Dwarven Blacksmith έγραψε: 05 Ιουν 2019, 14:00
Εγώ πάντως που είδα τον Κυριάκο προχτές εκεί που είπε ότι έβαλε νέο κόσμο στα ψηφοδέλτια και γύρισε στην κάμερα και είπε ότι πρέπει να τους ψηφίσουμε κι εμείς για να γίνει ανανέωση, τον λυπήθηκα λίγο, φαινόταν ειλικρινής. Όσο μπορεί να είναι ειλικρινής σε τέτοια θέματα ένας γόνος τέλος πάντων.
Το ίσες αποστάσεις είναι μημ, δεν το εννοώ προφανώς. Πρώτα βγάζω τη θέση μου και μετά υπολογίζω τις αποστάσεις.
Eίπε και κάτι άλλο όμως και άρχισαν τα ερωτηματικά.
Εγώ πάντως που είδα τον Κυριάκο προχτές εκεί που είπε ότι έβαλε νέο κόσμο στα ψηφοδέλτια και γύρισε στην κάμερα και είπε ότι πρέπει να τους ψηφίσουμε κι εμείς για να γίνει ανανέωση, τον λυπήθηκα λίγο, φαινόταν ειλικρινής. Όσο μπορεί να είναι ειλικρινής σε τέτοια θέματα ένας γόνος τέλος πάντων.
πού είχε άδικο; δεν έβαλε στο ευρωδέλτιο ανθρώπους με πολύ αξιόλογα βιογραφικά ή δεν ψήφισαν κοτζαμπάσικα οι νδτες;
κι αυτό με το γόνος πρέπει να το ξανασκεφθείς λιγάκι, πήρε σαν αουτσαηντερ το κόμμα που οι σκληροπυρηνικοί οπαδοί του τραγουδούσαν μητσοτάκη-αποστάση-πουσταρά στις εσώ του 2009- για σπουδές και προσβάσεις στο μέτρο του καθενός ας μην το πιάσομε καλύτερα εκτός κι αν όλοι οι τιμητές είναι αυτοδημιούργητοι σε ξανθόπουλος λεβελ >9000
Δεν είμαι πάντα ειρωνικός ρε συ. Κυριολεκτικά το λέω. Δεν είχε άδικο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
μα υπάρχουν υποψήφιοι και για ανθρώπους σαν το Σατανικό. ο Δημήτρης Καμμένος αν τελικά μπει θα γίνει λίγο πιο μετριοπαθής και προσεκτικός στις εκφράσεις του.
Απ' όλα έχουμε περάστε κόσμέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!! Θέλετε Τατσόπουλο? Έχουμε Τατσόπουλο! Θέλετε Ψαριανό? Έχουμε Ψαριανό! Βορίδη θέλει η κυρία? Να βάλουμε 3 κιλά Βορίδη! Απ' όλα έχουμε, την κουτάλα δώστε μας μόνο!
Εγώ πάντως που είδα τον Κυριάκο προχτές εκεί που είπε ότι έβαλε νέο κόσμο στα ψηφοδέλτια και γύρισε στην κάμερα και είπε ότι πρέπει να τους ψηφίσουμε κι εμείς για να γίνει ανανέωση
Από τις πιο σημαντικές στιγμές της συνέντευξης, χαίρομαι που το πρόσεξες. Και είμαι σίγουρος ότι οι τσομπαναραίοι τους οποίος αφορούσε το πόιντ δεν πήραν καν χαμπέρι
under έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:21
Θα τον ψηφισω μαζι με τον Τασουλα.
Τοίχο τοίχο, όμως, αν πας στην προεκλογική συγκέντρωση.
πατησιωτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:26
Ο Άδωνις που γράφεις λέει συνέχεια ότι αυτό που διαχωρίζει αυτόν από την άκρα δεξιά είναι η ευρωπαική κατεύθυνση και το μνημόνιο.
πατησιωτης έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:52
ο Γιακουμάτος.
Λογικά θα οργώσει την Ψυττάλεια
μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 14:25
H NΔ έχει άριστους από όλο το πολιτικο φασμα. Απο αγωνιστας του Πολυτεχνείου, μέχρι αυτους που ήταν πάνω στα τανκς.
southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:05
ο Δημήτρης Καμμένος αν τελικά μπει θα γίνει λίγο πιο μετριοπαθής και προσεκτικός στις εκφράσεις του.
ε βέβαια αφού θα τον βάλουν να ψηφίζει τζαμιά μαζί με τον συριζα.
λογικά προυπόθεση για να σε δεχτούν στα ψηφοδέλτια είναι να δέχεσαι το χτίσιμο τζαμιών που είναι και κομματική γραμμή.
ψηφίζεις νδ και η ψήφος σου μετατρέπεται σε χτίσιμο τζαμιών
Σύμφωνα με το βήμα επέστρεψε και ο Δημήτρης καμποσος που είχε διαγραφεί. Ο Κούλης χρειάζεται ψήφους για να πιάσει το 40%. Εγώ πάντως συμπαθω το τζιτζικωστα, το Βορίδη και τον Άδωνι περισσότερο από τον αρχηγό της ΝΔ. Βεβαίως επιθυμώ να γίνει πρωθυπουργός αλλά με μια πτέρυγα που θα τον σερνει στη σωστή γραμμή.
southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 17:40
Σύμφωνα με το βήμα επέστρεψε και ο Δημήτρης καμποσος που είχε διαγραφεί. Ο Κούλης χρειάζεται ψήφους για να πιάσει το 40%. Εγώ πάντως συμπαθω το τζιτζικωστα, το Βορίδη και τον Άδωνι περισσότερο από τον αρχηγό της ΝΔ. Βεβαίως επιθυμώ να γίνει πρωθυπουργός αλλά με μια πτέρυγα που θα τον σερνει στη σωστή γραμμή.
Και η "πτέρυγα Τατσόπουλου" και λοιπών αριστεριζόντων? Τί είναι, μόνο για να μαζεύει ψήφους?
southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 17:40
Και η "πτέρυγα Τατσόπουλου" και λοιπών αριστεριζόντων? Τί είναι, μόνο για να μαζεύει ψήφους?
αυτοί δεν πρόκειται να βγουν. Ο κόσμος απέδειξε εμπράκτως στη κάλπη των ευρωεκλογών ότι δεν ενέκρινε τα ανοίγματα στη κεντροαριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να ξανακυβερνησει.