Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:09
Κωδικό στο κινητό, κρυφή συνομιλία σε μέσεντζερ και βάημπερ. Κωδικοποιημένο όνομα του εραστή-ερωμένης.
Συνεννοημένοι φίλοι ή φίλες με λέξεις κωδικούς αν χρειαστεί να τους παρεις τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση πετάς τη λέξη από την αρχή να καταλάβει ότι ακουει και άλλος.
Όχι εφαρμογές που δεν ξέρεις στο κινητό.
Βέβαια εξαρτάται σε τι βαθμό έχει φτάσει ο άλλος την παρακολούθηση.
Κωδικό στο κινητό, κρυφή συνομιλία σε μέσεντζερ και βάημπερ. Κωδικοποιημένο όνομα του εραστή-ερωμένης.
Συνεννοημένοι φίλοι ή φίλες με λέξεις κωδικούς αν χρειαστεί να τους παρεις τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση πετάς τη λέξη από την αρχή να καταλάβει ότι ακουει και άλλος.
Ουάου!
Εξπέρ του είδους βλέπω...
Α όχι καθόλου,είμαι πολύ πιστή στους συντρόφους μου.
Ουάου!
Εξπέρ του είδους βλέπω...
Α όχι καθόλου,είμαι πολύ πιστή στους συντρόφους μου.
ΟΚ, και όλα τα παραπάνω απλώς τα έχεις ακούσει από φίλους σου...
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:11
Το να είμαι πιστός στην σύντροφό μου δεν είναι κάτι που επιβάλεται με το ζόρι
Θέλω και είμαι πιστός αλλιως η σχέση γίνεται καταναγκαστικά έργα