αυτο που θελουν?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σχεσεις ή τιντερ;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Σχεσεις ή τιντερ;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Και τι θέλουν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
να συζητησουν για μαρκουζε 
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Είδες που ούτε εσύ ξέρεις;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- alekhine
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις
Ισχύει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Δεν είμαι άντρας με μεγάλη πέραση στο άλλο φύλο, αλλά προτιμάω το δεύτερο και για την ακρίβεια κάνω το δεύτερο (απλά όχι στο τίντερ).Ορέστης 35 έγραψε: 22 Απρ 2019, 10:52 Ας κανουμε την φανταστικη υποθεση οτι ειστε ενας αντρας ή γυναικα με περαση στο αλλο φυλο, ο οποιος ή οποια θα ειχε το ιδιο καλο ποσοστο επιτυχιας και με τις δυο επιλογες.
Δεδομενης της ισοδυναμιας, θα προτιμουσατε εναν τροπο ζωης που θα ησασταν δεσμευμενοι σε μια σχεση με διαρκεια η οποια αν τελειωνε θα την αντικαταστουσε μια νεα σχεση με διαρκεια;
Ή θα προτιμουσατε να βγαινετε πολλα ραντεβου με διαφορετικα ατομα που θα γνωριζατε στον τιντερ και μετα απο λιγο καιρο μαζι τους να πηγαινατε για τους επομενους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
Ορέστης 35
Μπορει να θελουν απλα να κανουν γυμναστικες επιδειξεις.Naida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:58 Εγώ ένα θα πω. Χαζομάααααρα εφαρμογή. Άσε που δε ξέρουν τι θέλουν οι περισσότεροι από εκεί μέσα.

Λες να είναι η Naida, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:55Μπορει να θελουν απλα να κανουν γυμναστικες επιδειξεις.Naida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:58 Εγώ ένα θα πω. Χαζομάααααρα εφαρμογή. Άσε που δε ξέρουν τι θέλουν οι περισσότεροι από εκεί μέσα.
![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
Ορέστης 35
Προφανως ειναι ξενη η κοπελα.Feindflug έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:57Λες να είναι η Naida, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:55Μπορει να θελουν απλα να κανουν γυμναστικες επιδειξεις.Naida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:58 Εγώ ένα θα πω. Χαζομάααααρα εφαρμογή. Άσε που δε ξέρουν τι θέλουν οι περισσότεροι από εκεί μέσα.
![]()
Πώς είσαι τόσο σίγουρος ρε μύστη; Από το κολάν ή από το χρώμα το νυχιών το κατάλαβες;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:00Προφανως ειναι ξενη η κοπελα.
Dein Herz, meine Gier
-
Ορέστης 35
Εχω τον τροπο μου.Feindflug έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:01Πώς είσαι τόσο σίγουρος ρε μύστη; Από το κολάν ή από το χρώμα το νυχιών το κατάλαβες;
Καλά είδαμε και τους άντρες. Άλλος surfing, αλλος με αλεξίπτωτο, άλλος με το σκάφος ή το κάμπριο,ημίγυμνοι και μετροσέξουαλ. Όλο σουιπ λεφτ και σουιπ λεφτ.Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:55Μπορει να θελουν απλα να κανουν γυμναστικες επιδειξεις.Naida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:58 Εγώ ένα θα πω. Χαζομάααααρα εφαρμογή. Άσε που δε ξέρουν τι θέλουν οι περισσότεροι από εκεί μέσα.
![]()
Feindflug έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:57Λες να είναι η Naida, τύπε;Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:55Μπορει να θελουν απλα να κανουν γυμναστικες επιδειξεις.Naida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:58 Εγώ ένα θα πω. Χαζομάααααρα εφαρμογή. Άσε που δε ξέρουν τι θέλουν οι περισσότεροι από εκεί μέσα.
![]()
Δε μπορώ να το κάνω ρε. Έχω αυχενικό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Ορέστης 35
Κι ομως αυτοι εχουν επιτυχια. Εγω με μια απλη φωτογραφια χωρις κοιλιακους δεν παιρνω λαικ.Naida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:09
Καλά είδαμε και τους άντρες. Άλλος surfing, αλλος με αλεξίπτωτο, άλλος με το σκάφος ή το κάμπριο,ημίγυμνοι και μετροσέξουαλ. Όλο σουιπ λεφτ και σουιπ λεφτ.
-
Ορέστης 35
Γνωριζεις κυριες στο χωρο εργασιας σου;hellegennes έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:41Δεν είμαι άντρας με μεγάλη πέραση στο άλλο φύλο, αλλά προτιμάω το δεύτερο και για την ακρίβεια κάνω το δεύτερο (απλά όχι στο τίντερ).Ορέστης 35 έγραψε: 22 Απρ 2019, 10:52 Ας κανουμε την φανταστικη υποθεση οτι ειστε ενας αντρας ή γυναικα με περαση στο αλλο φυλο, ο οποιος ή οποια θα ειχε το ιδιο καλο ποσοστο επιτυχιας και με τις δυο επιλογες.
Δεδομενης της ισοδυναμιας, θα προτιμουσατε εναν τροπο ζωης που θα ησασταν δεσμευμενοι σε μια σχεση με διαρκεια η οποια αν τελειωνε θα την αντικαταστουσε μια νεα σχεση με διαρκεια;
Ή θα προτιμουσατε να βγαινετε πολλα ραντεβου με διαφορετικα ατομα που θα γνωριζατε στον τιντερ και μετα απο λιγο καιρο μαζι τους να πηγαινατε για τους επομενους;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 429 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 51 Απαντήσεις