Ίφιδα έγραψε: 01 Ιουν 2019, 13:53
Μπορει και να εχει ξαναμπει αυτη η ιστορια
Τυπος, οδηγαει, ακούει κατι και αυτοκτονεί
Τι εγινε;
Ξεκίνησε πόλεμος;
Θα σκάσει μετεωρίτης ή πυρηνική βόμβα.
Ο τύπος ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός. Είχε μαγνητοσκοπήσει μια ραδιοφωνική εκπομπή για να τη χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι επειδή θα σκότωνε τη γυναίκα του. Γυρνώντας όμως με το αυτοκίνητό συνειδητοποιησε ότι η κασέτα κόλλησε κι έπαιζε παράσιτα, οπότε δεν είχε άλλοθι.
Την είπα επειδή οι μισοί τη ξέρανε.
Άλλο
Αν ο Φώτης δεν είχε θυμώσει τον Σπύρο δε θα χυνόταν το αίμα εκατοντάδων ανθρώπων.
Τί εγινε;
Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 14:40
Ξεκίνησε πόλεμος;
Θα σκάσει μετεωρίτης ή πυρηνική βόμβα.
Ο τύπος ήταν ραδιοφωνικός παραγωγός. Είχε μαγνητοσκοπήσει μια ραδιοφωνική εκπομπή για να τη χρησιμοποιήσει σαν άλλοθι επειδή θα σκότωνε τη γυναίκα του. Γυρνώντας όμως με το αυτοκίνητό συνειδητοποιησε ότι η κασέτα κόλλησε κι έπαιζε παράσιτα, οπότε δεν είχε άλλοθι.
Άλλο
Αν ο Φώτης δεν είχε θυμώσει τον Σπύρο δε θα χυνόταν το αίμα εκατοντάδων ανθρώπων.
Τί εγινε;
Ο Φώτης και ο Σπύρος είναι πλήρωμα κινητής ομάδας αιμοδοσίας. Ο ένας είναι οδηγός και στούκαρε κάπου το βαν επειδή καυγάδιζε με τον άλλο. Ή κάτι σχετικό σε νοσοκομείο.
Άλλο
Τί εγινε;
Ο Φώτης και ο Σπύρος είναι πλήρωμα κινητής ομάδας αιμοδοσίας. Ο ένας είναι οδηγός και στούκαρε κάπου το βαν επειδή καυγάδιζε με τον άλλο. Ή κάτι σχετικό σε νοσοκομείο.
Μάλωναν και ο ένας έριξε τον άλλον στα φιαλίδια αιμοδοσίας της κλινικης
enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:18
να δεχθείτε οτι εισαστε γαϊδούρες και να τα αφήσετε αυτά. Ειναι το πρώτο βήμα, η αποδοχή. Ωραία η ίφιδα, έβαλε ιστορία νέα, ξεκίνησε πάλι το νήμα, νίκησε.
Αλλά θα βάλει κανείς μία να δούμε πόση σημασία του έχουμε δώσει, να έχει περάσει ένας χρόνος, να δούμε τί μάθαμε;
σας έχω κάνει και βιντεάκι απο το μονόκυκλο πάντως, αλήθεια το έχω συνδέσει με το φόρουμάκι, δεν έχω ιδέα γιατί βέβαια Spoiler
Μέχρι εκεί που λέει "Let's be a homo" διάβασα. Δεν σου το 'χα...
Ίφιδα έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:43
Ένα ζευγάρι επιστρέφει στο σπίτι και βρίσκει το ντομπερμαν να πνίγεται.
Ως τη στιγμή που θα χτυπήσει το τηλέφωνο η γυναίκα θα είναι νεκρη
Είναι ληστές μέσα στο σπίτι και έχουν ρίξει κάποιο αέριο στο σκυλί (ή πνίγεται με το αίμα του επειδή το έχουν πυροβολήσει στο λαιμό). Σκοτώνουν και τη γυναίκα. Το τηλέφωνο αρχίζει να χτυπάει επειδή έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και παίρνουν για τσεκάρισμα.
Ρωτάμε ε?
Λοιπόν ο σκύλος πνίγεται από κάτι που έφαγε? δεν μπορεί να αναπνεύσει? ή κάποιος το πνίγει?
Ρωτάμε ε?
Λοιπόν ο σκύλος πνίγεται από κάτι που έφαγε? δεν μπορεί να αναπνεύσει? ή κάποιος το πνίγει?
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.
1. Το ντόμπερμαν είναι σκύλος;
2. Το ζευγάρι είναι άντρας-γυναίκα;
3. Το "πνίγεται" είναι κυριολεκτικό;
enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 15:18
να δεχθείτε οτι εισαστε γαϊδούρες και να τα αφήσετε αυτά. Ειναι το πρώτο βήμα, η αποδοχή. Ωραία η ίφιδα, έβαλε ιστορία νέα, ξεκίνησε πάλι το νήμα, νίκησε.
Αλλά θα βάλει κανείς μία να δούμε πόση σημασία του έχουμε δώσει, να έχει περάσει ένας χρόνος, να δούμε τί μάθαμε;
σας έχω κάνει και βιντεάκι απο το μονόκυκλο πάντως, αλήθεια το έχω συνδέσει με το φόρουμάκι, δεν έχω ιδέα γιατί βέβαια Spoiler
Μέχρι εκεί που λέει "Let's be a homo" διάβασα. Δεν σου το 'χα...
Είναι ληστές μέσα στο σπίτι και έχουν ρίξει κάποιο αέριο στο σκυλί (ή πνίγεται με το αίμα του επειδή το έχουν πυροβολήσει στο λαιμό). Σκοτώνουν και τη γυναίκα. Το τηλέφωνο αρχίζει να χτυπάει επειδή έχει ενεργοποιηθεί ο συναγερμός και παίρνουν για τσεκάρισμα.
Ναι, όχι
argouen έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:59
Ναι, ναι, όχι
shrike έγραψε: 03 Ιουν 2019, 10:16
Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά.
1. Το ντόμπερμαν είναι σκύλος;
2. Το ζευγάρι είναι άντρας-γυναίκα;
3. Το "πνίγεται" είναι κυριολεκτικό;
Ναι, όχι
Οι προτάσεις μου είναι τρεις. Το "όχι" πάει στη δεύτερη ή την τρίτη;
Το τηλέφωνο που θα χτυπήσει, είναι το σταθερό του σπιτιού;
Είναι το κινητό του άντρα;
Είναι το κινητό της γυναίκας;
Είναι το κινητό κάποιου άλλου;
Το 'χει φάει ο σκύλος (και γι' αυτό πνίγεται, ίσως);