αυτοί μας κουνούσαν το δάχτυλο για το Ζορρό!Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Ιουν 2019, 17:34
Ρε μλκες Αθηναίοι, το παρατράγουδο με την ρωσίδα γυναίκα και τις χρυσές καρέκλες βγάλατε![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
δουρου πατουλης ποσοστα, εκτεθείτε..
- Μαυροβασίλης
Re: δουρου πατουλης ποσοστα, εκτεθείτε..
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Αυτό που πιστεύω είναι ότι μωραίνει τσίπρας ον βούλεται ελεήσαι και όταν τελικώς δεις όταν σου έκλεψαν τη σκηνή να δώσεις φιλιά και στον πλάτανο ντίαρ υπεργουότσον.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:13Τωρα σοβαρα πιστευεις πως υπαρχει περιπτωση να μπω σε τετοια διαδικασια αντιπαραθεσης;
Προστατεψε τον εαυτο σου,κλεισε το ιντερνετ και βγες καμια βολτα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Α, εσύ όλα αυτά τα παριστάνεις;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:08Το μεγαλος ή το μικρος ειναι υποκειμενικο, αναλογα με το συγκρινόμενο μεγεθος. Στα λοιπα η συμπεριφορα μου ηταν και ειναι τζεντελμαν, ισως και αγίου ανατολικης θρησκείας.Saliveros έγραψε: 04 Ιουν 2019, 18:55 Για να υποστηρίξεις το επιχείρημά σου, πιστεύω ότι οφείλεις να αποδείξεις ότι εσύ είσαι μικρός και άντρας.
Εσυ τι παριστανεις;
Εγώ, ευτυχώς, έχω περάσει προ πολλού την ηλικία που θα χρειαζόμουν να παριστάνω κάτι.
Πάνος Σκουρλέτης
Πριν χρονια,στα πρωτα χρονια του μνημονιου,ενας χρηστης ξεκινησε εδω μεσα να λεει οτι τα παιρνω απο κομματα.
Αυτος ηταν ο Υπερκουλτουριαρης.
Τοτε αντιμνημονιακος,τωρα μνημονιακος.Τοτε μακεδονομαχος,τωρα διεθνιστης.
Απο τοτε,αφενος καταλαβα οτι προκειται περι ποταπης υπαρξης,αφετερου καταλαβα οτι αυτο που διεδιδε για εμενα ισχυει για τον ιδιο.
Απο τοτε,αφενος καταλαβα οτι προκειται περι ποταπης υπαρξης,αφετερου καταλαβα οτι αυτο που διεδιδε για εμενα ισχυει για τον ιδιο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
μπραβο υπερκουλτουριαρηunder έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:21 Πριν χρονια,στα πρωτα χρονια του μνημονιου,ενας χρηστης ξεκινησε εδω μεσα να λεει οτι τα παιρνω απο κομματα.
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν γίνεται να γνωρίζω τι είσαι, αλλά όντως πιστεύω πως δεν γίνεται άνθρωπος να κάνει, αυτά που κάνεις εσύ δωρεαν. Υποθέτω πως με τα άπαντα του Τσιρίδα του Τρισμέγιστου, είσαι κομπλέ.under έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:21 Πριν χρονια,στα πρωτα χρονια του μνημονιου,ενας χρηστης ξεκινησε εδω μεσα να λεει οτι τα παιρνω απο κομματα.
Ουδέποτε δεν δήλωσα μνημονιακός, για αυτό στηρίζω αυτούς που τελικά μας εβγαλαν αξιοπρεπώς από αυτή την κατάντια. Επίσης ουδέποτε δήλωσα διεθνιστής. Η ψευτιά, όπως πάντα η ειδικότητα σου.
Ο Πατούλης έγινε μάγκας εξαιτίας της Δούρου και του Τσίπρα. Αν δεν χανόταν ζωές στο μάτι και τη Μάνδρα, και δεν είχατε κυβερνήσει σαν αριστεριστές θα ήταν ακόμα δυνατός ο ΣΥΡΙΖΑ. Μόνοι σας βγάλατε τα μάτια σας.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Πάνος Σκουρλέτης
Ψευτοδίλημμα είναι αυτό.Saliveros έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:43Η εναλλακτική στον Πατούλη ήταν η Δούρου, κι απορούμε πώς βγήκε ο Πατούλης;
![]()
Όταν η επιλογή σου είναι Δούρου ή Πατούλης, απλά το ρίχνεις λευκό ή ακόμα καλύτερα άκυρο. Προσωπικά πήρα το ψηφοδέλτιο Πατούλη και έγραψα "ντροπή, καλύτερη επιλογή την επόμενη φορά".
μια χαρα ειναι η δουρου. ειδαμε εργα που δεν θα τα εκαναν οι αλλοι σε 50 χρονια. ελπιζω τουλαχιστον τωρα που γνωριζουμε τα γιοφυρια, να αισθανονται πιο εκτεθιμενοι στις οποιες απατεωνιες σκοπευουν να επιχειρησουν.
Ακομα και απο την αντιπολιτευση, καλο θα κανουμε σ αυτη τη χωρα..
ειμαστε η μαγια
ειναι τα λαμογια
Ακομα και απο την αντιπολιτευση, καλο θα κανουμε σ αυτη τη χωρα..
ειμαστε η μαγια
ειναι τα λαμογια
Ο Πατούλης δεν έγινε μάγκας εξαιτίας της Δούρου και του Τσίπρα αλλά επειδή δεν άλλαξε σε κάτι, ήταν τόσο αυτός όσο και η γυναίκα του αυτό που ήταν τα τελευταία 12 χρόνια συνεχούς δημαρχίας του σε έναν δήμο που παίζει στην κατηγορία βουπου για τους άσχετους, που γουστάρουν ταξικά κλισέ. Και πέτυχε εντυπωσιακά ποσοστά κάθε φορά που έβαζε υποψηφιότητα. Πιθανόν οι Μαρουσιώτες να είναι βλάκες, υποανάπτυκτοι και κυρίως κακόγουστοι για να ψηφίζουν έναν τύπο που το μόνο που πέτυχε στη ζωή του είναι να έχει χρυσά έπιπλα. Αυτό σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, που η αισθητική της υπερευαισθησία προκαλεί αλλεργικό σοκ κάθε φορά που βλέπουν λάθος κλίση ενός πέταλου στις συνθέσεις ικεμπάνα, είναι όντως ανεπίτρεπτο και αποτελεί εθνικό όνειδος.
Αιδώς Αργείοι, που επιτρέψατε να μολύνει το αισθητικό σας υπόβαθρο και το κοινωνικοπολιτικό σας όραμα ένας υπάνθρωπος σαν τον Πατούλη. Αιδώς και τίποτε άλλο.
Αιδώς Αργείοι, που επιτρέψατε να μολύνει το αισθητικό σας υπόβαθρο και το κοινωνικοπολιτικό σας όραμα ένας υπάνθρωπος σαν τον Πατούλη. Αιδώς και τίποτε άλλο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στα περιφερειακά είναι εύκολο, στα ψηφοδέλτια των κομμάτων όμως νομίζω ότι η ντροπή καταπίνεται πιο εύκολα, έτσι δεν είναι;kameron έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:45Ψευτοδίλημμα είναι αυτό.Saliveros έγραψε: 04 Ιουν 2019, 19:43Η εναλλακτική στον Πατούλη ήταν η Δούρου, κι απορούμε πώς βγήκε ο Πατούλης;
![]()
Όταν η επιλογή σου είναι Δούρου ή Πατούλης, απλά το ρίχνεις λευκό ή ακόμα καλύτερα άκυρο. Προσωπικά πήρα το ψηφοδέλτιο Πατούλη και έγραψα "ντροπή, καλύτερη επιλογή την επόμενη φορά".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είχα λόγο να επικαλεσθώ ντροπή για αυτό που εννοείς. 'Οταν δεν συμφωνώ με ένα κόμμα, απλά δεν το ψηφίζω. Όταν συμφωνώ το ψηφίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:16
Στα περιφερειακά είναι εύκολο, στα ψηφοδέλτια των κομμάτων όμως νομίζω ότι η ντροπή καταπίνεται πιο εύκολα, έτσι δεν είναι;
Για τον Πατούλη έχω προσωπική άποψη (πέρα από τα περί αισθητικής) γιατί τον έχω γνωρίσει.
Κι εγώ ξέρω κάποιους από κοντά κι επ' ευκαιρία θέλω μια ειλικρινή απάντηση.kameron έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:22Δεν είχα λόγο να επικαλεσθώ ντροπή για αυτό που εννοείς. 'Οταν δεν συμφωνώ με ένα κόμμα, απλά δεν το ψηφίζω. Όταν συμφωνώ το ψηφίζω.ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 20:16
Στα περιφερειακά είναι εύκολο, στα ψηφοδέλτια των κομμάτων όμως νομίζω ότι η ντροπή καταπίνεται πιο εύκολα, έτσι δεν είναι;
Για τον Πατούλη έχω προσωπική άποψη (πέρα από τα περί αισθητικής) γιατί τον έχω γνωρίσει.
Πόσους από όσους έχουν θέσεις εξουσίας εκτιμάς πραγματικά;
Και πόσοι από όσους εκτιμάς πραγματικά θεωρείς ότι θα άντεχαν σε θέση εξουσίας;
ΥΓ. Σαφώς και το χρώμα ή στυλ επίπλων δεν έχει την παραμικρή σχέση με τα παραπάνω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

ο ορισμός του λευκού.
Πάνος Σκουρλέτης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 85 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος