Ε δεν βγάζεις και φωτό με τον γκόμενο/γκόμενα με το κινητόΠάνας έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:45Την κάρτα μνήμης ξέχασες να κλειδώσεις, στο παλιό είχε γίνει ολόκληρο σόου με ένα κινητό που βρήκα μέσα στο αμάξι μου.Naida έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:09 Κωδικό στο κινητό, κρυφή συνομιλία σε μέσεντζερ και βάημπερ. Κωδικοποιημένο όνομα του εραστή-ερωμένης.
Συνεννοημένοι φίλοι ή φίλες με λέξεις κωδικούς αν χρειαστεί να τους παρεις τηλέφωνο με ανοιχτή ακρόαση πετάς τη λέξη από την αρχή να καταλάβει ότι ακουει και άλλος.
Όχι εφαρμογές που δεν ξέρεις στο κινητό.
Βέβαια εξαρτάται σε τι βαθμό έχει φτάσει ο άλλος την παρακολούθηση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας απο απατημένους συζύγους
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μέτρα αντιπαρακολούθησης και προστασίας απο απατημένους συζύγους
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ορέστης 35 έγραψε: 03 Ιουν 2019, 08:24Δεν εχεις περιεργεια να παρακολουθησεις τον εαυτο σου; Ποτε δεν ξερεις τι γινεται.
Τέτοια γούστα δεν έχω φίλε μου
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
zteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:21 Για να μην το κουραζεται πολλη η λυση ειναι μια.Ζωνη αγνοτητας.
Κρατατε το κλειδι και ειστε ήσυχοι.![]()
don't speak έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:21zteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:21 Για να μην το κουραζεται πολλη η λυση ειναι μια.Ζωνη αγνοτητας.
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εαν ενδιαφερεσαι υπαρχει αντιστοιχη και για ανδρεςdon't speak έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:21zteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:21 Για να μην το κουραζεται πολλη η λυση ειναι μια.Ζωνη αγνοτητας.
![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Δε το χρειαζόμαστε το ανδρικό, τους ελέγχουμε αλλιώςzteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:23Εαν ενδιαφερεσαι υπαρχει αντιστοιχη και για ανδρεςdon't speak έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:21zteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:21 Για να μην το κουραζεται πολλη η λυση ειναι μια.Ζωνη αγνοτητας.
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
don't speak
Ας πάει με όποιον όποια θέλει, δεν έχω τέτοια θέματα.zteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:23Εαν ενδιαφερεσαι υπαρχει αντιστοιχη και για ανδρεςdon't speak έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:21zteo έγραψε: 03 Ιουν 2019, 07:21 Για να μην το κουραζεται πολλη η λυση ειναι μια.Ζωνη αγνοτητας.
![]()
![]()
Νομίζεις ότι μας ελέγχεις
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Σε θέλω μου κάνειςdon't speak έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:27Ας πάει με όποιον όποια θέλει, δεν έχω τέτοια θέματα.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
don't speak
Δε νομίζω ότι σου κάνω εγώLEONAS έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:45Σε θέλω μου κάνεις
- Βινόσαυρος
Που είναι το αστείο;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Εννοείται βρε και αστειεύομαι. Δεν έχω τη δύναμη ή την γνώση να ελέγχω ανθρώπους. Δε θέλω κιόλας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Απιστία δεν είναι το να έχω και άλλες ερωτικές σχέσεις πέρα από την γυναικεία και μου , απιστία είναι το να κοροϊδεύεω την γυναίκα μου
Αν πω στην γυναίκα μου ότι εκτός από αυτήν έχω και ερωμένες και αυτή το δέχεται (δεν με χωρίζει ) τα τε δεν θεωρείται ως άπιστια ..
Αν πω στην γυναίκα μου ότι εκτός από αυτήν έχω και ερωμένες και αυτή το δέχεται (δεν με χωρίζει ) τα τε δεν θεωρείται ως άπιστια ..
don't speak έγραψε: 03 Ιουν 2019, 10:14Δε νομίζω ότι σου κάνω εγώ![]()
Μια χαρά μου κάνεις κάτσε και θα δεις
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Κάτσε να σου κάνω εγώ έναν έλεγχο
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση