!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Η αλήθεια ανεπιτίθεται. Στις τρύπες σας απατεωνες
Re: Η αλήθεια ανεπιτίθεται. Στις τρύπες σας απατεωνες
παιδια ο διεθνης τυπος τα ειδε αλλιως λυπαμαι. ψεμματα οπως παντα.
κουλαρετε, δε σπαει το ρεκορ σας
Στο πρώτο θέμα σήμερα έχει μια ωραία συνέντευξη του Δρυμιώτη της σίνγκιουλαρ.πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:42βαλε και γκιφ να σε πιστεψουν οι 5χρονοι.
σε μερικα χρονια θα ψηφισουν κι αυτοι, μην πανε αλλου
Στην συνιστώ αν σε ενδιαφέρει να δεις λίγο έξω από το ροζ συννεφάκι σου.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
5 χρόνια σύριζα λες να μην έχει καταλάβει ακόμα ο κόσμος το δούλεμα που έτρωγε;πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:09 Απ οτι φαινεται, καταλαβαν το λαθος τους στον συριζα.
Την αληθεια που εκρυβαν τα βοθροκαναλα και τα ξεφτιλισμενα μποτακια της νδ στα σοσιαλ μιντια και στα φόρουμ με τα χιλαδες ψεμματα και τους χιλαδες ψευτικους λογαριασμους τους, θα επιχειρηθει απ οτι φαινεται να την μαθει εστω και αργα ο κοσμος. Στα καναλια αδερφες μου, στα καναλια..
Επιτελους..
Εδω θα ενημερωνωμαστε για το που μιλαει ποιος του συριζα για να καταφερει ο κοσμος να καταλαβει τι δουλεμα ετρωγε τοσα χρονια. βοηθατε ομως οσοι μπορειτε.
Το μενου εχει εφαρα και αλεξαρα σημερα. Γιαμ γιαμ![]()
καλθυτερα χρειαζεται μια επανεκκινιση ιδεολογικα ο πλανητης.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:44 Ρε τζανετάκο, έχεις καταλάβει ότι όταν θα έλθει η ώρα να ψηφίσουν οι πεντάχρονοι δε θα υπάρχει αριστερά;
ως τοτε θα τους εξηγουμε ποσο απατεωνες εισαστε
Κουράγιο. Μετά τις 7 Ιουλίου, θα φύγουν.πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:38επιτυχια ειναι να μην εχεις τους απατεωνες που καταστρεψαν τη χωρα στο τιμονι.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
-
Δημοκράτης
33 καραγκιοζάκοπήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:40αν σε πληρωνουν για να γραφεις αυτη τη μαλακια ξανα κια ξανα τι να πω?Δημοκράτης έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:39για 3η φοράπήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:37
απατεωνες ψευτες με βραβειο παγκοσμιο ισαστε.
ποιον θα πεισεις εδω μεσα βρε φουκαρα?
μονο τους συναδελφους λυμματοσφουγγαριστες
33 μερούλες καραγκιοζάκο
μαλλον εισαι βυσμα
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Πάλι γλεντάτε το πηζομποτ;

Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
αφηνουν οτι εχει ο καθενας , χερια ποδια κεφαλια. @@ δεν εχετε ομως. δεν πειραζει εχω εγω
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Είσαι καλτ!πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 16:12αφηνουν οτι εχει ο καθενας , χερια ποδια κεφαλια. @@ δεν εχετε ομως. δεν πειραζει εχω εγω
Συνέχισε, να δώσεις αυτοδυναμία στον Κυριάκο.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:44 Ρε τζανετάκο, έχεις καταλάβει ότι όταν θα έλθει η ώρα να ψηφίσουν οι πεντάχρονοι δε θα υπάρχει αριστερά;
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
εδω στην πιεση θα ειστε και με -20Πρετεντέρης έγραψε: 04 Ιουν 2019, 16:14Είσαι καλτ!πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 16:12αφηνουν οτι εχει ο καθενας , χερια ποδια κεφαλια. @@ δεν εχετε ομως. δεν πειραζει εχω εγω![]()
Συνέχισε, να δώσεις αυτοδυναμία στον Κυριάκο.![]()
Είδε ο διεθνής τύπος πως η ανάπτυξη στο Q1 είναι μισή απ'ό,τι προβλεπόταν και χάρηκε; Εχεις κανένα link;πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 15:45παιδια ο διεθνης τυπος τα ειδε αλλιως λυπαμαι. ψεμματα οπως παντα.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
φιλε για τσιγκολελετα στον γιαννοπουλο. εγω ειμαι κωλοβυθομετρητης. μετρηθηκες, νεξτ
Kατάλαβα. Παπάρια είδες τον διεθνή τύπο και έβγαλες και συμπέρασμα. Συριαζαίος, τι άλλο;πήζον bot έγραψε: 04 Ιουν 2019, 16:17φιλε για τσιγκολελετα στον γιαννοπουλο. εγω ειμαι κωλοβυθομετρητης. μετρηθηκες, νεξτ
1.
ουστ πανε σφουγγαρισε για π[αιδεραστες και αυτους που καταστρεψαν τη χωρα. μην ξεχασεις τις μιζες μητσοτακη και τα δανεια να αποπροσανατολισεις. ελα δουλιτσα μη χασομερας με τον πηζωνταLeporello έγραψε: 04 Ιουν 2019, 16:46Kατάλαβα. Παπάρια είδες τον διεθνή τύπο και έβγαλες και συμπέρασμα. Συριαζαίος, τι άλλο;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Παλαιοελλαδίτης
-
- 1 Απαντήσεις