!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Μάγκες του phorum, είπα να πω κι εγώ μια κουβέντα για έναν φίλο, αν δεν υπάρχει πρόβλημα από τη διαχείριση φυσικά μια που το κάνω καθαρά για να προωθήσω έναν φίλο υποψήφιο.

Πρόκειται για τον Διαμαντή Γκολιδάκη, καρδιολόγο και υποψήφιο με τη Νέα Δημοκρατία στις ερχόμενες εκλογές.
Τον ξέρω προσωπικά, εκτός από φίλος μου είναι και γιατρός μου, και ξέρω την πολύ πλούσια δράση του σε θέματα που αφορούν την ιατρική και τον αθλητισμό σε κοινωνικό επίπεδο, πολύ πριν αποφασίσει καν να ασχοληθεί με την πολιτική.

Όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν ότι πρόκειται για παιδί-διαμάντι (όνομα και πράμα δηλαδή) και άνθρωπο με πολύ όρεξη για δουλειά και τρέξιμο.

Αν λοιπόν κάποιος από εσάς έχει σκοπό να ψηφίσει ΝΔ στις εκλογές και αν ψηφίζει στην Α' Θεσσαλονίκης και αν του "περισσεύει" κανένας σταυρός, δεν θα πούμε* όχι στο σταύρωμα.

https://el-gr.facebook.com/GkolidakisDiamantis/

* Ο πληθυντικός λόγω φιλικής σχέσης μου μαζί του, δεν δουλεύω γι' αυτόν ούτε ανήκω στην ομάδα του ή κάτι τέτοιο (όχι επίσημα δηλαδή, μπορεί να μιλάμε καθημερινά και να τον διαφημίζω εδώ κι εκεί, αλλά δεν είμαι απ' αυτούς που παίρνουν τηλέφωνα, μοιράζουν ψηφοδέλτια και τα ρέστα).

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Ακολουθεί πολιτική διαφήμιση...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από μίστερ μαξ »

Βλέπω οτι ειναι πολύ Μακεδόνας, τι θα κάνει για την επωνύδιστη συμφωνία των πρεσπών, θα την πάρει πίσω;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Και γιατί παραταει την δουλειά του να γινει βουλευτης τον ρωτησες?
Άβαταρ μέλους
shrike

μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:19 Βλέπω οτι ειναι πολύ Μακεδόνας, τι θα κάνει για την επωνύδιστη συμφωνία των πρεσπών, θα την πάρει πίσω;
Ναι, μου είπε ότι θα καβαλήσει το άλογο, θα πάρει το κλέυμορ (δώρο απ' τα αδέλφια μας τους Σκωτσέζους) και θα μπει στα Σκόπια να πάει να σκίσει τη συμφωνία (όπως κάποιοι που σκίζαν μνημόνια).

Μαξ, η ΝΔ κατά πάσα πιθανότητα είναι η επόμενη κυβέρνηση. Προσωπικά, αν και ποτέ δεν ήμουν σταθερός ψηφοφόρος τους (να πω την αλήθεια βέβαια, τις ελάχιστες φορές στη ζωή μου που ψήφισα κόμμα εξουσίας και δεν έριξα ψήφο διαμαρτυρίας, τη ΝΔ ψήφισα), θα τους ψηφίσω αυτήν τη φορά. Και θα ήθελα μεταξύ των γνωστών επαγγελματιών πολιτικάντηδων και γόνων τζακιών που δεν μπορούμε (δυστυχώς) να αποφύγουμε, να μπουν στη βουλή και κάποιοι νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά. Τώρα, αν στην πορεία χαλάσουν, αν διαβληθούν απ' το σύστημα, αν... αν... αυτό δεν το ξέρω. Αλλά τουλάχιστον να λέμε ότι εμείς προσπαθήσαμε.

Άβαταρ μέλους
shrike

perseus έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:23 Και γιατί παραταει την δουλειά του να γινει βουλευτης τον ρωτησες?
Τον τραβάνε πολύ τα κοινά, άλλωστε όπως είπα είχε μπόλικη κοινωνική δράση (μη-πολιτική) εδώ και χρόνια, με αθλητικές ομάδες, παιδάκια κλπ.

Επίσης, δεν θα εγκαταλείψει εντελώς τη δουλειά του, σίγουρα βέβαια θα μπει σε (πολύ) δεύτερη μοίρα.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

shrike έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:28... να μπουν στη βουλή και κάποιοι νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά. Τώρα, αν στην πορεία χαλάσουν, αν διαβληθούν απ' το σύστημα, αν... αν...
Οταν λες το σύστημα, δεν φαντάζονται να εννοεις την οικογένια μητσοτάκη, ε;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος μίστερ μαξ την 05 Ιουν 2019, 13:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
shrike

μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:31
shrike έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:28... να μπουν στη βουλή και κάποιοι νέοι άνθρωποι με όρεξη για δουλειά. Τώρα, αν στην πορεία χαλάσουν, αν διαβληθούν απ' το σύστημα, αν... αν...
Εννοώ γενικά το σύστημα, δεν εστιάζω σε κάποιο κόμμα ή οικογένεια.

Ο κρατικός μηχανισμός, ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας, οι διαπλοκές πολιτικών με επιχειρηματίες... όλα αυτά είναι μέρος του συστήματος.
Κάποιοι χαλάνε στην πορεία, κάποιοι όχι. Συνήθως βέβαια αυτοί οι δεύτεροι είναι που την κοπανάνε, αλλά τέλος πάντων, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ότι μπορεί σε κάποια στιγμή να έρθει μια λίγο καλύτερη γενιά πολιτικών. Λίγο λέω... δεν είμαι και κανένας αιθεροβάμονας.

Άβαταρ μέλους
μίστερ μαξ
Μέλη που αποχώρησαν

shrike έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:36

Ο κρατικός μηχανισμός, ο τρόπος διακυβέρνησης της χώρας, οι διαπλοκές πολιτικών με επιχειρηματίες... όλα αυτά είναι μέρος του συστήματος.
Κάποιοι χαλάνε στην πορεία, κάποιοι όχι. Συνήθως βέβαια αυτοί οι δεύτεροι είναι που την κοπανάνε, αλλά τέλος πάντων, η ελπίδα πεθαίνει τελευταία ότι μπορεί σε κάποια στιγμή να έρθει μια λίγο καλύτερη γενιά πολιτικών. Λίγο λέω... δεν είμαι και κανένας αιθεροβάμονας.
α! Είναι απρόσωπο το συστημα, το λειτουργούν androids. οκ.

Κυτα, μην προσπαθεις να με πεισεις, δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο να ψηφισω ΝΔ, αν και δεν θελω να λεω μεγαλα λογια απο τοτε που ειδα τον ΣΕ να ειναι Αδωνο-μποτάκι ή την Τονια Μοροπουλου να κατεβαίνει με ΝΔ. Ισως οταν γινω και εγω 60κατι, να κατέβω υποψήφιος κιολας. Στο επικρατείας.
Άβαταρ μέλους
shrike

μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:37

Είπα εγώ κάτι τέτοιο; Αν ναι, πού;

Ή μήπως, αν δεν συμφωνήσω μαζί σου ότι για όλα τα δεινά του τόπου φταίει το Μητσοτακέικο, εσύ καταλαβαίνεις ότι λέω πως τα πάντα λειτουργούν αυτόματα;

Τι διάλο γμτ; Άλλη γλώσσα μιλάμε;

Άβαταρ μέλους
shrike

μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:37 Κυτα, μην προσπαθεις να με πεισεις, δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο να ψηφισω ΝΔ, αν και δεν θελω να λεω μεγαλα λογια απο τοτε που ειδα τον ΣΕ να ειναι Αδωνο-μποτάκι ή την Τονια Μοροπουλου να κατεβαίνει με ΝΔ. Ισως οταν γινω και εγω 60κατι, να κατέβω υποψήφιος κιολας. Στο επικρατείας.
Πότε προσπάθησα να το κάνω αυτό; Αυτό που είπα απ' το πρώτο κιόλας ποστ μου είναι "αν κάποιος σκοπεύει να το ρίξει στη ΝΔ, και αν ψηφίζει Α' Θεσσαλονίκης και αν του περισσεύουν σταυροί, τότε..."

Πάντως, να σε δω να υποστηρίζεις ΝΔ και τι στον κόσμο. Το γαμώτο είναι ότι όταν θα 'σαι 60κάτι το πιθανότερο είναι εγώ να είμαι στάχτη, οπότε δεν το βλέπω να γίνεται...

talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:37

Κυτα, μην προσπαθεις να με πεισεις, δεν υπάρχει μια στο εκατομύριο να ψηφισω ΝΔ, αν και δεν θελω να λεω μεγαλα λογια απο τοτε που ειδα τον ΣΕ να ειναι Αδωνο-μποτάκι ή την Τονια Μοροπουλου να κατεβαίνει με ΝΔ. Ισως οταν γινω και εγω 60κατι, να κατέβω υποψήφιος κιολας. Στο επικρατείας.
Ηλικια ειναι αυτο ή Λεπτα ;
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
shrike

southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:44 σωστός φαίνεται
https://twitter.com/rcmVo7bXb52XX6t/sta ... 2452504576
Γενικά είναι καλός, όχι μόνο στα εθνικά θέματα. Που κι εκεί είναι καλός, φυσικά.
Ήταν απ' αυτούς που "παράκουσαν" που λέει κι ο sid σε άλλο νήμα, και κατέβηκαν κανονικά στο συλλαλητήριο.

Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

shrike έγραψε: 05 Ιουν 2019, 14:02
southern έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:44 σωστός φαίνεται
https://twitter.com/rcmVo7bXb52XX6t/sta ... 2452504576
Γενικά είναι καλός, όχι μόνο στα εθνικά θέματα. Που κι εκεί είναι καλός, φυσικά.
Ήταν απ' αυτούς που "παράκουσαν" που λέει κι ο sid σε άλλο νήμα, και κατέβηκαν κανονικά στο συλλαλητήριο.
Τέτοιους θέλω, όχι τους ποταμισιους.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

θεέ μου, κάνε να είναι μπλέ ιστορία.

:lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση