Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 18:23
blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 18:16
Ορέστης 35 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 17:46
αμα φανε καμια πετρα στο δοξα πατρι θα ειμαι ομοφοβικος
μαλακα ορεστη, εισαι ο ανθρωπος που εχει γραψει πως ακολουθεις γυναικες στο δρομο, πως θες να τις φουχτωσεις, πως τις παιρνεις ματι και αλλα τετοια ομορφα. Ειδες τωρα τη γλυκα να εισαι ΕΣΥ το θυμα της ανδρικης σεξουαλικης επιθετικοτητας; Και το μονο που χρειαστηκε για αυτο ηταν να σου χαμογελασει καποιος κλεινοντας σου το ματι.
Μου εχουν κανει και αλλα, αλλα δεν εχει νοημα να τα γραψω, γιατι παλι θα βρεις τροπο να τα δικαιολογησεις.

Τα διαδικτυακα τρολ σαν εσενα ειναι που βλαπτουν τα δικαια αιτηματα των ομοφυλοφιλων και δινουν τροφη και κυρος στη φασιστικη αντιδραση.
αν τα αλλα που σου κανανε ητανε αποτελεσμα πραξεων σαν αυτες που εχεις γραψει (πως ακολουθεις γυναικες στο δρομο, πως θες να τις φουχτωσεις, πως τις παιρνεις ματι και αλλα τετοια) καλα σου κανανε. Δεν νομιζω ομως να σου εχουν κανει αυτα που εχεις κατα καιρους γραψει, η να στην εχουν πεσει σεξουαλικα.
Αν εννοεις πως εχεις πεσει θυμα μικροεγκληματικοτητας στο δρομο, χαιρω πολυ, δεν εισαι ο μονος και αυτο δεν εχει καμια σχεση με το φυλο σου. Κι εμενα μου χει συμβει, αλλα δεν ηθελα να ψηφισω κασιδιαρη μετα.