!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Pubblic Issue

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Pubblic Issue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

wooded glade έγραψε: 17 Μάιος 2018, 15:49 Η απλή αναλογικιά είναι δίκαιο σύστημα αλλά -αναπόφευκτα- όπου εφαρμόζεται φέρνει τα κουμούνια και τα αβγά σε ρόλο ρυθμιστή.

τουλάχιστον στην Ελλάδα με τους συσχετισμούς που υπάρχουν τον μόνο που βολεύει είναι την πασοκάρα και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει να έχει ποιο πολλά αποκόμματα για να συνεργαστεί.

Δεν ήταν μαλάκες ο Πλαστήρας και ο Παπάγος που το 52 συμφώνησαν για πλειοψηφικό σύστημα. Η χώρα θέλει κυβέρνηση σταθερή
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

hades έγραψε: 17 Μάιος 2018, 16:24
wooded glade έγραψε: 17 Μάιος 2018, 15:49 Η απλή αναλογικιά είναι δίκαιο σύστημα αλλά -αναπόφευκτα- όπου εφαρμόζεται φέρνει τα κουμούνια και τα αβγά σε ρόλο ρυθμιστή.

τουλάχιστον στην Ελλάδα με τους συσχετισμούς που υπάρχουν τον μόνο που βολεύει είναι την πασοκάρα και μετά τον ΣΥΡΙΖΑ που βλέπει να έχει ποιο πολλά αποκόμματα για να συνεργαστεί.

Δεν ήταν μαλάκες ο Πλαστήρας και ο Παπάγος που το 52 συμφώνησαν για πλειοψηφικό σύστημα. Η χώρα θέλει κυβέρνηση σταθερή
Καλό θα ήταν να έχουν τον φόβο των Jews.
Εκεί που θα σου πήγαιναν τη λαγάνα σε ύψη αστροφυσικής του διαστήματος, θα την πήγαιναν στο μισό.
Αλλά το πρόβλημα είναι με τους ακραίους.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
SuperRogue
Phorum.gr user: SuperRogue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SuperRogue »

hades έγραψε: 17 Μάιος 2018, 15:19...μια και οι υπόλοιποι είναι τομάρια (πασοκοι κτλ) .
Δεν διαφωνώ αλλά στο κόμμα της Φόφης νομίζω καταλαβαίνουν πως έχουν ελπίδες να ανέβουν σταθερά σε διψήφιο μόνο αν φθαρεί ο σύριζα.
Μπίστης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 16:17 Έχω καιρό να βγώ από το σπίτι μου, δεν έχω συναντήσει τέτοιο πλήθος έτοιμο να δώσει το τιμόνι στον μπουνταλά γιό ενός μπουνταλά ...

Καλά, δεν φοβούνται ;
Να βγεις γιατί έχεις χάσει επεισόδια. Ο τσίπρας σε ικανότητα πείθει σε επίπεδα Γιωργάκη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Η Κατρούγκαλου ετοιμάζει και νέα χαράτσια.
Το σύστημα δουλεύει ως εξής:
Ρίχνουν τα χαράτσια, πεθαίνουν μερικοί, πάνε στον Άδη ανεπιστρεπτί.
Μετά λέει η Κατρούγκαλου "πάει πεθάνανε αυτοί".
Αλλά αναπόφευκτα μερικοί τα οικονομάνε. Διότι αν κλείσουν δέκα μανάβηδες στη γειτονιά σας και μείνει ο ένας ο πιό πλούσιος, αυτός ο ένας θα λέει "γιασασίν Σύριζα, γιασασίν Περιστέρα Μπατζιάνα".
Η Εφάρα λοιπόν πάει να τα αρπάξει από αυτόν τον έναν τώρα και εξαγγέλει τις αυξήσεις στα χαράτσια.
Οι υπόλοιποι πάνε φάμπρικα γκερμάνιεν, αν η μούτι είναι στις καλές της.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

20% έχει η Φώφη. :smt005:
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ώρα είναι να φορτωθώ κανένα αβατάρ ΝΔ σε κάποιο κωλο - στοίχημα, μπορεί να βρεθούν 39% που δεν έχουν βαρεθεί την μεταπολίτευση ; :xena:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μπίστης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 17:44 Ώρα είναι να φορτωθώ κανένα αβατάρ ΝΔ σε κάποιο κωλο - στοίχημα, μπορεί να βρεθούν 39% που δεν έχουν βαρεθεί την μεταπολίτευση ; :xena:
Επί Γιώργη Παπαδόπουλου πόσο χρονών ήσουνα ;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Εννοείς ότι επειδή ήμουν παιδί μου φαίνοταν όλα μαγικά ;
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μπίστης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 18:03 Εννοείς ότι επειδή ήμουν παιδί μου φαίνοταν όλα μαγικά ;
Πόσο παιδί ήσουνα ;
Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα αν είχες μάθει να μιλάς και αν είχες μάθει την αλφαβήτα.
Κι εμένα μου φαινόταν μαγικά μερικά. Όπως η ΑΕΚ του Τσάκναντυ (ενώ η ομαδα του Στάνκοβιτς ποτέ δεν με εντυπωσίασε είναι η αλήθεια).

Τι είδους μεταπολίτευση θα ήθελες εν πάσει περιπτώσει να είχε επικρατήσει ;
Πρωθυπουργος Γκαούτσο - Παπαδόπουλος πρόεδρος ;

Εμένα η ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο κακόηχος όρος πρέπει να είναι η μεταπασόκευση -επήλθε το 1981- και όχι η μεταπολίτευση ως τοιαύτη.
Τα λαμόγια της τηλεοράσεως όμως για να το παίξουν και καλά υπεράνω λένε το "μεταπολίτευση".
Κάτι και η Βάσω με το κολλιέ στην επέτειο του Πολυτεχνείου μαζί με άλλα πασόκεμον, δένει το γλυκό.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Συμφωνώ με το + 7.
Αλλά και πάλι η χούντα ήταν τέλεια.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Μπίστης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 16:17 Έχω καιρό να βγώ από το σπίτι μου, δεν έχω συναντήσει τέτοιο πλήθος έτοιμο να δώσει το τιμόνι στον μπουνταλά γιό ενός μπουνταλά ...

Καλά, δεν φοβούνται ;
E, οχι και μπουνταλάς ο Τέρης Χρυσός... :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μπίστης έγραψε: 17 Μάιος 2018, 18:17 Συμφωνώ με το + 7.
Οι μπατσίου μας σταμάταγαν στο δρόμο.
Είχα πάει σινεμά στο Θησείο και -υποχρεωτικά- γύρισα πίσω από τη Διονυσίου Αρεοπαγίτου που ήταν λίγο σκοτεινή. Τσουπ έρχονται και με βουτάνε.
Μετά στο Κολωνάκι μας έπιασαν δέκα μαζί στα καλά καθούμενα (έψαχναν για τους Ντουφτ-Μπεσενάουερ ως προέκυψε).
Και πολλές άλλες φορές. Στη γωνία Ακαδημίας-Ιπποκράτους την άλλη, εκεί που ήταν το εστιατόριο "Παρνασσός". Δέκα λεπτά μας έκανε το όργανο διάλεξη υπέρ της 21ης Απριλίου. Μετά κούναγε τις ταυτότητες μας μπρος πίσω -όπως στο έργο με τον Βέγγο- πριν μας τις δώσει να φύγουμε.
Καλά αλλά άγρια ήτανε.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Επανασταση ηταν
Άβαταρ μέλους
waldorf

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από waldorf »

wooded glade έγραψε: 17 Μάιος 2018, 18:24
Και πολλές άλλες φορές. Στη γωνία Ακαδημίας-Ιπποκράτους την άλλη, εκεί που ήταν το εστιατόριο "Παρνασσός".
Τον Παρνασσό τον πρόλαβα.Η πρώτη επιτυχημένη απόπειρα αλβανοποίησης του σουβλακίου (σύμφωνα με iso Καράμπαμπας) σε μαζική κλίμακα.
Nandros έγραψε: 26 Αύγ 2024, 17:56

Άντε γαμήσου λοιπόν συφιλιασμένο μουνόπανο.
.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

waldorf έγραψε: 17 Μάιος 2018, 18:33
wooded glade έγραψε: 17 Μάιος 2018, 18:24
Και πολλές άλλες φορές. Στη γωνία Ακαδημίας-Ιπποκράτους την άλλη, εκεί που ήταν το εστιατόριο "Παρνασσός".
Τον Παρνασσό τον πρόλαβα.Η πρώτη επιτυχημένη απόπειρα αλβανοποίησης του σουβλακίου (σύμφωνα με iso Καράμπαμπας) σε μαζική κλίμακα.
Κανείς λάθος.
Ο Παρνασσός ήταν εστιατόριο, δεν είχε τυλιχτά (μπορεί να υπάρχει ακόμα - δεν είμαι σίγουρος).
Τα Αλβανικά ήταν πιό πίσω, πριν φτάσουμε το "Έλλη".
Δεν είχα φάει ποτέ Αλβανικό - από γάτες ήταν.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”