Μαλάκας ή γκέι ήταν που σε άφησε να φύγεις εγώ θα κλειδωνα την πόρτα και θα έβγαινες μετά από μία εβδομάδαNaida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
BEST SEX EVER
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: BEST SEX EVER
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Το γαμησες ρε φίλε .Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:46καντο εικονα αναποδα αυτο. να το εχει κανει αντρας σε γυναικα. ειδικα η τελευταια κινηση χουφτωματος, ενω της ειχε ξεκαθαρα πει να φυγει θα οριζοταν ως σεξουαλικη παρενοχληση, με λιγο τεντωμα απο τις φεμινιστριες, "βιασμος" τι, δεν ειναι αυτο σεξουαλικη πραξη χωρις συναινεση;Otto Weininger έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:25
Εδώ δειτε.
Δηλαδή τον καυλωσες επίτηδες με σκοπό να τον αφήσεις στα κρύα του λουτρού.
Δεν έγινε βίαιος, απλά έβριζε.
Και μετά από όλα αυτά, του λες θα τα ξαναπούμε, σου λέει δε νομίζω και εσύ τον ξαναχουφτωνεις προκαλώντας μέχρι τελευταίο δευτερόλεπτο.
Αλλά μετά βιασμός, σωστά;
Θα είχες τα άντερα να τα περιγράψεις όλα αυτά στο δικαστήριο που -ορθώς- θα κατέληγε ο τύπος αν είχε ξεφύγει;
δηλαδη η καλη μας η ναιδα, οχι μονο απεφυγε να την βιασουν, αλλα τον "βιασε" κιολας τον ανθρωπακο.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ξέρεις πολύ καλά ότι δε σου σηκώνεται αν δε γουστάρεις αυτό που κάνεις και η πλύση εγκεφάλου δεν έχει καμία σχέση με αυτό, μόνο με το πώς το δικαιολογείς μέσα σου.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:38
.....και 6 μηνες να γαμησουν, και με γνωση οτι μπορει αυριο να πεθανουν, και με γνωση οτι οι αδελφοι-πατεραδες των γυναικων αυτων βιασαν τις κορες-μαναδες τους η σκοτωσαν τα φιλαρακια τους, και με πιθανη πλυση εγκεφαλου απο τους ανωτερους οτι αυτες δεν ειναι ανθρωποι, και χιλια ακομη.
Επίσης για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας το ποσοστό των βιαστών (που απλά δεν εκδηλώνονται) είναι όντως πάρα πολύ υψηλό ανάμεσα στους άντρες και ιδιαίτερα σε παραδοσιακά μικροψώληδες, άτιμους και ανατολίτες λαούς όπως ο ελληνικός (και όλη η τρελοπαρέα στις τριγύρω χώρες βέβαια, άλλωστε όλοι από τους ίδιους μπάσταρδους κατάγονται και απλώς υιοθέτησαν διαφορετικές ιδεολογίες). Για την ακρίβεια είναι μεγαλύτερο ή ίσο του ποσοστού που χρησιμοποιεί πόρνες.
δηλαδη; εσυ θα δεχοσουν καποιος να σε χουφτωνει ενω του εχεις πει "φυγε";
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
εστω.foscilis έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:58ξέρεις πολύ καλά ότι δε σου σηκώνεται αν δε γουστάρεις αυτό που κάνεις και η πλύση εγκεφάλου δεν έχει καμία σχέση με αυτό, μόνο με το πώς το δικαιολογείς μέσα σου.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:38
.....και 6 μηνες να γαμησουν, και με γνωση οτι μπορει αυριο να πεθανουν, και με γνωση οτι οι αδελφοι-πατεραδες των γυναικων αυτων βιασαν τις κορες-μαναδες τους η σκοτωσαν τα φιλαρακια τους, και με πιθανη πλυση εγκεφαλου απο τους ανωτερους οτι αυτες δεν ειναι ανθρωποι, και χιλια ακομη.
Επίσης για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας το ποσοστό των βιαστών (που απλά δεν εκδηλώνονται) είναι όντως πάρα πολύ υψηλό ανάμεσα στους άντρες και ιδιαίτερα σε παραδοσιακά μικροψώληδες, άτιμους και ανατολίτες λαούς όπως ο ελληνικός (και όλη η τρελοπαρέα στις τριγύρω χώρες βέβαια, άλλωστε όλοι από τους ίδιους μπάσταρδους κατάγονται και απλώς υιοθέτησαν διαφορετικές ιδεολογίες). Για την ακρίβεια είναι μεγαλύτερο ή ίσο του ποσοστού που χρησιμοποιεί πόρνες.
η ουσια δεν αλλαζει. οταν εισαι γυναικα, δεν ξερεις ποτε στα σιγουρα ποιον παπαρα εχεις απεναντι σου. δεν βρισκω το λογο να φτανεις επιτηδες την κατασταση στα ακρα για να μαθεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
τώρα μπαίνει και η απαγωγή στο παιχνίδι δηλαδήLEONAS έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:57Μαλάκας ή γκέι ήταν που σε άφησε να φύγεις εγώ θα κλειδωνα την πόρτα και θα έβγαινες μετά από μία εβδομάδαNaida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
Καλό τάημινγκΑσέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:48ε, ναι.Ορέστης 35 έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:42
το οτι σε αρπαξε και σε φιλησε χωρις την αδεια σου ειναι σεξουαλικη επιθεση.
το οτι του χουφτωσε την ψωλη ενω της ειχε πει να φυγει, τι ειναι;
Ο περίπου γκόμενος μου ήταν. Με είχε χουφτώσει άπειρα. Και εκείνη την ώρα που ήρθε στην πόρτα και με φίλαγε γράπωνε ότι μπορούσε
Λες να μην είναι ειχα το δικαίωμα να τον χουφτωσω κι εγω;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Otto Weininger
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ερώτηξις...Naida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
Ήσασταν σε σχέση οταν του εκανες ολη αυτη τη φάση, ή είχατε χωρίσει, ή χωρίζατε εκεινη τη στιγμή? Ρωτάω γιατι εδω και 15 σελίδες δεν εχω παρακολουθησει καν το νημα, μονο την τελευταια σελιδα κοιταξα πεφτοντας τυχαια(απο παραθεση του οττο) πανω στο σκηνικο που περιεγραψες, και δεν ξερω πως ακριβως ξεκινησε η ιστορια.
Αν ήσασταν σε σχέση και ολο αυτο το να τον αναψεις και να τον παρατήσεις τούρμπο υπ'ατμον, συνέβη μετά απο απλο καβγαδάκι, και μετά αυτος για να ξεσπάσει πήγαινε και τον φέρμαρε πριονοκορδέλα στην κυρα Ευτέρπη τη μιλφάρα απ τον κατω οροφο που τον γλυκοκοιταζει καιρο και του ζητάει να της επισκευάσει το σιφώνι, μετά εσύ αν το μαθαινες θα κλαιγόσουν για κερατο? Το καταλαβαίνεις ότι επαιξες με τη φωτιά, έτσι?
Εκτός αν ειχατε χωρίσει και απλά δεν αισθανόσουν τίποτα πλεον για αυτον, και δεν σε ενοιαζε καθολου. Εκει οκ. Κατα τα λοιπα ναι, βιασμός θα ηταν αν το προχωρουσε, δεν φέρνω αντιπαράθεση σε αυτο.
LEONAS έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:57Μαλάκας ή γκέι ήταν που σε άφησε να φύγεις εγώ θα κλειδωνα την πόρτα και θα έβγαινες μετά από μία εβδομάδαNaida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
Καλησπέρα σας, μπορούμε να κρατήσουμε μια τριχούλα σας και λιγο σάλιο εδω σε μια μπατονετα; Κανουμε μια κλήρωση για εναν αποχυμωτή, θα σας ειδοποιήσουμε.
vantono έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:13Ερώτηξις...Naida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
Ήσασταν σε σχέση οταν του εκανες ολη αυτη τη φάση, ή είχατε χωρίσει, ή χωρίζατε εκεινη τη στιγμή? Ρωτάω γιατι εδω και 15 σελίδες δεν εχω παρακολουθησει καν το νημα, μονο την τελευταια σελιδα κοιταξα πεφτοντας τυχαια(απο παραθεση του οττο) πανω στο σκηνικο που περιεγραψες, και δεν ξερω πως ακριβως ξεκινησε η ιστορια.
Αν ήσασταν σε σχέση και ολο αυτο το να τον αναψεις και να τον παρατήσεις τούρμπο υπ'ατμον, συνέβη μετά απο απλο καβγαδάκι, και μετά αυτος για να ξεσπάσει πήγαινε και τον φέρμαρε πριονοκορδέλα στην κυρα Ευτέρπη τη μιλφάρα απ τον κατω οροφο που τον γλυκοκοιταζει καιρο και του ζητάει να της επισκευάσει το σιφώνι, μετά εσύ αν το μαθαινες θα κλαιγόσουν για κερατο? Το καταλαβαίνεις ότι επαιξες με τη φωτιά, έτσι?
Εκτός αν ειχατε χωρίσει και απλά δεν αισθανόσουν τίποτα πλεον για αυτον, και δεν σε ενοιαζε καθολου. Εκει οκ. Κατα τα λοιπα ναι, βιασμός θα ηταν αν το προχωρουσε, δεν φέρνω αντιπαράθεση σε αυτο.
Αντί για μιλφαρα, γράψε μιλφόνι, κανει ομοιοκαταληξία με το σιφόνι και βγαινει πιο καλλιτεχνικό, τύπε
ενωσηΚ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 13:25LEONAS έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:57Μαλάκας ή γκέι ήταν που σε άφησε να φύγεις εγώ θα κλειδωνα την πόρτα και θα έβγαινες μετά από μία εβδομάδαNaida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47
Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
Καλησπέρα σας, μπορούμε να κρατήσουμε μια τριχούλα σας και λιγο σάλιο εδω σε μια μπατονετα; Κανουμε μια κλήρωση για εναν αποχυμωτή, θα σας ειδοποιήσουμε.
Καλησπέρα εσύ γιατί παρεξηγηθηκες μήπως είσαι ο μαλάκας ή ο γκέι;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Αν θα μ' ενοχλούσε; Θα με ξέσκιζε ψυχολογικά. Τον είχα καψούρα. Ειμασταν και στην αρχή της σχέσης, καταλαβαίνεις. Αλλά μου είχε κάνει σοβαρή μαλακία.vantono έγραψε: 05 Ιουν 2019, 12:13Ερώτηξις...Naida έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:47Είτε σου φαίνονται αστεία είτε όχι βιασμός θα ηταν. Επιλογή του θα ήταν να συνεχίσει την οποία κίνηση ή όχι. Όπως και έκανε. Μου είπε να φύγω γιατί ήταν ένας
νορμάλ άνθρωπος.
Μπορεί και να έπαιξε κέρατο. Δεν το έμαθα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πράγματι, αν και νομίζω ο Άγις θα γελούσε, δεν θα πιέζονταν.
μπράβο ρε νάιδα για το θα τα ξαναπούμε, τέτοια θέλουμε ναι, κίνητρα να μας κάνουνε να σκεφτούμε ποιοι είμαστε, εμείς ή το πουλί μας.