Ε ναι ρε, έλεος.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
♥ Ζώδια ♥
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Re: ♥ Ζώδια ♥
Απ' ότι βλέπω οι Ιχθύες ξεκινούν από τις 18 Φεβρουαρίου. Όμως στις 18 Φεβρουαρίου έχουμε την ανατολή του Ηλίου στο μέσον γωνιακά (σε κατεύθυνση) ανάμεσα στο χειμερινό ηλιοστάσιο και την Εαρινή ισημερία. Ο ήλιος δηλαδή ανατέλλει στην κατεύθυνση του δρόμου της πυραμίδος του Χεφρήνος. Το ίδιο συμβαίνει και στο ζώδιο του Σκορπιού(όχι όμως στην πρώτη μέρα του Σκορπιού εδώ).
[/α]
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
Εγώ όμως το ήθελα πριν το κάνουν οι άλλοι!
Φαντάζεσαι όμως να τρέχω μετά να το σβήσω από όλην την πλάτη;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δες εδώJuno έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:56Εγώ όμως το ήθελα πριν το κάνουν οι άλλοι!![]()
Φαντάζεσαι όμως να τρέχω μετά να το σβήσω από όλην την πλάτη;![]()
Κι εδώ
Σε αυτά θα δεις και τους υπόλοιπους λόγους που σου έλεγα πριν.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Εδώ να σημειώσω ότι ο ναός του Ηφαίστου στην Αθήνα είναι ευθυγραμμισμένος με τον δρόμο της πυραμίδος του Χεφρήνος. Έτσι κωδικοποιεί την κατεύθυνση που ανατέλλει ο ήλιος την πρώτη μέρα του ζωδίου των Ιχθύων.Σπύρος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:47 ΕΙΜΙ ΙΧΘΥΕΣ = ΠΥΘΩ = ΗΦΑΙΣΤΟΣ = ΟΣΤΑ ΜΗΤΡΟΣ = 1289
ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΥΕΣ = ΦΟΡΚΥΣ = Α' ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ = ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ + ΔΩΔΕΚΑ = 1290
[/α]
Για τον καρκίνο τι έχεις να πεις; Και εκείνα τα ειμί τι βγαίνουν για τα καρκινάκια;Σπύρος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:55 Απ' ότι βλέπω οι Ιχθύες ξεκινούν από τις 18 Φεβρουαρίου. Όμως στις 18 Φεβρουαρίου έχουμε την ανατολή του Ηλίου στο μέσον γωνιακά (σε κατεύθυνση) ανάμεσα στο χειμερινό ηλιοστάσιο και την Εαρινή ισημερία. Ο ήλιος δηλαδή ανατέλλει στην κατεύθυνση του δρόμου της πυραμίδος του Χεφρήνος. Το ίδιο συμβαίνει και στο ζώδιο του Σκορπιού(όχι όμως στην πρώτη μέρα του Σκορπιού εδώ).

Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
sys3x έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:59Δες εδώ
Κι εδώ
Σε αυτά θα δεις και τους υπόλοιπους λόγους που σου έλεγα πριν.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
σευχαριστώ πολύ πολύΣπύρος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:47ΕΙΜΙ ΙΧΘΥΕΣ = ΠΥΘΩ = ΗΦΑΙΣΤΟΣ = ΟΣΤΑ ΜΗΤΡΟΣ = 1289συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:28αν το κάνουμε Ιχθύες, τώρα που μαζεύτηκαμε πολλοί;;Σπύρος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:24
Δεν βγάζει τίποτα σημαντικό. Αλλά:
EIMAI ΙΧΘΥΣ = ΒΑΒΥΛΩΝ = ΚΥΔΩΝΙΑ = ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΤΟΛΗ = ΕΟΟΣΦΟΡΟΣ = 1285
(σευχαριστώ, είσαι γλυκύτατος)
Φαιντφλουγκ είδες, το λέει και η επιστήμη
ΕΙΜΑΙ ΙΧΘΥΕΣ = ΦΟΡΚΥΣ = Α' ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΥΝΟΣ = ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ + ΔΩΔΕΚΑ = 1290
αν όμως, όπως λες παρακάτω, το ζώδιο ξεκινά στις 18/2, οι γεννηθέντες την 20ή του Μάρτη, δεν ανήκουν πια στο ζώδιο των Ιχθύων;
πάνω που είχα αρχίσει να τρέφω ελπίδες για την άκρη μου
Juno καλώς συγκρατήθηκες
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Μετά από αυτά τα βίντεο, ΝΑΙ!!!
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
Η 20η Μαρτίου είναι η τελευταία (αν και δεν ξέρω αν όλοι οι αστρολόγοι συμφωνούν σε αυτό) μέρα του ζωδίου αυτού. Η 21η Μαρτίου που συνήθως είναι η εαρινή ισημερία είναι στο επόμενο ζώδιο(Κριός).συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:04 σευχαριστώ πολύ πολύ
αν όμως, όπως λες παρακάτω, το ζώδιο ξεκινά στις 18/2, οι γεννηθέντες την 20ή του Μάρτη, δεν ανήκουν πια στο ζώδιο των Ιχθύων;
πάνω που είχα αρχίσει να τρέφω ελπίδες για την άκρη μου
Juno καλώς συγκρατήθηκες
Θέλεις να πεις ότι έχεις γεννηθεί 20 Μαρτίου; Αν ναι, σε δίσεκτο ή μη έτος; Φαντάζομαι θα ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ.
[/α]
- Σπύρος
- Επικοινωνία:
ΕΙΜΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΕΙΣ ΝΑΟΣ = ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ = 536Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:01 Για τον καρκίνο τι έχεις να πεις; Και εκείνα τα ειμί τι βγαίνουν για τα καρκινάκια;
![]()
ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΔΕΚΤΗΣ = 537
Στα όρια των Διδύμων και των Καρκίνων είναι το θερινό ηλιοστάσιο οπότε κατά μία έννοια είναι αντί-Χριστοι.
[/α]
Επειδή δεν μου πολυαρεσε έχουμε κάτι πιο χαρούμενο; Μήπως που έχω ωροσκόπο Λέων;Σπύρος έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:29ΕΙΜΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΕΙΣ ΝΑΟΣ = ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ = 536Naida έγραψε: 04 Ιουν 2019, 23:01 Για τον καρκίνο τι έχεις να πεις; Και εκείνα τα ειμί τι βγαίνουν για τα καρκινάκια;
![]()
ΕΙΜΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ = ΔΕΚΤΗΣ = 537
Στα όρια των Διδύμων και των Καρκίνων είναι το θερινό ηλιοστάσιο οπότε κατά μία έννοια είναι αντί-Χριστοι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- blackpaint
Εγω δεν πιστευω στα ζωδια. Τα θεωρω ανοησιες. Εαν ομως γραφει καμια ζυγινα εδω, θα θελα να την γνωρισω.