ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:30
aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:28
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:05
Τα παιδιά δεν μπορούμε να τα απαγορέψουμε, τις φωνές πάλι θα μπορούσαμε, αν το νομικό πλαίσιο επέτρεπε στην Δημοτική Αστυνομία και το Λιμενικό να κόβουν κλήση με βάση τα ντεσιμπέλ φωνής.
Αλλά, οι ρακετοφόροι και τα μπαλάκια τους είναι πρόβλημα που δεν προκύπτει από την αναγκαιότητα συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους, όπως τα δυο παραπάνω. Οι ρακετοφόροι είναι αχρείαστο πρόβλημα!
Δεν βλέπω καμιά διαφορά. Αναγκαιότητα συνύπαρξης αποτελεί και η περίπτωση των ρακετοφόρων, των σκαφάτων, των χλιδάτων και όλων των συνανθρώπων μας.
Για μένα το θέμα δεν είναι αν κουβαλάει κάποιος ρακέτες, παιδιά, σκυλιά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ο σεβασμός που οφείλει απέναντι στον συνάνθρωπο.
Μόνο έτσι είναι ανεκτή η αναγκαστική συνύπαρξη σε δημόσιους χώρους.
Εφόσον κουβαλάει ρακέτες ή σκυλιά ή cdplayer να παίζει στην διαπασών, αξιωματικά δεν σέβεται τον συνάνθρωπο του.
Ξέχασες τα κακομαθημένα βλαστάρια (ή εκεί έχουμε ευαισθησίες; )
Μήπως να τους κάνουμε από πριν έλεγχο και να τους αποπέμπουμε από τις παραλίες;
Για να σοβαρευτούμε, καθένας έχει δικαίωμα να κουβαλάει τα παιδιά, τα σκυλιά, τις ρακέτες, οτιδήποτε, είναι δικαίωμά του. Αυτό που δεν είναι δικαίωμά του είναι
να ενοχλεί.
Εμένα μου αρέσει και από μικρή, παίζω ρακέτες κάθε καλοκαίρι. Όμως δεν θα πάω ποτέ να επιδοθώ στο σπορ σε οργανωμένη παραλία. Σε μη οργανωμένες που συνηθίζουμε να πηγαίνουμε, απομακρυνόμαστε αρκετά από τους υπόλοιπους λουόμενους. Αν δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα κι υπάρχει πολύς κόσμος, απλώς δεν παίζουμε. Κι αυτό είναι που εγώ θεωρώ σεβασμό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
aLiCat την 06 Ιουν 2019, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.