!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί υπάρχουν εκλογικά τμήματα ;
- wooded glade
Γιατί υπάρχουν εκλογικά τμήματα ;
Δε μου λέτε το εξής:
Κάθε φορά που γίνονται εκλογές γιατί είναι ο ψηφοφόρος υποχρεωμένος να πάει στα Κράβαρα για να ψηφίσει ;
Τι βλακεία είναι αυτη ;
Θα μπορούσε να ισχύει το εξής απλό.
Δημιουργούνται εκλογικά κέντρα σε όλη την επικράτεια, ακόμα και στο εξωτερικό.
Σε κάθε εκλογικό κέντρο υπάρχουν δικαστικοί εκπρόσωποι, παρατηρητές των κομμάτων ΚΚΕΜΛ - ΜΛΚΚΕ κλπ, παρατρεχάμενοι στην είσοδο με κονκάρδες - όπως και τώρα.
Μπαίνω στο δωμάτιο, δίνω την ταυτότητα μου, ο δικαστικός εκπρόσωπος με βγάζει στο computer και λέει "Tουρλουμπουκίδης Ευστάθιος, του Αθανασίου και της Θεοδώρας, μητρώον νομού Ευρυτανίας".
Μπαίνω στο παραβάν και πατάω σε ένα πληκτολογιάκι να ανοίξει το ψηφοδέλτιο του κόμματος που θέλω για την Ευρυτανία. Βάζω και τους σταυρούς τοιουτοτρόπως και πατάω enter ή submit. Ή δεν πατάω ή βγάζω το λευκό και πατάω λευκό - ακριβώς όπως και στο πχόρουμ. Μετά εξέρχομαι και η δικαστική εκπρόσωπος με πατάει και σημειούται "ο εκλογεύς εψήφισεν" στο computer. Παίρνω την ταυτότητα μου και φεύγω.
Για να μην ψηφίσω άλλα αντ' άλλων, την επιλογή "Ευρυτανία" την κάνει η δικαστική εκπρόσωπος για μένα πριν μπω στο παραβάν και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο παραβάν, το δικό μου computer είναι φυσικά κλειδωμένο ώστε να λειτουργούν μόνο τα βελάκια που γυρνάνε τα ψηφοδέλτια, οι σταυροί και το Enter.
Τώρα στο computer centre της Singular στο ΥΠΕΣ, υπάρχουν και εκεί παρατηρηταί των κομμάτων, ΚΚΕΜΛ - ΜΛΚΚΕ κλπ που παρακολουθούν τη διαδικασία.
Είναι απλό.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και παίζω στοίχημα Μποταφόγκο - Φλουμινένσε ευρισκόμενος στο Κάρντιφ της Ουαλλίας αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω.
Κάθε φορά που γίνονται εκλογές γιατί είναι ο ψηφοφόρος υποχρεωμένος να πάει στα Κράβαρα για να ψηφίσει ;
Τι βλακεία είναι αυτη ;
Θα μπορούσε να ισχύει το εξής απλό.
Δημιουργούνται εκλογικά κέντρα σε όλη την επικράτεια, ακόμα και στο εξωτερικό.
Σε κάθε εκλογικό κέντρο υπάρχουν δικαστικοί εκπρόσωποι, παρατηρητές των κομμάτων ΚΚΕΜΛ - ΜΛΚΚΕ κλπ, παρατρεχάμενοι στην είσοδο με κονκάρδες - όπως και τώρα.
Μπαίνω στο δωμάτιο, δίνω την ταυτότητα μου, ο δικαστικός εκπρόσωπος με βγάζει στο computer και λέει "Tουρλουμπουκίδης Ευστάθιος, του Αθανασίου και της Θεοδώρας, μητρώον νομού Ευρυτανίας".
Μπαίνω στο παραβάν και πατάω σε ένα πληκτολογιάκι να ανοίξει το ψηφοδέλτιο του κόμματος που θέλω για την Ευρυτανία. Βάζω και τους σταυρούς τοιουτοτρόπως και πατάω enter ή submit. Ή δεν πατάω ή βγάζω το λευκό και πατάω λευκό - ακριβώς όπως και στο πχόρουμ. Μετά εξέρχομαι και η δικαστική εκπρόσωπος με πατάει και σημειούται "ο εκλογεύς εψήφισεν" στο computer. Παίρνω την ταυτότητα μου και φεύγω.
Για να μην ψηφίσω άλλα αντ' άλλων, την επιλογή "Ευρυτανία" την κάνει η δικαστική εκπρόσωπος για μένα πριν μπω στο παραβάν και κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο παραβάν, το δικό μου computer είναι φυσικά κλειδωμένο ώστε να λειτουργούν μόνο τα βελάκια που γυρνάνε τα ψηφοδέλτια, οι σταυροί και το Enter.
Τώρα στο computer centre της Singular στο ΥΠΕΣ, υπάρχουν και εκεί παρατηρηταί των κομμάτων, ΚΚΕΜΛ - ΜΛΚΚΕ κλπ που παρακολουθούν τη διαδικασία.
Είναι απλό.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται και παίζω στοίχημα Μποταφόγκο - Φλουμινένσε ευρισκόμενος στο Κάρντιφ της Ουαλλίας αλλά δεν μπορώ να ψηφίσω.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
-
BeginAgain
- Phorum.gr user: BeginAgain
Re: Γιατί υπάρχουν εκλογικά τμήματα ;
Ωραίο.
Και ποιος θα μας τα ψωνίσει όλα αυτά τα ωραία γκατζετάκια; Και ποια διεύθυνση ΙΤ θα πηγαίνει να τα στήνει στα σημεία και να τα παρακολουθεί ώστε να δουλεύουν σωστά; Και, κυρίως, ποιος θα μάθει στην πεθερά μου τι είναι πληκτρολόγιο;
Και ποιος θα μας τα ψωνίσει όλα αυτά τα ωραία γκατζετάκια; Και ποια διεύθυνση ΙΤ θα πηγαίνει να τα στήνει στα σημεία και να τα παρακολουθεί ώστε να δουλεύουν σωστά; Και, κυρίως, ποιος θα μάθει στην πεθερά μου τι είναι πληκτρολόγιο;
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
wooded glade έγραψε: 06 Ιουν 2019, 02:26 ....
Μπαίνω στο παραβάν και πατάω σε ένα πληκτολογιάκι να ανοίξει το ψηφοδέλτιο του κόμματος που θέλω για την Ευρυτανία.
.....
Για να μην ψηφίσω άλλα αντ' άλλων, την επιλογή "Ευρυτανία" την κάνει η δικαστική εκπρόσωπος για μένα
....
Επίσης, αν τύχει να είσαι ο μοναδικός Ευρυτάν στον τόπο που κατοικείς, πήγε περίπατο το απόρρητο.BeginAgain έγραψε: 06 Ιουν 2019, 11:00Ωραίο.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Golden Age
Συνομωσία των "αβγών" για να χτυπήσουν τη ΝΔ
- wooded glade
πωθ ;Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:59
Επίσης, αν τύχει να είσαι ο μοναδικός Ευρυτάν στον τόπο που κατοικείς, πήγε περίπατο το απόρρητο.
.
- Nandros
Μετρούν τις ψήφους και βρίσκουν μια υπέρ ενός Ευρυτάνα βουλευτή.wooded glade έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:47πωθ ;Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:59
Επίσης, αν τύχει να είσαι ο μοναδικός Ευρυτάν στον τόπο που κατοικείς, πήγε περίπατο το απόρρητο.
Μόνο ένας Ευρυτάν ψήφισε, ο wooded glade, άρα αυτός ψήφισε τον βουλευτή.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
- wooded glade
Οι ψήφοι δεν μετριούνται επιτοπίως.Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:57Μετρούν τις ψήφους και βρίσκουν μια υπέρ ενός Ευρυτάνα βουλευτή.wooded glade έγραψε: 06 Ιουν 2019, 23:47πωθ ;Nandros έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:59
Μόνο ένας Ευρυτάν ψήφισε, ο wooded glade, άρα αυτός ψήφισε τον βουλευτή.
.
Μόνο η singular μετράει ψήφους.
Αυτό που λες γίνεται με το υπάρχον σύστημα μόνο, στα τμήματα των 8-9 ψηφοφόρων (ενώ υπάρχουν και μερικά με έναν μόνο).
Δεν ξέρεις computer.
- wooded glade
Μα και με κοινό pc μπορεί να γίνει.BeginAgain έγραψε: 06 Ιουν 2019, 11:00 Ωραίο.
Το πρόγραμμα στο φτιάχνω εγώ σε πέντε λεπτά.
Τώρα που το σκέφτομαι η ψήφος δεν μπορεί να υπάρξει ηλεκτρονικά γιατί πρέπει να γίνει ταυτοποίηση. Εφόσον εκχωρούν το όνομά σου αμέσως μετά πέφτει και η ψήφος, άρα φακέλωμα, το ίδιο ισχύει και με κωδικούς αν έδιναν όπως στο taxis.net.
the end
- Nandros
Ο wooded glade όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει! Τύφλα νάχουν οι ειδήμονες!wooded glade έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:13Μα και με κοινό pc μπορεί να γίνει.BeginAgain έγραψε: 06 Ιουν 2019, 11:00 Ωραίο.
Το πρόγραμμα στο φτιάχνω εγώ σε πέντε λεπτά.
- wooded glade
Δεν είναι ακριβώς ηλεκτρονική ψήφος.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:23 Τώρα που το σκέφτομαι η ψήφος δεν μπορεί να υπάρξει ηλεκτρονικά γιατί πρέπει να γίνει ταυτοποίηση. Εφόσον εκχωρούν το όνομά σου αμέσως μετά πέφτει και η ψήφος, άρα φακέλωμα, το ίδιο ισχύει και με κωδικούς αν έδιναν όπως στο taxis.net.
Φακέλωμα αλλά και νοθεία μπορούν να γίνουν βέβαια αν δεν υπάρχουν safety catch.
Και στο τζόκερ μπορεί να γίνει φακέλωμα και νοθεία αλλά -υποτίθεται- δεν γίνεται.
Εξ άλλου το ΜΛΚΚΕ θα τα παρακολουθεί όλα.
Τι φακέλωμα να γίνει δηλαδή στο τζόκερ, για εξηγήσου γιατί δεν καταλαβαίνω γιατί το φέρνεις ως παράδειγμα.wooded glade έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:46Δεν είναι ακριβώς ηλεκτρονική ψήφος.Πάνας έγραψε: 07 Ιουν 2019, 00:23 Τώρα που το σκέφτομαι η ψήφος δεν μπορεί να υπάρξει ηλεκτρονικά γιατί πρέπει να γίνει ταυτοποίηση. Εφόσον εκχωρούν το όνομά σου αμέσως μετά πέφτει και η ψήφος, άρα φακέλωμα, το ίδιο ισχύει και με κωδικούς αν έδιναν όπως στο taxis.net.
Φακέλωμα αλλά και νοθεία μπορούν να γίνουν βέβαια αν δεν υπάρχουν safety catch.
Και στο τζόκερ μπορεί να γίνει φακέλωμα και νοθεία αλλά -υποτίθεται- δεν γίνεται.
Εξ άλλου το ΜΛΚΚΕ θα τα παρακολουθεί όλα.
the end
Οι μαλάκες οι Γερμανοί ακόμη ψηφίζουν με ψηφοδέλτια .... τς τς τς
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε αυτό έχει δίκιο ο νηματοθέτης. Ο κύριος λόγος για τον οποιον δεν υπάρχει ακόμα ηλεκτρονική ψηφοφορία, δεν είναι ο κίνδυνος διαβλητότητας και νοθείας (μιάς και ζούμε στην εποχή του online banking και είναι 99,99999% ασφαλές) αλλα το ότι μετά θα μπορεί εύκολα να επεκταθεί η ψηφορία και σε επιλογή αποφάσεων, χωρίς να περιορίζεται μόνο στην επιλογή προσώπων που θα παίρνουν αυτά τις αποφάσεις. Με λίγα λόγια το διαδίκτυο δίνει την δυνατότητα αμεσοδημοκρατίας, παρά τον τεράστιο όγκο των ψηφοφόρων. Επειδή όμως η πολιτειακή πυραμίδα είναι η απεικόνιση της οικονομικής ιεραρχίας και όχι αντίστροφα, κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μέχρι και επικίνδυνο.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- wooded glade
Υπάρχουν δύο θέματα:
α) το απόρρητο
β) η σωστή καταμέτρηση
Θα υπάρχουν όμως δύο μονάδες λογισμικού σε κάθε station. Μία για τον εκλογικό κατάλογο και μία για την καταχώρηση της ψήφου και θα υπάρχουν και τα παρόμοια στο κέντρο της Singular και στα desks των παρατηρητών.
Όλες οι μονάδες λογισμικού θα ελέγχονται με ειδικό antivirus.
α) το απόρρητο
β) η σωστή καταμέτρηση
Θα υπάρχουν όμως δύο μονάδες λογισμικού σε κάθε station. Μία για τον εκλογικό κατάλογο και μία για την καταχώρηση της ψήφου και θα υπάρχουν και τα παρόμοια στο κέντρο της Singular και στα desks των παρατηρητών.
Όλες οι μονάδες λογισμικού θα ελέγχονται με ειδικό antivirus.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος wooded glade την 07 Ιουν 2019, 01:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 398 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-