Μπα, προς ψεκασμένος τείνει.perseus έγραψε: 03 Ιουν 2019, 18:41Εσυ εισαι ο ρατσιστης απο οτι φαινεται...DIOMEDESGR έγραψε: 03 Ιουν 2019, 12:39Γιατί, τι διαφορετικό έχουν οι Εβραίοι, έχουν τέσσερα πόδια και προβοσκίδα?perseus έγραψε: 03 Ιουν 2019, 12:15 Ο ελισαφ ειναι τοσο εβραιος οσο και εγω και βγαινει στην συνταξη για αυτο ασχοληθηκε πιο ενεργα
Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει.
Συμαζευτειτε ρε! Φτάνει τόσος ρατσισμός.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νέα Ιερουσαλήμ τα Γιάννενα?
-
Εμπεδοκλής
Re: Νέα Ιερουσαλήμ τα Γιάννενα?
Και οι Αθίγγανοι θεωρούν τους εαυτούς της υς ως Γύφτους αλλά ο όρος γύφτος θεωρείται ως ρατσιστική έκφρασηthe_black_planet έγραψε: 03 Ιουν 2019, 18:32Ο Δήμητρας έχει δίκιο σε πολλά. Τώρα ρε συ ΑΙΝΕΙΑΝ αφού σου λέμε εμείς οι ίδιοι οι τσοπαναραιοι οτι δεν θέλουμε να είμαστε άνθρωποι, άνθρωποι είστε και φαίνεστε ρε!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 17:46Αν όπως εκφράζεται αυτός για τους τσοπανσραιους οι οποίοι έγιναν άνθρωποιthe_black_planet έγραψε: 03 Ιουν 2019, 16:57
Γιατί ρατσισμό ρε συ;;; Και εγώ Αρβανίτης είμαι αλλά Πελοποννήσιος (αλλά από όσο γνωρίζω έχουμε καταγωγή από τα Γιάννενα από την εποχή του Αλή Πασά) και είναι τιμή μας και καμάρι μας, άμα πας στα Αγρίμια που είναι το κατεξοχήν μαγαζί των Ηπειρωτών στην Αθήνα, λένε χαριτολογώντας ότι πρέπει να πας με τσαρούχια αλλιώς δεν περνάς το face control![]()
ΥΓ: Μπράβο στη δημαρχάρα!!!
.. εκφράζονταν κάποιος άλλος για απλή εθνοτικη μειονοτική ομάδα ...θα του εκανε μήνυση ο Παναγιώτης Δήμητρας για ...ρατσισμό ;![]()
-
Εμπεδοκλής
Γιατί άλλωστε τι Γκστάαντ, τι Ιωάννινα...Lugozzi έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:05 Μακάρι να γίνει άνοιγμα στη ισραηλινή αγορά τουριστών.
Η Ελλάδα πρέπει να έχει στόχο τον τουρισμό των 365 ημερών.
Πόσο σανό τρώτε...
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Για μπαστα ρε μαν! Πρώτον, τι ζόρι τραβάς με το να αναδειχθεί η ιστορία του εβραϊκού στοιχείου της πολης, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τωρα. Είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου ναι ή ου;; Και εγώ που δεν είμαι Εβραίος πχ αλλά ανήκω στην πολυπληθέστερη πληθυσμιακη ομάδα που αποτελεί το νεοελληνικό γένος (δηλαδή Αρβανίτης), θέλω να γνωρίζω πράγματα για όλες τις κουλτούρες που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε αυτό τον τόπο και τις θεωρώ όλες πολιτισμική μου κληρονομιά (και όχι μόνο φυσικά, ευτυχώς η ζωή μου δίνει την ελευθερία να μελετήσω και να κοινωνήσω στοιχεία από όλους τους πολιτισμούς της γης και αυτό είναι ευλογία αλλά όπως και να το κάνουμε οι πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί στον τόπο που ζούμε και έχουμε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας είναι πιο "κοντά" μας πρακτικά, πιο εύκολο να τους μελετήσουμε). Αληθεια τόσο φοβικός είσαι, τόσο έχεις διαποτιστει με το δηλητήριο της μιας και μοναδικής κυρίαρχης ελληνορθόδοξης αφήγησης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους που θεωρείς ότι πρέπει να σβηστεί ή να αποσιωπηθεί κάθε ίχνος κάθε ξεχωριστής κουλτούρας που έχει ζήσει και ζυμωθει σε αυτή την μικρη κοσμογωνιά γιατί αλλιώς θα αφανιστουμε, όπως λένε ότι έκανε ο Ερντογάν με τους Κούρδους πχ. Λυπάμαι για λογαριασμό σουanax81 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:00 προβλέπω ότι τα Γιάννενα θα πήξουν με δράσεις που θα φέρουν στο προσκήνιο αναμνήσεις απο τη ζωή των εβραίων στη πόλη ώστε να φαίνονται συμπαθείς. Προσωπικά αυτό με ενοχλεί και όχι που ο δήμαρχος είναι εβραίος. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που δίνεται έμφαση στην ανάδειξη της καθημερινότητας "αφανών" προσώπων, ως υποκινητές της ιστορίας, κάτι που είναι επιταγή του πολιτισμικού μαρξισμού, θα υπάρχει ευρύ πεδίο για την ανάδειξη των εβραίων. Πεταμένα χρήματα
Συμπαθής φαίνεται και ο Αλή Πασάς έτσι όπως τον παρουσιάζουν, αυτό όμως προσωπικά δεν με ενόχλησε όταν επισκέφτηκα την πόλη
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
και χόρεψε μαζί με τη σκιά σου στους ήχους μιας αδύναμης καρδιάς.
Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου ή βγες ξανά στον δρόμο της φωτιάς
-
the_black_planet
- Phorum.gr user: the_black_planet
Μα σου λέμε δε θέλουμε δικηγόρο εσύ εκεί με την ζόρι, ντε και καλά να μας κάνεις ανθρώπουςΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:28Και οι Αθίγγανοι θεωρούν τους εαυτούς της υς ως Γύφτους αλλά ο όρος γύφτος θεωρείται ως ρατσιστική έκφρασηthe_black_planet έγραψε: 03 Ιουν 2019, 18:32Ο Δήμητρας έχει δίκιο σε πολλά. Τώρα ρε συ ΑΙΝΕΙΑΝ αφού σου λέμε εμείς οι ίδιοι οι τσοπαναραιοι οτι δεν θέλουμε να είμαστε άνθρωποι, άνθρωποι είστε και φαίνεστε ρε!ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 17:46
Αν όπως εκφράζεται αυτός για τους τσοπανσραιους οι οποίοι έγιναν άνθρωποι
.. εκφράζονταν κάποιος άλλος για απλή εθνοτικη μειονοτική ομάδα ...θα του εκανε μήνυση ο Παναγιώτης Δήμητρας για ...ρατσισμό ;![]()
Ζωγράφισε έναν ήλιο στο ταβάνι, μίλησε με τ’ αγέρι της νυχτιάς
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απο τις βλακειες που γραφειςDIOMEDESGR έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:09Μπράβο, βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!
Για πες που στηρίζεις την φαεινή ιδέα που έγραψες χαραμίζοντας τζάμπα φηφιακο χαρτί?
![]()
- OrderAndChaos
Αρχίσαν και τα ΧΑυγιτικα αστειάκια.

Και ο πρώτος διδάξας.

Και ο πρώτος διδάξας.
-
anax81
όταν απελευθερωθήκαμε και κάναμε κράτος το 1830 η επιστήμη υπηρέτησε τη σύσταση του εθνικού μας κράτους, έδωσε πνοή στην αλήθεια της συνεχούς παρουσίας του ελληνικού στοιχείου στο χωροχρόνο. η ιστορική και αρχαιολογική αφήγηση τότε ήταν μια και αδιαίρετη, το νέο ελληνικό κράτος αποτελεί πολιτιστική συνέχεια του ένδοξου αρχαίου παρελθόντος. Οι ενδιάμεσες περίοδοι συμπεριλαμβανομένης και της βυζαντινής ήταν μια βάρβαρη παρένθεση η οποία αξίζει κάθε αποσιώπησης. τα ιδανικά με πηγή το αρχαίο παρελθόν γίνονταν βίωμα για τους νεοελ. κατοίκους, πηγή περιφάνειας, έμπνευσης και αίσθημα μοναδικότητας. Τότε ήταν η εποχή που στην Ευρώπη είχαν σε τρομερή υπόληψη τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό που ήταν παράδειγμα προς μίμηση και ο ενοποιητικός κρίκος της κοινής ευρωπαικής ιδέαςthe_black_planet έγραψε: 03 Ιουν 2019, 20:04Για μπαστα ρε μαν! Πρώτον, τι ζόρι τραβάς με το να αναδειχθεί η ιστορία του εβραϊκού στοιχείου της πολης, κάτι που δεν έχει γίνει μέχρι τωρα. Είναι κομμάτι της ιστορίας του τόπου ναι ή ου;; Και εγώ που δεν είμαι Εβραίος πχ αλλά ανήκω στην πολυπληθέστερη πληθυσμιακη ομάδα που αποτελεί το νεοελληνικό γένος (δηλαδή Αρβανίτης), θέλω να γνωρίζω πράγματα για όλες τις κουλτούρες που έχουν αφήσει το στίγμα τους σε αυτό τον τόπο και τις θεωρώ όλες πολιτισμική μου κληρονομιά (και όχι μόνο φυσικά, ευτυχώς η ζωή μου δίνει την ελευθερία να μελετήσω και να κοινωνήσω στοιχεία από όλους τους πολιτισμούς της γης και αυτό είναι ευλογία αλλά όπως και να το κάνουμε οι πολιτισμοί που έχουν αναπτυχθεί στον τόπο που ζούμε και έχουμε περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας είναι πιο "κοντά" μας πρακτικά, πιο εύκολο να τους μελετήσουμε). Αληθεια τόσο φοβικός είσαι, τόσο έχεις διαποτιστει με το δηλητήριο της μιας και μοναδικής κυρίαρχης ελληνορθόδοξης αφήγησης του νεοσύστατου ελληνικού κράτους που θεωρείς ότι πρέπει να σβηστεί ή να αποσιωπηθεί κάθε ίχνος κάθε ξεχωριστής κουλτούρας που έχει ζήσει και ζυμωθει σε αυτή την μικρη κοσμογωνιά γιατί αλλιώς θα αφανιστουμε, όπως λένε ότι έκανε ο Ερντογάν με τους Κούρδους πχ. Λυπάμαι για λογαριασμό σουanax81 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:00 προβλέπω ότι τα Γιάννενα θα πήξουν με δράσεις που θα φέρουν στο προσκήνιο αναμνήσεις απο τη ζωή των εβραίων στη πόλη ώστε να φαίνονται συμπαθείς. Προσωπικά αυτό με ενοχλεί και όχι που ο δήμαρχος είναι εβραίος. Ειδικά τα τελευταία χρόνια που δίνεται έμφαση στην ανάδειξη της καθημερινότητας "αφανών" προσώπων, ως υποκινητές της ιστορίας, κάτι που είναι επιταγή του πολιτισμικού μαρξισμού, θα υπάρχει ευρύ πεδίο για την ανάδειξη των εβραίων. Πεταμένα χρήματα
Συμπαθής φαίνεται και ο Αλή Πασάς έτσι όπως τον παρουσιάζουν, αυτό όμως προσωπικά δεν με ενόχλησε όταν επισκέφτηκα την πόληΠάντως την ιστορία δεν ξέρω αν την κινεί ο απλός κόσμος, τον πολιτισμό όμως αυτός τον δημιουργεί. Και τέλος ο κοινωνικός Μαρξισμός είναι ευλογία και σίγουρα 1000 φορές καλύτερος από τον κοινωνικο "Δαρβινισμό" που υποστηρίζει η δεξιά...
Μετά τον ΒΠΠ η αξία του κυρίαρχου ευρωπαικού πολιτισμού υποβαθμίστηκε και δόθηκε χώρος σε μειονότητες όχι μόνο να συμμετέχουν στο πολιτισμικό γίγνεσθαι αλλά και να ερμηνεύουν και να αποδομούν τον κυρίαρχο πολιτισμό.Αυτό διαλύει το επιστημονικό αφηγημα του κυρίαρχου κράτους και προωθεί τον πολυπολιτισμό και την οχλοκρατία στην ερμηνεία της τέχνης και του πολιτισμού. οι άνθρωποι δεν μοιράζονται πια μια κοινή ταυτότητα που είναι πηγή έμπνευσης και δημιουργίας αλλά χάνονται στο χάος της πολυσημίας και των πολλαπλών αφηγήσεων. Έτσι αναδεικνύεται ο ατομισμός και αποσαρθώνεται η συνεκτικότητα του εθνικού κράτους
Εγώ θέλω να γυρίσουμε στη λαμπρή περίοδο του 1830
δε γαμιέσαι ρε μίζερο ανθρωπάκιΕμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:28Γιατί άλλωστε τι Γκστάαντ, τι Ιωάννινα...Lugozzi έγραψε: 03 Ιουν 2019, 15:05 Μακάρι να γίνει άνοιγμα στη ισραηλινή αγορά τουριστών.
Η Ελλάδα πρέπει να έχει στόχο τον τουρισμό των 365 ημερών.
Πόσο σανό τρώτε...
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- perseus
Μια χαρα εχει αναδειχθει η ιστορια των Εβραίων της πολης και συνεδρια και αγαλματα ,οσο για τον τουρισμο μια χαρα εχουν ολη την χρονια τουριστες τα γιαννενα αν ερθουν και αμερικανοι ακομα καλυτερα ,οι αλλοι δεν αφηνουν μπαγιοκο.
Τις πρώτες μέρες που έπιασα δουλειά στα Γιάννενα στραμπούληξα το πόδι μου σε πεζοδρόμιο. Αν και δεν πήγα για νοσηλεία έκανε αρκετές ημέρες να περάσει. Από τότε πρόσεχα που πατούσα.perseus έγραψε: 03 Ιουν 2019, 20:46 Αυτο ειναι το πεζοδρομιο εξω απο την δουλεια μου ,πισοι απο εσας εχετε δει πεζοδρομιο με μωσαικο?
Σίγουρα χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμη. Μου άρεσε η πεζοδρόμηση που έκαναν (δεν ξέρω αν την έχουν επεκτείνει τώρα) στην κεντρική αγορά. Επίσης οι συγκοινωνίες δεν είναι καλές. Κάτι θα μπορούσε να γίνει και γι΄αυτό.
Τα Γιάννενα σίγουρα δεν είναι Ιερουσαλήμ. Δωδώνη το αρχαιότερο μαντείο της Ελλάδας, Πελασγοί. Βυζαντινή εποχή. Καμία εντύπωση δεν μου κάνει η συνεισφορά όπως λέτε άλλων λαών. Ακόμη και το χωριό του κάστρου κατοικήθηκε από Εβραίους αφού διώχθηκαν οι νόμιμοι κάτοικοι (τα ωραιότερα φτιαγμένα από άλλους, θέλει αυτός ο λαός στις περισσότερες περιπτώσεις). Όταν όμως έφτασαν πρόσφυγες από την Μικρά Ασία εγκαταστάθηκαν στην περιοχή Ανατολή (αν δεν κάνω λάθος) και έφτιαξαν οικισμό δεν εκδίωξαν άλλους κατοίκους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 03 Ιουν 2019, 21:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- perseus
Ατελειωτος ο αριθμος των ανθρωπων που εχουν τσακιστει στα πεζοδρομια της πολης ,εγω σε δυο χρονια εχω μαζεψει τουλαχιστον 5.
Τα γιαννενα ειναι μια ηρεμη πολη δυ συνταξιουχων και φοιτητών αν εξαιρέσεις κατι καμμενα αναρχοκουμμουνια ολα ειναι ηρεμα.
Τα γιαννενα ειναι μια ηρεμη πολη δυ συνταξιουχων και φοιτητών αν εξαιρέσεις κατι καμμενα αναρχοκουμμουνια ολα ειναι ηρεμα.
Ο καθένας με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ...Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:26Απλά να επισημάνουμε ότι το κόψιμο τμήματος του πέους και η βρώση αποκλειστικά φαγητού που έχουν γίνει 30 προσευχές όταν το ζώο σφαζόταν δεν είναι αυτό που λέμε ευρωπαϊκή νοοτροπία...
Τουλάχιστον αυτοί δεν κάνουν κλειτοριδεκτομή...
Ούτε φοράνε μπούργκες οι γυναίκες.
-
Nero
0/2pylothess έγραψε: 03 Ιουν 2019, 21:52Ο καθένας με τις θρησκευτικές του πεποιθήσεις ...Εμπεδοκλής έγραψε: 03 Ιουν 2019, 19:26Απλά να επισημάνουμε ότι το κόψιμο τμήματος του πέους και η βρώση αποκλειστικά φαγητού που έχουν γίνει 30 προσευχές όταν το ζώο σφαζόταν δεν είναι αυτό που λέμε ευρωπαϊκή νοοτροπία...
Τουλάχιστον αυτοί δεν κάνουν κλειτοριδεκτομή...
Ούτε φοράνε μπούργκες οι γυναίκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 25 Απαντήσεις
- 740 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από stergiosbik
-