!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αλήθεια ανεπιτίθεται. Στις τρύπες σας απατεωνες
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Η αλήθεια ανεπιτίθεται. Στις τρύπες σας απατεωνες
Μέχρι και η γαλή άρχισε τα γκιφ. Αυτό είναι το κόστος της κατάρρευσης του εθνολαϊκισμού
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Λες να τον στριμωξουν στον τοιχο, οπως ο πορτοσαλτε το κουλι?
- Northern Spirit
Η ΕΡΤ ποιος ο λογος να παραμεινει ανοιχτη μετα τις εκλογες; Μαυρο να τελειωνουμε ή να γινει ιδιωτικη..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
ναι και να σου δωκουμε εκπομπη να αναμεταδιδεις τα συμφερονταNorthern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:09 Η ΕΡΤ ποιος ο λογος να παραμεινει ανοιχτη μετα τις εκλογες; Μαυρο να τελειωνουμε ή να γινει ιδιωτικη..
- wooded glade
Ο Σύριζα πρέπει να κριθεί σαν συμμορία και όχι σαν κόμμα.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
- Northern Spirit
εγω δεν θελω τιποτε, αλλα ειναι ξεφτιλα να πληρωνουνε ολοι οι πολιτες ενα καναλι που ιστορικα ειναι φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης και επιπλεον ειναι και ζημιγονο..πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:10ναι και να σου δωκουμε εκπομπη να αναμεταδιδεις τα συμφερονταNorthern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:09 Η ΕΡΤ ποιος ο λογος να παραμεινει ανοιχτη μετα τις εκλογες; Μαυρο να τελειωνουμε ή να γινει ιδιωτικη..
Τον πουλο στον ιδιβωτικο τομεα λοιπον. να ζει απο διαφημισεις και σπονσορες. Καλο θα τους κανει ουτως η αλλως..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
σου αρεσουν οι εκπομπες μαγειρικης και το σερβαιβορ μαλλον. λογικο. σε εχω καταλαβει.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:13εγω δεν θελω τιποτε, αλλα ειναι ξεφτιλα να πληρωνουνε ολοι οι πολιτες ενα καναλι που ιστορικα ειναι φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης και επιπλεον ειναι και ζημιγονο..πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:10ναι και να σου δωκουμε εκπομπη να αναμεταδιδεις τα συμφερονταNorthern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:09 Η ΕΡΤ ποιος ο λογος να παραμεινει ανοιχτη μετα τις εκλογες; Μαυρο να τελειωνουμε ή να γινει ιδιωτικη..
Τον πουλο στον ιδιβωτικο τομεα λοιπον. να ζει απο διαφημισεις και σπονσορες. Καλο θα τους κανει ουτως η αλλως..
εμεις θελουμε κουλτουρα λυπαμαι. μεινε οξω
οχι αντιαμυνα ρεεεεεεεεε
αντεπιθεση ρεεεεεεεεε
αντεπιθεση ρεεεεεεεεε
δε μειωνει το αφορολογητο. ευχαριστουμε αρχηγαρα μας
- Northern Spirit
Δεν παρακολουθω ελληνικα καναλια αλλα αν θες "κουλτουρα" να φτιαξε ενα καναλια ιδιωτικο να εχεις οση θελεις..πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:17σου αρεσουν οι εκπομπες μαγειρικης και το σερβαιβορ μαλλον. λογικο. σε εχω καταλαβει.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:13
εγω δεν θελω τιποτε, αλλα ειναι ξεφτιλα να πληρωνουνε ολοι οι πολιτες ενα καναλι που ιστορικα ειναι φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης και επιπλεον ειναι και ζημιγονο..
ο ιδιωτης σε θελει ηλιθιο και υπακουο. εξ ου και εχουν μονο μαλακιες.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:24Δεν παρακολουθω ελληνικα καναλια αλλα αν θες "κουλτουρα" να φτιαξε ενα καναλια ιδιωτικο να εχεις οση θελεις..πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:17σου αρεσουν οι εκπομπες μαγειρικης και το σερβαιβορ μαλλον. λογικο. σε εχω καταλαβει.Northern Spirit έγραψε: 04 Ιουν 2019, 22:13
εγω δεν θελω τιποτε, αλλα ειναι ξεφτιλα να πληρωνουνε ολοι οι πολιτες ενα καναλι που ιστορικα ειναι φερεφωνο της εκαστοτε κυβερνησης και επιπλεον ειναι και ζημιγονο..
μαγειρες και συνοδους κυριων θελουν να μας κανουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης