re-confirmedFeindflug έγραψε: 05 Ιουν 2019, 06:58
Εντάξει τύπε, θα ακούμε όλοι Μποφίλιου για να μην χτυπάει το φασιστόμετρό σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σημαίνει το ψευδώνυμό σου και γιατί το διάλεξες;
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
- blackpaint
Re: Τι σημαίνει το ψευδώνυμό σου και γιατί το διάλεξες;
Το δεύτερο όνομα μου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
"Οὖτις ἐμοί γ᾽ ὄνομα· Οὖτιν δέ με κικλήσκουσι
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι."
Όμηρος, Οδύσσεια.
μήτηρ ἠδὲ πατὴρ ἠδ᾽ ἄλλοι πάντες ἑταῖροι."
Όμηρος, Οδύσσεια.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
παρατσουκλι απο τα μικρατα μου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εμπνέει σεβασμό πάντως να ξέρεις.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Είχα πάθει τρελλό έρωτα με το πρώτο γατί (με μηδενική αμοιβαιότητα γιατί αυτή είχε πάθει το ίδιο με το γιο μου) και ήμουν σ' αυτήν τη φάση όταν έπρεπε να διαλέξω νικ για την πρώτη φορά που θα έμπαινα σε φόρουμ. Επιχείρησα αρχικώς με το "γάτα" (κάτι σαν το Μαρία Παπαδοπούλου σε τηλ. κατάλογο δηλαδή) έπρεπε να διαλέξω διαφορετικό νούμερο, το "γάτα 325" ή σχετικά μου θύμιζαν περισσότερο συνθηματικό όνομα πράκτορα και τελικώς κατέληξα σε υποκοριστικό της Σενεγάλης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
τρουθ τιμΓΑΛΗ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 14:34 Είχα πάθει τρελλό έρωτα με το πρώτο γατί (με μηδενική αμοιβαιότητα γιατί αυτή είχε πάθει το ίδιο με το γιο μου) και ήμουν σ' αυτήν τη φάση όταν έπρεπε να διαλέξω νικ για την πρώτη φορά που θα έμπαινα σε φόρουμ. Επιχείρησα αρχικώς με το "γάτα" (κάτι σαν το Μαρία Παπαδοπούλου σε τηλ. κατάλογο δηλαδή) έπρεπε να διαλέξω διαφορετικό νούμερο, το "γάτα 325" ή σχετικά μου θύμιζαν περισσότερο συνθηματικό όνομα πράκτορα και τελικώς κατέληξα σε υποκοριστικό της Σενεγάλης.
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
το είχα πει και στο παλιό και στο ελεύθερο επίσης σε ένα αντίστοιχο νήμα.
όταν αποφάσισα να κάνω λογαριασμό-μετά από καμιά 10αριά μέρες που πέτυχα το φόρουμ,την ώρα που έκανα το λογκίν έφαγα σκάλωμα να βάλω το όνομά μου ή όχι -επειδή παντού χρησιμοποιώ το όνομα μου και σε ένα άλλο φόρουμ που είχα γραφτεί ,είχα μπει με το όνομα μου(αλλά επειδή δεν θυμόμουν τον κωδικό δεν ξαναμπήκα)- εκείνη την ώρα έτρωγα κουλούρι και λέω ''θα βάλω κουλούρι,τέλος''.
ξέρω βαρετό.
όταν αποφάσισα να κάνω λογαριασμό-μετά από καμιά 10αριά μέρες που πέτυχα το φόρουμ,την ώρα που έκανα το λογκίν έφαγα σκάλωμα να βάλω το όνομά μου ή όχι -επειδή παντού χρησιμοποιώ το όνομα μου και σε ένα άλλο φόρουμ που είχα γραφτεί ,είχα μπει με το όνομα μου(αλλά επειδή δεν θυμόμουν τον κωδικό δεν ξαναμπήκα)- εκείνη την ώρα έτρωγα κουλούρι και λέω ''θα βάλω κουλούρι,τέλος''.
ξέρω βαρετό.
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Ναι, μωρέ βαρετό τι άλλο;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 02:04 το είχα πει και στο παλιό και στο ελεύθερο επίσης σε ένα αντίστοιχο νήμα.
ξέρω βαρετό.
Αν βρείς κάτι τόσο τραγανό, νόστιμο, νοσταλγικό και σύγχρονο, χορταστικό και κάθε μέρα φρέσκο και λαχταριστό, δηλαδή αναντικατάστατο, μπορεί να συμφωνήσω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Γιάννης
Πλάκα θα έχει να το κάνει αυτό κάθε χρήστης συστηματικά, δηλαδή να επιλέγει για ψευδώνυμο ό,τι έτυχε να τρώει την ώρα της εγγραφής.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 06 Ιουν 2019, 02:04 το είχα πει και στο παλιό και στο ελεύθερο επίσης σε ένα αντίστοιχο νήμα.
ξέρω βαρετό.
Τους έκραζες;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
- Belladonna
- Phorum.gr user: Belladonna
Είναι πραγματικά περίεργο που οι νάνοι κάνουν ένα τόσο "μυώδες" επάγγελμα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:44
Το "σιδηρουργός" είναι ένα τυπικό επάγγελμα νάνου, πιο πολύ με ενδιέφερε να μην πάει ο νους σε πολεμιστή.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 195 Απαντήσεις
- 3028 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από πήζον bot
-
- 46 Απαντήσεις