!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:32 Έχω μια απορία.
Θεωρείτε ότι αν με τον άλλο τρόπο, υπήρχαν εύκολα προσβάσιμες παραλίες για ρακετάδες, θα πήγαιναν σε αυτές ή γουστάρουν να παίζουν στις γεμάτες για να τους βλέπουν περισσότεροι;

Ρωτάω επειδή ξέρω ότι για πολλούς είναι κάτι σαν γυμναστική και τους μεγαλύτερους ένας τρόπος διατήρησης φόρμας.
Να σου απαντήσω εγώ, που ξέρω κάποιους ρακετάδες εδώ στην περιοχή μου οι οποίοι έχουν και σύλλογο.

Είναι μια περιοχή κάτω στην παραλία, στην οποία δεν πατάει και πολύς κόσμος. Την έχουν κάνει λοιπόν στέκι τους και πηγαίνουν εκεί σταθερά. Οι συγκεκριμένοι βέβαια είναι και χειμερινοί κολυμβητές (οι περισσότεροι), οπότε το κάνουν όλον το χρόνο. Η διαφορά βέβαια είναι ότι αυτοί το κάνουν όντως για γυμναστική. Φαντάζομαι ότι οι ποζεράδες ρακετοφόροι προτιμούν τις γεμάτες παραλίες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22 Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Αν και δεν είμαι η πλέον αρμόδια γιατί έχω γίνει ανθρωποφοβική :lol: με τις παραλίες ηλιοθεραπείας (γιατί αυτό είναι) το συνεχές τακ τουκ, είναι ένα ακουστικό μαρτύριο της σταγόνας, που δεν συγκρίνεται με τους άλλους ήχους.

Και στην τελική, οι περισσότεροι έχουμε πιάσει στα χέρια μας ρακέτες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

shrike έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:26
Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22
foscilis έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:15

Κάπου θα έχεις έναν Τούρκο πρόγονο.
Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Το τακ-τουκ. Οι φωνές των παικτών σλας ποζεράδων ντεμέκ για να πούνε κάτι, στην πραγματικότητα για να γυρίσεις να τους κοιτάξεις. Το τακ-τουκ. Τα μπαλάκια που μπορεί να φας στο κεφάλι από λάθος. Το τακ-τουκ. Η άμμος που πετάνε εδώ κι εκεί τρέχοντας ολόκληροι μαντράχαλοι που νομίζουν ότι είναι ο Ναδάλ που κάνει σπαγκάτ για να σώσει τον πόντο με μπάκχαντ σλάις στην ευθεία. Το τακ-τουκ.

Α, και φυσικά, μην ξεχάσω το τακ-τουκ.
Μάλιστα, ότι δεν είναι γεμάτη ποζέρια η παραλία, σε πειράξανε αυτοί που παίζουν ρακέτες, λες κι έχουν προνόμιο σ' αυτό. Λες και δεν παίζουν γκόμενες, μπαμπάδες με τα παιδιά τους, πιτσιρίκια κλπ, αλλά είναι κάτι που κάνουν κατά βάση οι ποζεράδες. Άμα σου πετάνε άμμο ή κάτι τέτοιο προφανώς υπάρχει θέμα, αλλά αυτό είναι σα να λες ότι σου την σπάνε τ' αμάξια γιατί ένας σε γέμισε νερά όπως περνούσε.

Όσο για το τακ τουκ, well, το τι ήχοι εκνευρίζουν τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εμένα μου τη σπάνε ένα κάρο ήχοι (γέλια, τσιρίδες) που θ' ακούσεις στις παραλίες κι είναι σίγουρα πολύ πιο έντονοι απ' το τακ τουκ. Τι να κάνουμε τώρα;
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

Ρακετοφόρος κι εγω, αλλά παραδέχομαι ότι όντως στον χώρο υπάρχει αισθητικός και μπιχεβιοριστικος καραμπαμπισμός (ειδικά όσοι δεν ξέρουν, ή παίζουν με παρτενερ άγνωστο, μπορούν να πετύχουν από γλάρο μέχρι ψαρά σε άλλη παραλία όχι με το μπαλάκι αλλά ακόμα και με τη ρακέτα για να μην πω για τους "βετερανους" με χρονοκάψουλα από ταινία του γαρδέλη).
Όπως ακριβώς όμως υπάρχει και καραμπαμπισμός και στους ΜΗ ρακετοφόρους.
(βλέπε όλους καραμπαμπες που δεν μπορουν να αντεξουν σε ηλιο ουτε στιγμη χωρις ομπρελα, ακομα και με 5 μποφορ αερα και κάθε 20 λεπτα μια σάρισσα εκτοξεύεται έτοιμη να ανασκολοπίσει ό,τι βρει στο πέρασμά της ή ολα τα τσιγαρο-πρεζάκια που γαμάνε όλες τις παραλίες στις γόπες)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 06 Ιουν 2019, 13:48, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

shrike έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:37
Θεωρείτε ότι αν με τον άλλο τρόπο, υπήρχαν εύκολα προσβάσιμες παραλίες για ρακετάδες, θα πήγαιναν σε αυτές ή γουστάρουν να παίζουν στις γεμάτες για να τους βλέπουν περισσότεροι;

Ρωτάω επειδή ξέρω ότι για πολλούς είναι κάτι σαν γυμναστική και τους μεγαλύτερους ένας τρόπος διατήρησης φόρμας.
Να σου απαντήσω εγώ, που ξέρω κάποιους ρακετάδες εδώ στην περιοχή μου οι οποίοι έχουν και σύλλογο.

Είναι μια περιοχή κάτω στην παραλία, στην οποία δεν πατάει και πολύς κόσμος. Την έχουν κάνει λοιπόν στέκι τους και πηγαίνουν εκεί σταθερά. Οι συγκεκριμένοι βέβαια είναι και χειμερινοί κολυμβητές (οι περισσότεροι), οπότε το κάνουν όλον το χρόνο. Η διαφορά βέβαια είναι ότι αυτοί το κάνουν όντως για γυμναστική. Φαντάζομαι ότι οι ποζεράδες ρακετοφόροι προτιμούν τις γεμάτες παραλίες.
Σε ποια περιοχή μένεις, αν επιτρέπεται;

Οι περισσότεροι ρακετοφόροι είναι εποχιακοί. Έρχονται με τις πρώτες ζέστες και φεύγουν με τα πρωτοβρόχια. Είναι δηλαδή ρακετάδες του συρμού.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:30
aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:28
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:05

Τα παιδιά δεν μπορούμε να τα απαγορέψουμε, τις φωνές πάλι θα μπορούσαμε, αν το νομικό πλαίσιο επέτρεπε στην Δημοτική Αστυνομία και το Λιμενικό να κόβουν κλήση με βάση τα ντεσιμπέλ φωνής. :lol:

Αλλά, οι ρακετοφόροι και τα μπαλάκια τους είναι πρόβλημα που δεν προκύπτει από την αναγκαιότητα συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους, όπως τα δυο παραπάνω. Οι ρακετοφόροι είναι αχρείαστο πρόβλημα!
Δεν βλέπω καμιά διαφορά. Αναγκαιότητα συνύπαρξης αποτελεί και η περίπτωση των ρακετοφόρων, των σκαφάτων, των χλιδάτων και όλων των συνανθρώπων μας.
Για μένα το θέμα δεν είναι αν κουβαλάει κάποιος ρακέτες, παιδιά, σκυλιά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ο σεβασμός που οφείλει απέναντι στον συνάνθρωπο.
Μόνο έτσι είναι ανεκτή η αναγκαστική συνύπαρξη σε δημόσιους χώρους.
Εφόσον κουβαλάει ρακέτες ή σκυλιά ή cdplayer να παίζει στην διαπασών, αξιωματικά δεν σέβεται τον συνάνθρωπο του.
Ξέχασες τα κακομαθημένα βλαστάρια (ή εκεί έχουμε ευαισθησίες; )
Μήπως να τους κάνουμε από πριν έλεγχο και να τους αποπέμπουμε από τις παραλίες; :P
Για να σοβαρευτούμε, καθένας έχει δικαίωμα να κουβαλάει τα παιδιά, τα σκυλιά, τις ρακέτες, οτιδήποτε, είναι δικαίωμά του. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά του είναι να ενοχλεί.
Εμένα μου αρέσει και από μικρή, παίζω ρακέτες κάθε καλοκαίρι. Όμως δεν θα πάω ποτέ να επιδοθώ στο σπορ σε οργανωμένη παραλία. Σε μη οργανωμένες που συνηθίζουμε να πηγαίνουμε, απομακρυνόμαστε αρκετά από τους υπόλοιπους λουόμενους. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα κι υπάρχει πολύς κόσμος, απλώς δεν παίζουμε. Κι αυτό είναι που εγώ θεωρώ σεβασμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 06 Ιουν 2019, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
shrike

Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:41
shrike έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:26
Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22

Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Το τακ-τουκ. Οι φωνές των παικτών σλας ποζεράδων ντεμέκ για να πούνε κάτι, στην πραγματικότητα για να γυρίσεις να τους κοιτάξεις. Το τακ-τουκ. Τα μπαλάκια που μπορεί να φας στο κεφάλι από λάθος. Το τακ-τουκ. Η άμμος που πετάνε εδώ κι εκεί τρέχοντας ολόκληροι μαντράχαλοι που νομίζουν ότι είναι ο Ναδάλ που κάνει σπαγκάτ για να σώσει τον πόντο με μπάκχαντ σλάις στην ευθεία. Το τακ-τουκ.

Α, και φυσικά, μην ξεχάσω το τακ-τουκ.
Μάλιστα, ότι δεν είναι γεμάτη ποζέρια η παραλία, σε πειράξανε αυτοί που παίζουν ρακέτες, λες κι έχουν προνόμιο σ' αυτό. Λες και δεν παίζουν γκόμενες, μπαμπάδες με τα παιδιά τους, πιτσιρίκια κλπ, αλλά είναι κάτι που κάνουν κατά βάση οι ποζεράδες. Άμα σου πετάνε άμμο ή κάτι τέτοιο προφανώς υπάρχει θέμα, αλλά αυτό είναι σα να λες ότι σου την σπάνε τ' αμάξια γιατί ένας σε γέμισε νερά όπως περνούσε.

Όσο για το τακ τουκ, well, το τι ήχοι εκνευρίζουν τον καθένα είναι δικό του θέμα. Εμένα μου τη σπάνε ένα κάρο ήχοι (γέλια, τσιρίδες) που θ' ακούσεις στις παραλίες κι είναι σίγουρα πολύ πιο έντονοι απ' το τακ τουκ. Τι να κάνουμε τώρα;
Η αλήθεια είναι, ότι στην παραλία που πηγαίνω συνήθως, οι μόνοι πόζεροι είναι ρακετάδες και βολεϋμπολίστες (έχει ένα στημένο δίχτυ και μαζεύονται και παίζουν). Οι εκνευριστικοί είναι οι ρακετάδες, με το βόλεϋ δεν έχω κανένα πρόβλημα (πριν χρόνια έπαιζα κι εγώ καμιά φορά, τώρα είμαι κάποια χρόνια και κάποια κιλά πάνω οπότε...), ειδικά αν παίζουν κορασίδες. :lol:
Άμα σου πετάνε άμμο ή κάτι τέτοιο προφανώς υπάρχει θέμα, αλλά αυτό είναι σα να λες ότι σου την σπάνε τ' αμάξια γιατί ένας σε γέμισε νερά όπως περνούσε.
Όχι, είναι σαν να λέω ότι μου τη σπάνε οι κάγκουρες, επειδή κάνουν μπαντιλίκια και ντρίφτινγκ σε κοινόχρηστους δρόμους.

Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Ποινικοποίηση της ρακέτας στην παραλία. Κακούργημα.
Να μια αλλαγή του Ποινικού Κώδικα που θα στήριζα με όλες μου τις δυνάμεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ναι, τέτοιους ξέρω κι εγώ αρκετούς. Ειδικώς οι χειμερινοί κολυμβητές, έχουν τα στέκια τους και πηγαίνουν εκεί όλο το χρόνο, οπότε όποιος πηγαίνει ξέρει το περιβάλλον. Ή αν η παραλία είναι μεγάλη, χωρίζεται σταδιακά σε χώρους "φυλών" που το κάθε σπορ έχει μεγαλύτερη κινητικότητα. Εδώ οικογένειες, εκεί σερφ/ρακέτες/μπιτσβόλει κλπ
Εντάξει, αν σ' αυτή τη φάση πάρεις την ομπρέλα σου και το καροτσάκι του μωρού και τα βάλεις εν μέσω ρακετάδων, δεν θα σου φταίει ο ρακετάς, η αλήθεια να λέγεται. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:34

Γουστάρουν να παίζουν στις γεμάτες.-
Μιλάς για κάφρους, αυτό είναι άλλο θέμα.
Η καφρίλα αναδύεται από παντού, οι ρακέτες είναι μόνο η αφορμή. Μη καταδικάζετε λοιπόν το "όπλο", αλλά τον "εγκληματία".
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
shrike

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:43

Σε ποια περιοχή μένεις, αν επιτρέπεται;

Οι περισσότεροι ρακετοφόροι είναι εποχιακοί. Έρχονται με τις πρώτες ζέστες και φεύγουν με τα πρωτοβρόχια. Είναι δηλαδή ρακετάδες του συρμού.
Η περιοχή που σου περιγράφω είναι η παραλία στην Καλαμαριά. Δεν μένω Καλαμαριά (πλέον), η δουλειά μου είναι εδώ, ούτε και πάω φυσικά για μπάνιο στην Αρετσού... :lol:

Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Beria έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:48 Ποινικοποίηση της ρακέτας στην παραλία. Κακούργημα.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Beria έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:48 Ποινικοποίηση της ρακέτας στην παραλία. Κακούργημα.
πώς και δεν σε αξιοποίησε ακόμα η παρούσα κυβέρνηση, αναρωτιέμαι... :003:
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Πω πω κλαψουριζμααα! :a040: Ο μηχανικος ηδη προτεινε καποιες λυσεις ( υπαρχουν και αλλες βασει κοινης λογικης )

Εικόνα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”