!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Re: Ρακετοφόροι. Η μάστιγα του Θεού!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:21
dna replication έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:19
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 12:37 την ρέμβη παρά θιν' αλός.
πρόσωπο σκεπασμένο με πετσέτα, ήχος θάλασσας, κυματάκι που σκάει, μυρωδιά αντηλιακού, γυναικεία γέλια, φωνές παιδιών
τι λείπει? α! το ρυθμικό τακ τακ από τις ρακέτες
Αυτό λέμε!

Αν έλειπε, θα ήταν πολύ καλύτερα! Τα γυναικεία γέλια και τα παιδιά δεν μπορείς να τα απαγορέψεις.
Και δεν είναι πάντα ενοχλητικά.

Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

foscilis έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:15
Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:14 Είμαι ρακετοφόρος, αλλά με κανονικό μαγιώ.
Κάπου θα έχεις έναν Τούρκο πρόγονο.
Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Otto Weininger έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:21
Τεσπα, συντάσσομαι με τον νηματοθέτη εδώ, κανονικά θα έπρεπε ειδικό σώμα ιεροεξεταστων να κόβει τσάρκες σε παραλίες και να τιμωρεί επιτόπου τους ρακετοφορους βάρβαρους.
Μέτωπο Λογικής για Καθαρές Ακτές Χωρίς Ρακετοφόρους!
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22
Μπορεί, κάτοικος τηε ελ επικράτειας είμαι. Αλλά κανένας σ' αυτό το νήμα δεν έχει εξηγήσει στα σοβαρά ποιο είναι το θέμα του. Ο ήχος; Δηλαδή απ' όλους του θορύβους που παίζουν στην παραλία σας χαλάει το τακ τουκ της ρακέτας;
Το τακ-τουκ. Οι φωνές των παικτών σλας ποζεράδων ντεμέκ για να πούνε κάτι, στην πραγματικότητα για να γυρίσεις να τους κοιτάξεις. Το τακ-τουκ. Τα μπαλάκια που μπορεί να φας στο κεφάλι από λάθος. Το τακ-τουκ. Η άμμος που πετάνε εδώ κι εκεί τρέχοντας ολόκληροι μαντράχαλοι που νομίζουν ότι είναι ο Ναδάλ που κάνει σπαγκάτ για να σώσει τον πόντο με μπάκχαντ σλάις στην ευθεία. Το τακ-τουκ.

Α, και φυσικά, μην ξεχάσω το τακ-τουκ.

Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Στηρίζω και εγκρίνω βομβαρδισμό παραλίας απο τα πλοία μας του πολεμικού ναυτικού, πιστεύω 10 όλμοι ανά ενα χτύπημα μπάλας σε ρακέτας να είναι αρκετό, ας μην είμαστε υπερβολικοί.*

* εκτός αν παίζουν ρακέτες τίποτα κοπέλες, εκεί, ας δώσουμε τόπο στην οργή :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
aLiCat

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aLiCat »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:05
aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:03 Ας μας πει κάποιος (που δεν διαθέτει κότερο για απομονωμένες αμμουδιές), πού βρίσκονται αυτές οι ήσυχες παραλίες, στις οποίες ο μόνος ενοχλητικός ήχος που ακούγεται είναι το μπαλάκι από το παιχνίδι με ρακέτες.
Δηλαδή, για παράδειγμα, οι γκαρίκλες των συνελλήνων και οι τσιρίδες των μούλικών τους ωσάν να τα γουρουνοσφάζουν, ουδόλως ενοχλούν την καλοκαιρινή σας ρέμβη;
Τα παιδιά δεν μπορούμε να τα απαγορέψουμε, τις φωνές πάλι θα μπορούσαμε, αν το νομικό πλαίσιο επέτρεπε στην Δημοτική Αστυνομία και το Λιμενικό να κόβουν κλήση με βάση τα ντεσιμπέλ φωνής. :lol:

Αλλά, οι ρακετοφόροι και τα μπαλάκια τους είναι πρόβλημα που δεν προκύπτει από την αναγκαιότητα συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους, όπως τα δυο παραπάνω. Οι ρακετοφόροι είναι αχρείαστο πρόβλημα!
Δεν βλέπω καμιά διαφορά. Αναγκαιότητα συνύπαρξης αποτελεί και η περίπτωση των ρακετοφόρων, των σκαφάτων, των χλιδάτων και όλων των συνανθρώπων μας.
Για μένα το θέμα δεν είναι αν κουβαλάει κάποιος ρακέτες, παιδιά, σκυλιά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ο σεβασμός που οφείλει απέναντι στον συνάνθρωπο.
Μόνο έτσι είναι ανεκτή η αναγκαστική συνύπαρξη σε δημόσιους χώρους.
Οι ρακετοφόροι είναι αχρείαστο πρόβλημα!
Αχρείαστο κατά τη δική σου γνώμη (και των υπολοίπων που τη μοιράζονται μαζί σου). Όπως και για μένα, "αχρείαστο πρόβλημα" είναι ο ερασιτέχνης ψαράς που απλώνεται με τα αγκίστρια του και με τα καλάμια του σε παραλία γεμάτη κόσμο, ο ψαροντουφεκάς του "γλυκού νερού" που καταδύεται στα ρηχά με το καμάκι του κι ένα σωρό άλλοι που επιδίδονται στα χόμπι τους.
Εν κατακλείδι, το θέμα μου δεν είναι οι διάφορες πηγές των θορύβων, αλλά η επιλεκτική καταδίκη μιας συγκεκριμένης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος aLiCat την 06 Ιουν 2019, 13:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:03 Ας μας πει κάποιος (που δεν διαθέτει κότερο για απομονωμένες αμμουδιές), πού βρίσκονται αυτές οι ήσυχες παραλίες, στις οποίες ο μόνος ενοχλητικός ήχος που ακούγεται είναι το μπαλάκι από το παιχνίδι με ρακέτες.
Δηλαδή, για παράδειγμα, οι γκαρίκλες των συνελλήνων και οι τσιρίδες των μούλικών τους ωσάν να τα γουρουνοσφάζουν, ουδόλως ενοχλούν την καλοκαιρινή σας ρέμβη;

Οοοοοωωωωπ πιάσαμε εναν
ΑΔΕΡΦΙΑ ετοιμαστε την πίσσα και τα πούπουλα!!!
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Uppercut έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:22
Είναι προσβολή προς τον ανθρώπινο πολιτισμό!
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

aLiCat έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:28
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:05
Τα παιδιά δεν μπορούμε να τα απαγορέψουμε, τις φωνές πάλι θα μπορούσαμε, αν το νομικό πλαίσιο επέτρεπε στην Δημοτική Αστυνομία και το Λιμενικό να κόβουν κλήση με βάση τα ντεσιμπέλ φωνής. :lol:

Αλλά, οι ρακετοφόροι και τα μπαλάκια τους είναι πρόβλημα που δεν προκύπτει από την αναγκαιότητα συνύπαρξης με τους άλλους ανθρώπους, όπως τα δυο παραπάνω. Οι ρακετοφόροι είναι αχρείαστο πρόβλημα!
Δεν βλέπω καμιά διαφορά. Αναγκαιότητα συνύπαρξης αποτελεί και η περίπτωση των ρακετοφόρων, των σκαφάτων, των χλιδάτων και όλων των συνανθρώπων μας.
Για μένα το θέμα δεν είναι αν κουβαλάει κάποιος ρακέτες, παιδιά, σκυλιά ή οτιδήποτε άλλο, αλλά ο σεβασμός που οφείλει απέναντι στον συνάνθρωπο.
Μόνο έτσι είναι ανεκτή η αναγκαστική συνύπαρξη σε δημόσιους χώρους.
Εφόσον κουβαλάει ρακέτες ή σκυλιά ή cdplayer να παίζει στην διαπασών, αξιωματικά δεν σέβεται τον συνάνθρωπο του.
Άβαταρ μέλους
mnimes_istorikes
Phorum.gr user: mnimes_istorikes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mnimes_istorikes »

Κλύσμα με γαρμπίλι..
Μνημόνια μεχρι να σβήσει ο ήλιος....
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Έχω μια απορία.
Θεωρείτε ότι αν με τον άλλο τρόπο, υπήρχαν εύκολα προσβάσιμες παραλίες για ρακετάδες, θα πήγαιναν σε αυτές ή γουστάρουν να παίζουν στις γεμάτες για να τους βλέπουν περισσότεροι;

Ρωτάω επειδή ξέρω ότι για πολλούς είναι κάτι σαν γυμναστική και τους μεγαλύτερους ένας τρόπος διατήρησης φόρμας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

mnimes_istorikes έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:30 Κλύσμα με γαρμπίλι..
Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:32 Έχω μια απορία.
Θεωρείτε ότι αν με τον άλλο τρόπο, υπήρχαν εύκολα προσβάσιμες παραλίες για ρακετάδες, θα πήγαιναν σε αυτές ή γουστάρουν να παίζουν στις γεμάτες για να τους βλέπουν περισσότεροι;

Ρωτάω επειδή ξέρω ότι για πολλούς είναι κάτι σαν γυμναστική και τους μεγαλύτερους ένας τρόπος διατήρησης φόρμας.
Γουστάρουν να παίζουν στις γεμάτες.-
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

στηριζω ανηλεη βασανισμο των racketeers, αλλα θελω τοποθετηση Daje
Spoiler
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
ενωσηΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ενωσηΚ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 06 Ιουν 2019, 13:32 Έχω μια απορία.

τι ερωτήσεις ειναι αυτες ρε τυπε; βγες για καφε πλατεία Κολοκοτρώνη. Πόσοι θα ειναι για την μόστρα και πόσοι γιατι λαχταρησαν ενα καλο καφεδάκι?
LEONAS έγραψε: 25 Ιουν 2019, 15:51 Εγώ ξυπόλητος και ξεβρακωτος
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”