, να κάνεις περισσότερη παρέα με μουσικούς να κόψεις τα πολλά πολλά με άλλους ντράμερ, ξεκίνα μαθήματα ενός οποιουδήποτε μουσικού οργάνου και πολύ, παρά πολύ Μπαχ.
Άμα ήσουν Σαλόνικα θα σε βοηθούσα ακόμη περισσότερο, θα σου τα έλεγα κι από κοντά δλδ.
![]()
Εδώ είμαστε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Τώρα είσαι γυμνιστής/γυμνίστρια;(Συγγνώμη δεν θυμάμαι αν είσαι άνδρας ή γυναίκασυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 07 Ιουν 2019, 08:38 έχω να δω ρακετοφόρους από τότε που φορούσα ακόμη μαγιό
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
[LEONAS mode on] Θελεις να δεις? Για πες που πας για μπάνιο? [LEONAS mode off]συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 07 Ιουν 2019, 08:38 έχω να δω ρακετοφόρους από τότε που φορούσα ακόμη μαγιό
- vantono
Στήριζουμε καγκουροκαραμπαμπιά Ρακέτες! Καθε χρόνο σχεδον, αποτελω κι εγω περηφανα μελος αυτων των ενοχλητικων τύπων. Πέρσι το καλοκαιρι μονο, ειχα βαλει καμποσα κιλα παραπανω,και ειχα ενα κομπλεξ να βγαινω μπροστα και να ρακετιάζομαι. Φέτος που εχω ξαναγίνει στυλάκι, τη γαμήσατε οπου σας πετύχω!
Έλα με την όπισθεν!vantono έγραψε: 07 Ιουν 2019, 11:26 Στήριζουμε καγκουροκαραμπαμπιά Ρακέτες! Καθε χρόνο σχεδον, αποτελω κι εγω περηφανα μελος αυτων των ενοχλητικων τύπων. Πέρσι το καλοκαιρι μονο, ειχα βαλει καμποσα κιλα παραπανω,και ειχα ενα κομπλεξ να βγαινω μπροστα και να ρακετιάζομαι. Φέτος που εχω ξαναγίνει στυλάκι, τη γαμήσατε οπου σας πετύχω!
πιασε τα μπαλακια και χτύπα τα γεράΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2019, 10:54Τώρα είσαι γυμνιστής/γυμνίστρια;(Συγγνώμη δεν θυμάμαι αν είσαι άνδρας ή γυναίκασυννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 07 Ιουν 2019, 08:38 έχω να δω ρακετοφόρους από τότε που φορούσα ακόμη μαγιό).
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Γι' αυτό δεν βλέπεις πια, μάλλον. Μόλις σκάσεις μύτη, παρατάνε τις ρακέτες.συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 07 Ιουν 2019, 08:38 έχω να δω ρακετοφόρους από τότε που φορούσα ακόμη μαγιό
γενικότερα δεν υπάρχει ψυχή
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
- Golden Age
Κάποτε είχα δει να φεύγει η ρακέτα απο τα χέρια ενός ξάδερφού μου και να πέφτει στα μούτρα ενός λουόμενου...
Απο τότε όποτε βλέπω ρακέτες στην παραλία μου βγαίνει μια τάση να πάω ν' αρπάξω τη ρακέτα και ν' αρχίσω να κοπανάω τους ρακετοφόρους στο κεφάλι.
Πέρα απο τ' αστεία πάντως, πρέπει να βγει απαγόρευση και ν' αρχίσουν να πέφτουν χοντρά πρόστιμα για όσους παίζουν ρακέτες μέσα σε κόσμο.
Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας.
Ας υπάρχουν ειδικοί χώροι ή κάποιες περιοχές παραλλιών που επιτρέπονται οι ρακέτες, να παν' να παίζουν όσο θέλουν.
Απο τότε όποτε βλέπω ρακέτες στην παραλία μου βγαίνει μια τάση να πάω ν' αρπάξω τη ρακέτα και ν' αρχίσω να κοπανάω τους ρακετοφόρους στο κεφάλι.
Πέρα απο τ' αστεία πάντως, πρέπει να βγει απαγόρευση και ν' αρχίσουν να πέφτουν χοντρά πρόστιμα για όσους παίζουν ρακέτες μέσα σε κόσμο.
Όχι για λόγους αισθητικής, αλλά υπάρχουν ζητήματα ασφαλείας.
Ας υπάρχουν ειδικοί χώροι ή κάποιες περιοχές παραλλιών που επιτρέπονται οι ρακέτες, να παν' να παίζουν όσο θέλουν.
- vantono
Εχω δει κι εγώ να φεύγει ρακέτα απο τα χέρια ατόμου, και να περνάει ξυστά απο το κεφάλι λουόμενου που με αντανακλαστικά σουπερήρωα της Μάρβελ, εσκυψε και μολις για λιγα νανοσεκόντ την απεφυγε. Επεσαν φωνες, τσακωμοί, βρισίδι σκληρό απ τον λουόμενο, ο ρακετάκιας ηθελε να ζητήσει και τα ρέστα αντί να το βουλώσει κλπ. Ηταν λιγο αργότερα να σηκωθουμε και απο τη δικη μου παρέα να ρίξουμε καμιά ρακετιά, αλλα μετά απ αυτό, πακτώσαμε στις ξαπλώστρες γιατί θα μας ειχε λιντσάρει ολη η παραλία.
Σίγουρα θελει αρκετά μεγάλη παραλία/ακτή, για να μπορεις τοσο να κάνεις ωραίο ρακετοπαίχνιδο, όσο και να μην ενοχλείς τους ανθρώπους γύρω σου. Και δεν εννοώ αρκετά μεγάλη μόνος σε μηκος, αλλά και (κυρίως) σε πλάτος.
Σίγουρα θελει αρκετά μεγάλη παραλία/ακτή, για να μπορεις τοσο να κάνεις ωραίο ρακετοπαίχνιδο, όσο και να μην ενοχλείς τους ανθρώπους γύρω σου. Και δεν εννοώ αρκετά μεγάλη μόνος σε μηκος, αλλά και (κυρίως) σε πλάτος.
Τις άρπαξε ο ρακετάκιας;vantono έγραψε: 07 Ιουν 2019, 12:44 Εχω δει κι εγώ να φεύγει ρακέτα απο τα χέρια ατόμου, και να περνάει ξυστά απο το κεφάλι λουόμενου που με αντανακλαστικά σουπερήρωα της Μάρβελ, εσκυψε και μολις για λιγα νανοσεκόντ την απεφυγε. Επεσαν φωνες, τσακωμοί, βρισίδι σκληρό απ τον λουόμενο, ο ρακετάκιας ηθελε να ζητήσει και τα ρέστα αντί να το βουλώσει κλπ. Ηταν λιγο αργότερα να σηκωθουμε και απο τη δικη μου παρέα να ρίξουμε καμιά ρακετιά, αλλα μετά απ αυτό, πακτώσαμε στις ξαπλώστρες γιατί θα μας ειχε λιντσάρει ολη η παραλία.
- vantono
Κανονικά θα έπρεπε, αλλά αποκλιμακώθηκε η φάση. Ο ιδιος βέβαια πηγε να ζητήσει και τα ρεστα με υπέρτατο θράσος, αλλα τον μάζεψε ο φίλος του και φύγανε. Το καλύτερο τελικά, ειναι να παιζεις ρακετες μεσα στη θαλασσα, οχι στην ακτη. Να σου φτάνει το νερο στα γόνατα δηλαδή, ή λιγο πιο κατω. Οσες φορες το εχω δοκιμάσει, εχω καταληξει οτι ειναι το καλύτερο σημείο, και απο αποψη σωστής εκγύμνασης, και απο θεμα οτι δεν ενοχλεις κοσμο σε τοσο μεγαλο βαθμο. Εχω παιξει αρκετές φορές έτσι, και οταν βγήκα έξω και πηγα να αράξω, δεν αισθανόμουν τις γάμπες μου.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 07 Ιουν 2019, 12:59Τις άρπαξε ο ρακετάκιας;vantono έγραψε: 07 Ιουν 2019, 12:44 Εχω δει κι εγώ να φεύγει ρακέτα απο τα χέρια ατόμου, και να περνάει ξυστά απο το κεφάλι λουόμενου που με αντανακλαστικά σουπερήρωα της Μάρβελ, εσκυψε και μολις για λιγα νανοσεκόντ την απεφυγε. Επεσαν φωνες, τσακωμοί, βρισίδι σκληρό απ τον λουόμενο, ο ρακετάκιας ηθελε να ζητήσει και τα ρέστα αντί να το βουλώσει κλπ. Ηταν λιγο αργότερα να σηκωθουμε και απο τη δικη μου παρέα να ρίξουμε καμιά ρακετιά, αλλα μετά απ αυτό, πακτώσαμε στις ξαπλώστρες γιατί θα μας ειχε λιντσάρει ολη η παραλία.
Αλλη λυση, ειναι απλά να περιμενεις να αρχισουν να παιρνουν μπούλο σιγα-σιγα οι οικογένειες, γιατι η πεθερά εχει ετοιμασει φαγητο και περιμένει τοση ωρα, και τα κουτσούβελα χέστηκαν και θελουν αλλαγμα. Αυτο ειναι μεσημερακι αργά, μετά τις 2, μαξ 2.30. Τοτε ηρεμεί και η παραλία. Ηρεμει κυριως απο τους στριμμένους που ενοχλούνται δηλαδη, και γεμιζει κυρίως με νεολαία.
σωστο. επισης, αν φαω καμμια ρακετια στο κεφαλι, παιζει να τη βγαλεις καθαρη με μια συγνωμη. αν τη φαει το παιδι μου, δεν παιζει.vantono έγραψε: 07 Ιουν 2019, 13:07 Αλλη λυση, ειναι απλά να περιμενεις να αρχισουν να παιρνουν μπούλο σιγα-σιγα οι οικογένειες, γιατι η πεθερά εχει ετοιμασει φαγητο και περιμένει τοση ωρα, και τα κουτσούβελα χέστηκαν και θελουν αλλαγμα. Αυτο ειναι μεσημερακι αργά, μετά τις 2, μαξ 2.30. Τοτε ηρεμεί και η παραλία. Ηρεμει κυριως απο τους στριμμένους που ενοχλούνται δηλαδη, και γεμιζει κυρίως με νεολαία.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 19 Απαντήσεις
- 694 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 103 Απαντήσεις