!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατι θα ψηφισω ΜεΡΑ25 στις βουλευτικες εκλογες
Re: Γιατι θα ψηφισω ΜεΡΑ25 στις βουλευτικες εκλογες
ΓΓ δεν μπορούμε να έχουμε συνεχώς την έγνοια σου.
Γιατί δεν κάνεις το σωστό (γιά αλλαγή) μία φορά ;
Τι πείσματα είναι αυτά
Γιατί δεν κάνεις το σωστό (γιά αλλαγή) μία φορά ;
Τι πείσματα είναι αυτά
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Με χάλασε.
Δημοκρατικές διαδικασίες παντού.
Δημοκρατικές διαδικασίες παντού.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Πώς αλλιώς θα ξεπληρώσεις το δάνειο που έλαβες και κοκκίνησες;Spiros252 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:16 Με χρηστή διαχείριση (βλ. διανομή) των κόκκινων δανείων μας στα κοράκια;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δημοσιονομική «βόμβα» €4,75 δισ. ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την ΚομισιόνEchelon έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:12 Γιαννόπουλα άσε τις παπάτζες, αφού ξέρεις πως ο καλύτερος διαθέσιμος για συνέχιση των μνημονίων είναι ο Τσίπρας.
https://www.protothema.gr/economy/artic ... -komision/
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
έτσι έτσιΠρετεντέρης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:36 Σχέδιο γκρέξιτ υπήρξε, ως γνωστόν, και η ΕΖ δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να το απενεργοποιήσει.
Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν εν γνώσει του Τσίπρα. ΘΑ είνμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην εξεταστική.
200 δις είναι αυτά, δε μπορεί να μη γίνει εξεταστική, και να κληθούν και οι ευρωπάιοι αξιωματούχοι να καταθέσουν με στοιχεία για το κοστος και να παρουσιάσουν και το ευρωπαϊκό σχέδιο για γκρέξιτ για να δειξουν το μέγεθος της προδοσίας του 2015
- dna replication
στο 30-40% της αξίας του υπολοίπου και όσα βγάλει από κει και πάνω από σένα ή το σπίτι κέρδος θα είναι.Spiros252 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:16 Με χρηστή διαχείριση (βλ. διανομή) των κόκκινων δανείων μας στα κοράκια;
Το δικό μου το χει πάρει ένα ισπανικό κοράκι με έδρα το Λουξεμβούργο λέει.Πόσο να το πήρε άραγε...;
Φυσικά η τράπεζα δε σου έκανε πρώτα πρόταση εσένα στο 45% ας πούμε γιατί θα ήταν ηθικός κίνδυνος
Σαν τι θες να στην πέφτει, σαν σταχτομπούτα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:09 Δεν μπορεις πλεον να μου την πεφτεις σαν νεοδημοκρτη
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
στο μεταξυ στο ΟΡ γραφει τα εξηςsys3x έγραψε: 03 Ιουν 2019, 10:57Σαν τι θες να στην πέφτει, σαν σταχτομπούτα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:09 Δεν μπορεις πλεον να μου την πεφτεις σαν νεοδημοκρτη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:52 Η νικη της ΝΔ ειναι σιγουρη οποτε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω την ψηφο μου πιο δημιουργικα
αλλα προς θεου δεν μπορει κανεις να του την πεφτει σαν νεοδημοκρατης
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Είναι μνι ο γιάνννης ρε, όχι νουδου, μνι.alekhine έγραψε: 03 Ιουν 2019, 11:31στο μεταξυ στο ΟΡ γραφει τα εξηςsys3x έγραψε: 03 Ιουν 2019, 10:57Σαν τι θες να στην πέφτει, σαν σταχτομπούτα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:09 Δεν μπορεις πλεον να μου την πεφτεις σαν νεοδημοκρτη
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:52 Η νικη της ΝΔ ειναι σιγουρη οποτε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω την ψηφο μου πιο δημιουργικα
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Απο την στιγμη που δεν εχω ψηφισει ποτε ΝΔ δε βουλευτικες εκλογες και ουτε θα ψηφισω και στις επομενες ειναι λογικοτατο αυτο που γραφωalekhine έγραψε: 03 Ιουν 2019, 11:31στο μεταξυ στο ΟΡ γραφει τα εξηςsys3x έγραψε: 03 Ιουν 2019, 10:57Σαν τι θες να στην πέφτει, σαν σταχτομπούτα ;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:09 Δεν μπορεις πλεον να μου την πεφτεις σαν νεοδημοκρτη
Αλλωστε αυτοπροσδιοριζομαι διαχρονικα και σταθερα ως λατρης της ελευθερης αγορας και μνημονιακος
Δεν κρυβω τα πιστευω μου
Αρίστος for Tsirpas
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αν όλοι σκεφτούν έτσι βλέπω να μας κατσικώνεται ο συριζα για άλλα 4 χρόνιαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:52 Η νικη της ΝΔ ειναι σιγουρη οποτε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω την ψηφο μου πιο δημιουργικα
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Δυστυχώς, είναι απόρρητο. Μπορούμε όμως να ρωτήσουμε τον Τσίπρα σου τι έλεγε- γιατί του το έδειξαν- και να δούμε γιατί φοβήθηκε και υπέγραψε πλεονάσματα ως το 60 και Υπερταμείο για 99 χρονάκια.dna replication έγραψε: 03 Ιουν 2019, 10:52έτσι έτσιΠρετεντέρης έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:36 Σχέδιο γκρέξιτ υπήρξε, ως γνωστόν, και η ΕΖ δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να το απενεργοποιήσει.
Όλα αυτά, βέβαια, έγιναν εν γνώσει του Τσίπρα. ΘΑ είνμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα στην εξεταστική.
200 δις είναι αυτά, δε μπορεί να μη γίνει εξεταστική, και να κληθούν και οι ευρωπάιοι αξιωματούχοι να καταθέσουν με στοιχεία για το κοστος και να παρουσιάσουν και το ευρωπαϊκό σχέδιο για γκρέξιτ για να δειξουν το μέγεθος της προδοσίας του 2015
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 12:26αν όλοι σκεφτούν έτσι βλέπω να μας κατσικώνεται ο συριζα για άλλα 4 χρόνιαΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 20:52 Η νικη της ΝΔ ειναι σιγουρη οποτε σκεφτηκα να χρησιμοποιησω την ψηφο μου πιο δημιουργικα
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Είστε σίγουροι ότι θέλετε να κάνει την απομαγνητοφώνηση ο Γιάνης μέχρι τις εκλογές; 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Stephen Hawking
Stephen Hawking
- dna replication
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1429 Προβολές
-