Ετμλκ...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
Re: Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...
Φίλε μου ξέρεις τι είναι να είσαι καρδιολόγος και μόνιμα να είσαι με το άγχος μη σου πεθάνει κάποιος ασθενής ή μη κάνεις κάποιο λάθος? Ένα διάλειμμα είναι αναζωογονητικό, βέβαια το δισκολο είναι η επιστροφη.perseus έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:23 Και γιατί παραταει την δουλειά του να γινει βουλευτης τον ρωτησες?
Δεν νομίζω να εννοεί λεπτά, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα να πάρει τέτοια αύξηση.
Δεν το δικαιολογούν με τίποτα οι υπηρεσίες του
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Καλή τύχη στον άνθρωπο. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα εκτιμούσα το ότι κατέβηκε στο συλλαλητήριο για να τον ψηφίσω
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- shrike
Διαφωνώ, αγαπητέ. Οι περισσότεροι μηδενεξηντάρηδες του phorum έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά...elchav έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:18Δεν νομίζω να εννοεί λεπτά, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα να πάρει τέτοια αύξηση.
... για τη Νέα Δημοκρατία.
- shrike
Αν ήσουν εδώ θα ήσουν Northern κι όχι Southern.southern έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:26 Καλή τύχη στον άνθρωπο. Αν ήμουν Θεσσαλονίκη θα εκτιμούσα το ότι κατέβηκε στο συλλαλητήριο για να τον ψηφίσω
Θενκς (εκ μέρους του).
Δεν ψηφίζω Θεσσαλονίκη αλλά έχω γνωστούς που ψηφίζουν εκεί. Θα τους πω άμα είναι γι αυτόν τον υποψήφιο καθότι φαίνεται πατριώτης υποψήφιος και αξιόλογος. Με την ΝΔ να είναι κατά 99% πρώτο κόμμα μαζί με το μπόνους των 50 εδρών ο συγκεκριμένος υποψήφιος που λες έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής. Καλη του επιτυχία κι από εμένα.
Υπεράνω όλων η πατρίς
- shrike
Να 'σαι καλά, φίλε. Και μακάρι να είναι και στην Βουλή (εφόσον βγει, πάντα) όσο σωστός είναι και στην προσωπική του ζωή και στη δουλειά του.Patriot έγραψε: 06 Ιουν 2019, 15:42Δεν ψηφίζω Θεσσαλονίκη αλλά έχω γνωστούς που ψηφίζουν εκεί. Θα τους πω άμα είναι γι αυτόν τον υποψήφιο καθότι φαίνεται πατριώτης υποψήφιος και αξιόλογος. Με την ΝΔ να είναι κατά 99% πρώτο κόμμα μαζί με το μπόνους των 50 εδρών ο συγκεκριμένος υποψήφιος που λες έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί βουλευτής. Καλη του επιτυχία κι από εμένα.
ο Μαξ δεν ειναι μηδενεξηνταρης. Ειναι πωρωμένος αριστερος, ναι, αλλα ειναι κανονικος χρήστης.elchav έγραψε: 06 Ιουν 2019, 14:18Δεν νομίζω να εννοεί λεπτά, ούτε στα πιο τρελά του όνειρα να πάρει τέτοια αύξηση.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καλή επιτυχία στον φίλο σου shrike!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
- shrike
Θενκς μαν. Το ελπίζομεν. Άμα βγει, θα σας κεράσω ηλεκτρονικές πάστες. 
Βαριών ναρκωτικών
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 209 Προβολές
-