Αυτόμίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:06Ας υπάρχει κλιμάκωση εντός του χώρου των κακουργημάτων.foscilis έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:04 Γιατί προφανώς και υπάρχει κλιμάκωση.
Όντως δεν είναι καθόλου το ίδιο να σε απειλεί ξερωγω ότι θα σου σπάσει τη μούρη και να σε απειλεί ότι θα πει στο χωριό ότι φωτογραφήθηκες χωρίς σουτιέν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Ο νέος Ποινικός Κώδικας κάνει τον βιασμό πλημμέλημα»:
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: «Ο νέος Ποινικός Κώδικας κάνει τον βιασμό πλημμέλημα»:
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
A)Tα χαστουκια για παιχνίδι αφήνουν διαφορετικά σημαδια και γινονται σε διαφορετικά σημεία απο τα χαστουκια για εξαναγκασμόstavmanr έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:53 Τί συνέβαινε πχ. στις περιπτώσεις που μία γυναίκα είχε το βίτσιο να την χτυπούν κατά την πράξη, και στη συνέχεια κατήγγειλε τον εραστή της για βιασμό; Πώς στοιχειοθετούνταν ότι η γυναίκα συναινούσε, όταν έφερε ήδη εμφανή σημάδια από χτυπήματα;
Β)Αν μια γυναίκα ήθελε μπουνιές στο πρόσωπο (και ο αντρας ηταν ανώμαλος να το κάνει) θα του συνιστουσα να εξασφαλίσει εγγραφη συναίνεση πριν προχωρήσει σε τετοια μλκια.
Δεν μου απάντησες, πάντως για τα πως πρέπει να αντιμετωπίζεται ο βιασμός με "ήπια απειλή". Αν υπαρχει ηπια απειλή, είναι ήπιος βιασμός;
Φυσικά, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γινει για τετοια πράγματα, ειναι η εισαγωγή του μαθηματος της σεξουαλικής αγωγής απο το νηπιαγωγείο. (Αυτο ομως ειναι άλλο ζήτημα)
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
.......
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 05 Ιουν 2019, 10:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δε νομιζω να απαγορευεται η εκτιμηση για την πολιτικη τοποθετηση καποιου. πιες ενα νερακι. παρε βαθειες ανασες, αν παιρνεις χαπια κουμπωσε κανα δυό.Ίφιδα έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:33Εσυ παραποιείς. Έχω αποδείξει πολλάκις ότι ο πρώτος πληθυντικός όσον αφορά Νδίτες και βιαστές δε με αφορά. Το ότι εσύ βαφτιζεις νδιτη όποιον διαφωνεί μαζί σου ή όποιον κάνει κριτική στο κόμμα σου είναι δικό σου θέμα. Είναι αλητεία αυτό που κάνεις. Δεν έχω ασχοληθεί μαζί σου εδώ και μερες ούτε μπηκα στη διαδικασία να σε προσβάλω με τέτοιον τρόπο, το θεωρώ πολύ άτιμο. Δηλαδή επειδή η κυβέρνησή σου φέρνει τέτοιο νόμο θα γούσταρες να σε τοποθετώ με τους συμπαθούντες βιαστών; Πόσο μάλλον αν δεν ήσουν και συριζαίος; Στο ζητώ ευγενικά για τελευταία φορά. Θες, αντί να εκφράσεις την αντίθεσή σου με τον βιασμό ως πλημμέλημα να πεις "ντάξει μωρέ δεν πειράζει κι οι Νδίτες αγαπάνε βιαστές δες Γεωργιαδη"; Κάντο. Αλλά βγάλε τον πρώτο πληθυντικό απ τη πρώτη σου δημοσίευση
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Γιατι? Αφου το ιδιο αποτελεσμα φερνειfoscilis έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:04 Γιατί προφανώς και υπάρχει κλιμάκωση.
Όντως δεν είναι καθόλου το ίδιο να σε απειλεί ξερωγω ότι θα σου σπάσει τη μούρη και να σε απειλεί ότι θα πει στο χωριό ότι φωτογραφήθηκες χωρίς σουτιέν.
Για τον ίδιο λόγο δεν τιμωρείται ίδια η ληστεία αν απειλείς με μαχαίρι και αν απειλείς με ημιαυτόματο.
Δεν είναι ίδιο το μέγεθος της απειλής. Αν είχε όντως το ίδιο αποτέλεσμα το ημιαυτόματο με το μαχαίρι δε θα ήταν μαλάκες οι στρατοί να τα σκάνε για ημιαυτόματα που κάνουν 1000 φορές ακριβότερα από τα μαχαίρια.
- perseus
Αλλο σκοπο ο στρατος αλλο ο βιαστης και το μαχαιρι ειναι πιο φονικο απο ενα ξυλο αμα την φας ομως στο κεφαλι την εκανες
πρεπει πρωτα να ορισουμε τι ειναι "μικρες απειλες"μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:15Βλεπεις να μιλά για το πως τεκμηριώνονται τα γεγονότα; Βλέπεις να μιλά για ιατροδικαστικές τεχνικές;Απλά σου λέει πως οι μικρές απειλές ειναι πλημμελημα. Το θεωρεις σωστό; Εγώ όχι.stavmanr έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:09
Το αντίθετο. Ο νόμος αναφέρεται στην τεκμηρίωση κι όχι στην τιμωρία.
αν απειλησω καποια οτι θα της ριξω 2 σφαλιαρες αν δε μου κατσει, ειναι μια απειλη μικροτερη απο το μαχαιρι, αλλα παλι θαπρεπε ναναι κακουργημα.
αν απειλησω καποια οτι αν δεν μου κατσει θα τη χωρισω, θα παω με τη φιλη της να σκασει απο τη ζηλια, θα πω στο χωριο οτι της εχω παρει την παρθενια, και τετοιες σαχλες, δεν θαπρεπε καν να οριζεται ως βιασμος, αλλα κατι μου λεει οτι οι φεμινιστριες θα διαφωνησουν μαζι μου. εχω επισης την αισθηση οτι για κατι τετοια ειναι το πλημμελημα που λεει το νημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Λογικά η "σπουδαία απειλή" έχει ήδη συγκεκριμένη σημασία σαν νομικός όρος.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
To οτι θα την λασπολογήσεις συκοφαντήσεις στο χωριο, είναι απειλή, και άρα βιασμός. Το οτι θα την χωρίσεις, δεν ειναι απειλή, περισσότερο με υπόσχεση μοιάζει απο την στιγμη που θα πεις τετοια ππρια.Ασέβαστος έγραψε: 05 Ιουν 2019, 10:47 αν απειλησω καποια οτι αν δεν μου κατσει θα τη χωρισω, θα παω με τη φιλη της να σκασει απο τη ζηλια, θα πω στο χωριο οτι της εχω παρει την παρθενια, και τετοιες σαχλες, δεν θαπρεπε καν να οριζεται ως βιασμος, αλλα κατι μου λεει οτι οι φεμινιστριες θα διαφωνησουν μαζι μου. εχω επισης την αισθηση οτι για κατι τετοια ειναι το πλημμελημα που λεει το νημα.
Παντως συμφωνούμε πως απειλή=κακουργημα. Εσυ απλώς διαφωνείς στον ορισμό της απειλής. Μικρή η διαφορά σου με τις φεμινίστριες/στες.
- perseus
Και οι δυο σφαλιαρες μπορουν να κανουν μεγαλη ζημία δηλαδη καποιος που θα της σπασει το σαγονι θα πεσει πιο μαλακα απο καποιον που θα την κοψει λιγο στο χερι ?
Γραπτή και ενυπόγραφη;μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:57να οριστεί ο βιασμός στη βάση της απουσίας συναίνεσης![]()
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-549_el.htm
Ακομη και εδω, σε θέματα που έπρεπε να πετά ο Συριζα, αδυνατει να παρουσιασει μια ριζοσπαστική πολιτική. Ο λόγος που θα χάσει τις εκλογές, ειναι οτι δεν ηταν τόσο ριζοσπαστικος οσο απαιτουσαν οι καταστάσεις.
Οχι, γιατί μπορεί να υπάρχουν γκρίζες ζώνες στις οποίες ο δικηγόρος του θύτη θα προσπαθήσει να εντάξει μέσα τον πελάτη του. Για αυτο χρειαζόμαστε κατηγορηματική και ρητή συναίνεση.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
John Dear έγραψε: 05 Ιουν 2019, 11:03Γραπτή και ενυπόγραφη;μίστερ μαξ έγραψε: 05 Ιουν 2019, 09:57να οριστεί ο βιασμός στη βάση της απουσίας συναίνεσης![]()
http://europa.eu/rapid/press-release_IP-16-549_el.htm
Ακομη και εδω, σε θέματα που έπρεπε να πετά ο Συριζα, αδυνατει να παρουσιασει μια ριζοσπαστική πολιτική. Ο λόγος που θα χάσει τις εκλογές, ειναι οτι δεν ηταν τόσο ριζοσπαστικος οσο απαιτουσαν οι καταστάσεις.
Οχι, γιατί μπορεί να υπάρχουν γκρίζες ζώνες στις οποίες ο δικηγόρος του θύτη θα προσπαθήσει να εντάξει μέσα τον πελάτη του. Για αυτο χρειαζόμαστε κατηγορηματική και ρητή συναίνεση.
Εννοείται, όπου να αναγράφονται οι πιθανές επιπλοκές κιολας.
Δεν ειναι μονο ο βιασμος.
Εχει βγαλει ανακοινωση η ενωση εισαγγελεων που πιανει μια σειρα απο θεματα απο εγκληματα εως διαφθορα.
Ο Θανος Πλευρης εδω και δυο μερες βγαζει σε tweets τις νεες προβλεψεις
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 2407521280
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 4823899136
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 0748713985
Εχει βγαλει ανακοινωση η ενωση εισαγγελεων που πιανει μια σειρα απο θεματα απο εγκληματα εως διαφθορα.
Ο Θανος Πλευρης εδω και δυο μερες βγαζει σε tweets τις νεες προβλεψεις
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 2407521280
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 4823899136
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 0748713985
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Μη ξεχάσεις το χαρτόσημο αλλιώς πάει σε κακούργημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 174 Απαντήσεις
- 4228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 247 Απαντήσεις