Αν εξφραστεις αρνητικά για τους μαλακές ..θα σε καταγειλω για ρατσισμό και ..μαλαλοφοβια !!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Φεστιβάλ Υπερηφάνειας Athens Pride 2019 -- Σάββατο 8 Ιουνίου
-
Γιωργης
Το γκεη πραηντ είναι μια εκδηλωση σεξουαλικοτητας. Οθδεμια σχεση εχει με τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Τετοιου ειδους πανηγύρια πρεπει αν γινονται σε συγκεκριμενους χωρους και οχι δημοσια. Θα καταλαβαινα μια πορεια με συγκεκριμένο στοχο.
Τωρα μια παρτουζα σε στυλ χιουμαν σενταηπαντ ειναι περα απο τη λογικη μου.
Και βεβαιως ειναι τεραστια καφριλα η διαφήμιση του οροθετικου ως περηφάνια.
Αυτα, απο κει και περα αν βοηθαει την τοπικη αγορα η την ελευθερη αγορα τελος παντων, μπορουμε να κανουμε τα στραβα ματια.
Τωρα μια παρτουζα σε στυλ χιουμαν σενταηπαντ ειναι περα απο τη λογικη μου.
Και βεβαιως ειναι τεραστια καφριλα η διαφήμιση του οροθετικου ως περηφάνια.
Αυτα, απο κει και περα αν βοηθαει την τοπικη αγορα η την ελευθερη αγορα τελος παντων, μπορουμε να κανουμε τα στραβα ματια.
Καλά της κάνανε.zteo έγραψε: 04 Ιουν 2019, 09:34 Καποτε κατεβαινε και η συγκατοικος μου εκφραζοντας τους bisexual.Αλλα δεχοταν επιθεσεις και απο τις δυο μεριες.Απο τους μεν straight οτι ηταν συγκεκαλυμενη straight και δεν πηγαινε με αλλες γυναικες,απο τους μεν gay οτι ηταν λεσβια αλλα οι ενοχες της δεν την αφηναν να εκφραστει.Ετσι τα παρατησε να κατεβαινει.
Πως είναι δυνατόν να κατεβαίνει σε αγώνες διεκδικήσεων χωρίς να ξέρει καν τον συνδικαλιστικό της φορέα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ειναι υπερηφανεια οι αντρες να βαζουν ροζ κυλοτακια και να ασχημονουν σεξουαλικα δημοσιως;
ειμαι τοσο αντιδραστικος πιυ ολα αυτα τα θεωρω ξεφτυλα του ανθρωπινου γεννους; και μετα οι.....σοφοι απορουν που ευρωπαιοι νεοι παιρνουν στροφες αναποδες με ολα αυτα και γινονται μαχητες του isis και τιμωρουν τετοιες συμπεριφορες.
ειμαι τοσο αντιδραστικος πιυ ολα αυτα τα θεωρω ξεφτυλα του ανθρωπινου γεννους; και μετα οι.....σοφοι απορουν που ευρωπαιοι νεοι παιρνουν στροφες αναποδες με ολα αυτα και γινονται μαχητες του isis και τιμωρουν τετοιες συμπεριφορες.
Οταν καποιος κανει εγκλημα και μετανοει ειναι ανθρωπος.Αν κανει εγκλημα και καμαρωνει για αυτο ειναι κομμουνιστης.
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Επι 100 κομμουνιστων οι 59 ειναι αφελεις(βλακες),οι 40 αγυρτες(δηλ λαμογια ) και μονον ενας πραγματικος μπολσεβικος.ΛΕΝΙΝ 1917
Και κάτι άλλο
Εγώ προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απόλυτης ερωτικής ελευθερίας ανθρώπων οι οποίοι είναι ενήλικοι και συναινουντες αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Μπορώ να κάνω ότι θέλω στο κρεββάτι μου αλλά οφείλω σε δημόσιο χώρο να σεβαστω και το δικαίωμα των συνανθρώπων μου να μην βλέπουν τέτοια θεάματα που ενοχλούν
Και αυτό το πιστεύω ακόμη και για ετερόφυλα ζευγάρια , αν θέλω να βγάλω τα μάτια μου με μια γυναίκα ας παμε στο σπίτι μας η σε ξενοδοχείο , σε δημόσιο χώρο οφείλουμε να σεβομαστε τους συνανθρώπους μας
Υπάρχουν κάτι νέα κυρίως ζευγάρια που αγκαλιάζονται φιλιούνται και χαμουρευονται μέσα σε λεωφορείο και .
..παρεξηγούνται που ο κόσμος τα κοιτάζει !!
Λες και ο εργαζόμενος που το μεσημέρι παίρνει το λεωφορείο να πάει σπίτι του έχει διάθεση να βλέπει τσόντα ..
Εγώ προσωπικά τάσσομαι υπέρ της απόλυτης ερωτικής ελευθερίας ανθρώπων οι οποίοι είναι ενήλικοι και συναινουντες αλλά και υπέρ της προστασίας της δημόσιας αιδούς
Μπορώ να κάνω ότι θέλω στο κρεββάτι μου αλλά οφείλω σε δημόσιο χώρο να σεβαστω και το δικαίωμα των συνανθρώπων μου να μην βλέπουν τέτοια θεάματα που ενοχλούν
Και αυτό το πιστεύω ακόμη και για ετερόφυλα ζευγάρια , αν θέλω να βγάλω τα μάτια μου με μια γυναίκα ας παμε στο σπίτι μας η σε ξενοδοχείο , σε δημόσιο χώρο οφείλουμε να σεβομαστε τους συνανθρώπους μας
Υπάρχουν κάτι νέα κυρίως ζευγάρια που αγκαλιάζονται φιλιούνται και χαμουρευονται μέσα σε λεωφορείο και .
Λες και ο εργαζόμενος που το μεσημέρι παίρνει το λεωφορείο να πάει σπίτι του έχει διάθεση να βλέπει τσόντα ..
Το θέμα δεν είναι το.ποσο περήφανοι νιώθουν οι ίδιοι , η περηφάνια είναι υποκειμενικό συναίσθημα , πχ και εγώ μπορεί να νιώθω πολύ υπερήφανος που είμαι πολύ μαλακας κλπ κλπ αλλά ..
ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΊΝΕ;
ΟΙ ΆΛΛΟΙ ΤΙ ΦΤΑΊΝΕ;
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν διαφωνώ επι της ουσίας οσο αφορα την δημοσια αιδώ, όμως νομίζω πως το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 10:43 Και κάτι άλλο
*Να γινει γνωστό στην κοινωνία πως "είναι οκ να ειναι καποιος ομοφυλόφιλος/η"
*Να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ)
Κανένας δεν θέλει να δικαιουται να βγαινει στο μπαλκονι και να την παίζει μετα συνοδείας μουσικής.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
- blackpaint
Δηλαδη εσυ την γυναικα σου δεν την εχεις φιλησει ποτε δημοσιως; Γιατι εσυ να μπορεις να το κανεις αυτο και καποιος/α με διαφορετικες προτιμησεις να μην μπορει να φιλησει δημοσια η να κρατησει το χερι αυτου/ης που αγαπα; Και τι δε σ αρεσει στην ομοφυλοφιλια, απο τη στιγμη που δεν εχεις καμια σχεση με αυτη; Γιατι θα πρεπε να εχει αυτο καποια σχεση με σενα;ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Ιουν 2019, 09:24Κοίτα κολλητέμίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 08:31Civic libertiesΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε:
Τώρα το τι σχέση έχουν όλα αυτά τα καραγκιοζιλικια με την αριστερά και τους αγώνες της ..![]()
Έχω όλη την ελευθερία να ...βαράω μαλακια γυμνός στο κρεββάτι μου , αλλά εάν βγω στο μπαλκόνι του σπιτιού μου η στην πλατεία Συντάγματος και βαράμε όλοι μαζί μαλακια μαζί με αλλούς μαλακές ...θα μας μαζέψουν !!
Κάνει ότι θέλει ο καθένας στο κρεββάτι του αλλά ..δεν έχει το δικαίωμα να ενοχλεί άλλους συνανθρώπους του που δεν τους αρέσουν τέτοια θεάματα ..
Τα γκεη πραιντ δεν.υπερασπιζονται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων (οι οποίοι ..περισσότερο από τους μουσουλμάνους κινδυνεύουν παρά από κάπου αλλού ..) αλλά είναι προσπάθεια να προκαλέσουν και να την σπάσουν σε αυτούς που δεν τους αρέσει η ομοφυλοφιλία
Μάλιστα Κι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα πετύχουν αυτά είναι να βάλουνε ροζ φτερά και να βγούνε στους δρόμουςμίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 10:53 το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:
*Να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ)
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- blackpaint
δεν ειδα να λες τα ιδια οταν γινεται καρναβαλι.argouen έγραψε: 04 Ιουν 2019, 11:03Μάλιστα Κι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα πετύχουν αυτά είναι να βάλουνε ροζ φτερά και να βγούνε στους δρόμουςμίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 10:53 το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:
*Να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ)![]()
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
green text
>Οι γκέιδες είναι απόλυτα φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν είναι ένα φετίχ, δεν διαφέρουν σε τίποτα από εμάς εκτός από ότι κάνουν στο κρεβάτι τους.
>Gay Pride
>Οι γκέιδες είναι απόλυτα φυσιολογικοί άνθρωποι, δεν είναι ένα φετίχ, δεν διαφέρουν σε τίποτα από εμάς εκτός από ότι κάνουν στο κρεβάτι τους.
>Gay Pride
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
α)Δεν βγαίνουν ολοι με φτερά, β)τα φτερα συμβολίζουν την ανοχή της διαφορετικότητας και το κυριοτερο γ)ξερεις καλύτερο τρόπο;argouen έγραψε: 04 Ιουν 2019, 11:03Μάλιστα Κι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα πετύχουν αυτά είναι να βάλουνε ροζ φτερά και να βγούνε στους δρόμουςμίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 10:53 το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:
*Να κερδίσουν ίσα δικαιώματα να κανουν οτι θελουν στο κρεβάτι τους ή αλλού (πχ να φιλιούνται δημοσια οπως φιλιουνται οι ετεροφυλοφιλοι/να παντρεύονται οπως οι ετεροφιλοφυλοι κτλ)![]()
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Ναι, να βγουν με νορμάλ ρούχα για να δείξουν αυτό που λένε: πως το να είσαι γκέι δεν είναι ένα ακόμα φετιχ στο σεξ.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Βγαίνουν 364 μέρες τον χρόνο με νορμαλ ρουχα, 365 μερες τον χρόνο πριν τα prides.SuperRogue έγραψε: 04 Ιουν 2019, 11:11Ναι, να βγουν με νορμάλ ρούχα για να δείξουν αυτό που λένε: πως το να είσαι γκέι δεν είναι ένα ακόμα φετιχ στο σεξ.
- Λίνο Βεντούρα
Μλκ τι αυτογκόλ ήταν αυτό;blackpaint έγραψε: 04 Ιουν 2019, 11:05δεν ειδα να λες τα ιδια οταν γινεται καρναβαλι.argouen έγραψε: 04 Ιουν 2019, 11:03Μάλιστα Κι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος για να τα πετύχουν αυτά είναι να βάλουνε ροζ φτερά και να βγούνε στους δρόμουςμίστερ μαξ έγραψε: 04 Ιουν 2019, 10:53 το κινημα ΛΟΑΤ μεσω της συγκεκριμένης πορείας ζητάει τα εξείς:
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 140 Απαντήσεις
- 3570 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
-
- 17 Απαντήσεις