!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έρχεται Γ παγκόσμιος πολεμος, ετοιμαστείτε.
Re: Έρχεται Γ παγκόσμιος πολεμος, ετοιμαστείτε.
Ναι ρε συ, η πηγή μου είναι πολύ σοβαρό άτομο!
"Άχρι καιρού..."
μισο, εχω κατι δουλειες πρωτα. θα αργησω λιγο, και τελοσπαντων, αν δεν ερθω φατε. φυλαξτε μου λιγο γλαρο, για μεζε.Natasha έγραψε: 02 Ιουν 2019, 14:38 Εγω το δηλωσα, ΔΕΝ πιστευω ότι θα έρθει αναλαμπή μετά τον πολεμο. Περιμένω αντίχριστο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
οχι, δεν ειναι.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Δεν θα ερθω θα κανω διακοπες με τηνΛιλιθ.Καλεστε καλλυτερα τον Κθουλθου που ειναι διαθεσιμος.Natasha έγραψε: 02 Ιουν 2019, 14:38Εγω το δηλωσα, ΔΕΝ πιστευω ότι θα έρθει αναλαμπή μετά τον πολεμο. Περιμένω αντίχριστο.Juno έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:54Επίσης υπάρχει το πάλι με χρόνια, με καιρούς, πάλι δικά μας θα΄ναι, συν κάτι ότι αν καούν τα κεριά στους μιναρέδες που έχτισαν τα μεμέτια στην Αγιά Σοφιά (και γι' αυτό τα καίνε λίγο-λίγο και τα συμπληρώνουν από κάτωNatasha έγραψε: 02 Ιουν 2019, 11:58 Το πρωί άκουσα στην εκπομπή του Κώστα Παπαζαφειρίου, στο Metropolis 95.5 FM να μιλάει ο καθηγητής, συγγραφέας και πρώην βουλευτής της Φθιώτιδας Ηλίας Καλλιώρας και να λέει ότι έρχεται ένας Γ παγκόσμιος πολεμος όπου θα χαθεί το 1/3 του κόσμου, στην Ελλάδα θα πάθουμε τις λιγότερες πληγές και ότι μετά τον πολεμο θα δοξαστεί πάλι η Ελλάδα και γενικά θα ανατραπουν τα πάντα.
Κάπου αλλου είπε ότι ο πολεμος δεν γινόταν τόσο καιρό επειδή ο ΠΟΥΤΙΝ βαστάει γερά και ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ και ότι επειδή είναι συμμαχος με την Σερβία οι «απέναντι» δυνάμεις, που καθοδηγουνται από τους «τυφλοπόντικες», θέλουν να τον φάνε. (βλέπε Αμερική-Τουρκία-Ισραήλ)
Όσοι μπορείτε, ετοιμάστε τίποτα στην αποθήκη σας. Προετοιμάστε επισης ψυχολογικά κυρίως τους δικους σας και τις οικογένειές σας.
http://live24.gr/radio/generic.jsp?sid=275), τότε θα πέσει η Πόλη, συν τον μαρμαρωμένο βασιλιά κλπ κλπ κλπ.
Επίσης είμαι σίγουρη πώς όταν πέθαιναν κατά ορδές οι Ινδιάνοι από τις μολύνσεις που τους έφεραν οι Ευρωπαίοι, κάτι ελπιδοφόρο θα τους είπαν οι αντίστοιχοι παπάδες τους και ακόμα περιμένουν.
Γενικώς, αυτό που ισχύει είναι πως αν δεν κουνήσεις τον πισινό σου, τίποτα δεν θα γίνει ποτέ.
Δηλαδή βλέποντας τους συμπολίτες σου, αυτά που λένε και αυτά που κάνουν, πραγματικά πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να δοξαστεί η Ελλάδα, έτσι απλά; Ακόμα και αν πεθάνουν όλοι οι υπόλοιποι λαοί του πλανήτη και μείνουμε χωρίς ανταγωνιστές, θα δοξαστούμε με τέτοια συμπεριφορά;
Για τον Πούτιν, τι να πω, απλώς εύχομαι αν ποτέ γίνει κάτι σε παγκόσμιο επίπεδο, να είμαστε ανάμεσα σε αυτούς που χρειάζεται και να μας χρειάζεται μέχρι να εξισορροπήσει η κατάσταση γιατί μόνον έτσι θα μας υποστηρίξει.
Όταν αλλάζει η κατάσταση και δεν σε χρειάζεται πια, την μια στιγμή είναι δίπλα σου και σε λέει ταβαρίς και μόλις γύρισεις να του απαντήσεις σπασίμπα, έχει ήδη εξαφανιστεί πιο γρήγορα και από τον Flash.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ή δεν είναι σοβαρό άτομο ή σε δουλεύει.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτός και αν οι δικές του πληροφορίες δεν είναι και τόσο σωστές.
"Άχρι καιρού..."
Βρε Νατάσα, άντε και ήταν μασόνος που ξέφυγε. Τα μισά να ίσχυαν από αυτά που λένε και πιστεύεις για τους μασόνους, θα τον άφηναν να βγαίνει στα media και να κελαηδάει; Προσέχετε με τι κριτήρια ψηφίζετε, έλεος!
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Που κολλάει εδώ η ψηφος;;;Juno έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:07Βρε Νατάσα, άντε και ήταν μασόνος που ξέφυγε. Τα μισά να ίσχυαν από αυτά που λένε και πιστεύεις για τους μασόνους, θα τον άφηναν να βγαίνει στα media και να κελαηδάει; Προσέχετε με τι κριτήρια ψηφίζετε, έλεος!
"Άχρι καιρού..."
Πως ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι υποψήφιος και εσύ τον παίρνεις στα σοβαρά.Natasha έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:09Που κολλάει εδώ η ψηφος;;;Juno έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:07Βρε Νατάσα, άντε και ήταν μασόνος που ξέφυγε. Τα μισά να ίσχυαν από αυτά που λένε και πιστεύεις για τους μασόνους, θα τον άφηναν να βγαίνει στα media και να κελαηδάει; Προσέχετε με τι κριτήρια ψηφίζετε, έλεος!Natasha έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:04
ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ. Εκτός και αν οι δικές του πληροφορίες δεν είναι και τόσο σωστές.
Δεν ξέρω ποια είναι η ιδεολογία του και δεν ξέρω αν θα τον ψηφιζα. Αλλά αυτά που άκουσα που είπε για πολεμο, Πουτιν, Σερβία και να είμαστε έτοιμοι και έτσι, ήδη τα πιστευω και γω!!!Juno έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:10Πως ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι υποψήφιος και εσύ τον παίρνεις στα σοβαρά.Natasha έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:09Που κολλάει εδώ η ψηφος;;;Juno έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:07
Βρε Νατάσα, άντε και ήταν μασόνος που ξέφυγε. Τα μισά να ίσχυαν από αυτά που λένε και πιστεύεις για τους μασόνους, θα τον άφηναν να βγαίνει στα media και να κελαηδάει; Προσέχετε με τι κριτήρια ψηφίζετε, έλεος!
Δεν μ έχεις δει τί γράφω σε άλλα νηματα για προφητείες και τέτοια;
Εσύ, δεν τα πιστευεις;
Νομίζεις ότι θα παραταθεί ειρηνικά η ζωή μας και δεν τρέχει τίποτα;
"Άχρι καιρού..."
Όταν γινόταν ο πόλεμος στην πρώην Γιουγκοσλαβία, έλεγαν για κάτι προφητείες από γέροντες και γερόντισσες ότι ο πόλεμος από Βορρά θα κατεβεί στην Ελλάδα.Natasha έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:13Δεν ξέρω ποια είναι η ιδεολογία του και δεν ξέρω αν θα τον ψηφιζα. Αλλά αυτά που άκουσα που είπε για πολεμο, Πουτιν, Σερβία και να είμαστε έτοιμοι και έτσι, ήδη τα πιστευω και γω!!!
Εσύ, δεν τα πιστευεις;
Νομίζεις ότι θα παραταθεί ειρηνικά η ζωή μας και δεν τρέχει τίποτα;
Όντως, μερικοί απο τότε τον περίμεναν τον τρίτο. Όμως πηρε παραταση. Ο Καλλιώρας είπε στην εκπομπή ότι λόγω Πουτιν δεν έγινε ακόμα. Αυτός τους καθυστερεί. Θέλουν να επιβάλλουν παγκόσμια κυβερνηση και θρησκεία και σκαλώνουν στον Πουτιν!Juno έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:19Όταν γινόταν ο πόλεμος στην πρώην Γιουγκοσλαβία, έλεγαν για κάτι προφητείες από γέροντες και γερόντισσες ότι ο πόλεμος από Βορρά θα κατεβεί στην Ελλάδα.Natasha έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:13Δεν ξέρω ποια είναι η ιδεολογία του και δεν ξέρω αν θα τον ψηφιζα. Αλλά αυτά που άκουσα που είπε για πολεμο, Πουτιν, Σερβία και να είμαστε έτοιμοι και έτσι, ήδη τα πιστευω και γω!!!Juno έγραψε: 03 Ιουν 2019, 22:10
Πως ο συγκεκριμένος μπορεί να είναι υποψήφιος και εσύ τον παίρνεις στα σοβαρά.
Εσύ, δεν τα πιστευεις;
Νομίζεις ότι θα παραταθεί ειρηνικά η ζωή μας και δεν τρέχει τίποτα;![]()
"Άχρι καιρού..."
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Αλ σικεμε βουρ ντουβαρα, λέγεται λαϊκιστι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Dante Alighieri
Δεν χρειαζεται καμια νεα ταξη και οι ιλουμινατι για να γινει παγκοσμιος πολεμος. Εχουν ξαναγινει οπως ξερουμε και δεν ειναι σεναριο επιστημονικη φαντασιας. Η κριση του οικονομικου συστηματος ειναι που οδηγει εκει.
Hec est vipera versa in viscera genitricis
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση