!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ελληνικο=καλυτερο στον κοσμο.Η γνωστη μουφα
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελληνικο=καλυτερο στον κοσμο.Η γνωστη μουφα
ολη η αγελη κλαιει

- hellegennes
Η ετικέτα δεν γράφει «χωρών της ΕΕ», γράφει «προέλευση ΕΕ». Επειδή εγώ έχω μαγαζί και ξέρω τι γράφουν οι ετικέτες κι εσύ δεν ξέρεις την τύφλα σου, ας επαναλάβω ότι η ένδειξη μείξης και η ένδειξη προέλευσης είναι ξεχωριστά πράγματα. Δεν λέει πουθενά «μείξη λαδιών από χώρες της ΕΕ». Λέει κάπου στην ετικέτα ότι είναι μείξη και σε άλλο σημείο λέει «προέλευση ΕΕ» κι αυτό το γράφει είτε είναι μία η χώρα προέλευσης είτε 10. Αυτά είναι με μικρά γράμματα και στο πίσω μέρος της ετικέτας συνήθως. Μπροστά είναι φαρδιά-πλατιά η φίρμα και όλα τα υπόλοιπα στα ιταλικά και κανείς δεν δίνει σημασία τι λέει στο πίσω μέρος και να αναρωτηθεί αν «προέλευση ΕΕ» σημαίνει ότι μπορεί να είναι κι από άλλη χώρα. Γιατί, δεν ξέρω αν το έχεις υπόψη σου, αλλά και η Ιταλία ΕΕ είναι. Και πολλά ελληνικά προϊόντα που παράγονται στην Ελλάδα γράφουν «προέλευση ΕΕ» (produced in EU).ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 14:51Aφου η ετικετα γραφει οτι ειναι μπλεντ ελαιολαδων χωρων της ΕΕ πως πασαρεται σαν Ιταλικο;hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:12 Το ελληνικό λάδι με ιταλική ετικέτα που γράφει ΕΕ ως χώρα προέλευσης, πασάρεται ως ιταλικό. Μόνο λοβοτομημένοι δεν το αντιλαμβάνονται.
Καις λαδια;
Επίσης μπορεί να μην είναι καθόλου μείξη, οπότε υπάρχει μόνο το «προέλευση ΕΕ». Πουθενά δεν υπαγορεύει η νομοθεσία να γράφει «προέλευση Ελλάδα».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ειτε φωναξε γιατρο να κανεις κατι με τις παραισθησεις σου ειτε πες μας σε ποιο σημειο ο νομος επιτρεπει στονΙταλο να πουλαει το Ελληνικο λαδι σαν Ιταλικο
Αντε με τις @@ιες σου αρκετα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
Σου είπα ακριβώς τι λέει ο νόμος και πώς πασάρεται το ελληνικό λάδι για ιταλικό. Αν δεν σ' αρέσει, να κάνεις τα παράπονά σου στην Κομισιόν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
γιαννη ο καταναλωτης στο κεντακι, οταν παιρνει λαδι που εχει απ εξω τον παβαροτι ή λεγεται μολτο μπενε δεν νομιζω να ξερει ολη τη νομοθεσια κλπ. τι λες και συ? νομιζει οτι παιρνει ιταλικο. δεν διαβαζουν ολοι το μανιουαλ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:46 Ειτε φωναξε γιατρο να κανεις κατι με τις παραισθησεις σου ειτε πες μας σε ποιο σημειο ο νομος επιτρεπει στονΙταλο να πουλαει το Ελληνικο λαδι σαν Ιταλικο
μην συνεχιζεις ρε αυτη τη μλκια.
ποσες φορς μαθαινουμε για προιοντα οτι ειναι ελληνικα ή οτι δεν ειναι ελληνικα και μας σοκαρει?
ο κοσμος γενικα δεν ξερει τι τρωει ουτε ποιοτητα ουτε προελευση.
το μπουκαλι που πουλαει ο ιταλος στο αμερικα γραφει προελευση εε αλλα εχει μεσα και ελληνικο κροατικο κλπ.
ο καταναλωτης βλεπει τον πυργο της πιτσας απ εξω στο μπουκαλι και μαγειρευει τραγουδωντας οπερα.
μετα παει στα φορουμ και σαν καλος ασχετος οπως εσυ μεταδιδει τη γνωση.
κανε την παπια δν ξερεις τι λες,
ευχαριστω
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι με νιαζει εμενα τι καταλαβαινει ο καταναλωτης στο Κεντακυ
Ο τυπος εγραψε οτι με εκανε ρεντικολο παρουσιαζοντας νομοθεσια που επθτρεπει στον Ιταλο να πουλαει το ελληνικο ελαιολαδο ως ιταλικο
Μιλαμε για μεγιστο καραγκιοζη
Ο τυπος εγραψε οτι με εκανε ρεντικολο παρουσιαζοντας νομοθεσια που επθτρεπει στον Ιταλο να πουλαει το ελληνικο ελαιολαδο ως ιταλικο
Αρίστος for Tsirpas
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Τι γραφεις ρε ρεντικολο παλιhellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:55 Σου είπα ακριβώς τι λέει ο νόμος και πώς πασάρεται το ελληνικό λάδι για ιταλικό. Αν δεν σ' αρέσει, να κάνεις τα παράπονά σου στην Κομισιόν.
Ψευτη ολκης που δηθεν παρουσιασες νομο που επιτρεπει να πωλειται το Ελληνικο λαδι ως Ιταλικο
Μινχαουζεν
Και δεν ειναι μονο αυτο
Εχεις φταδει βρε γελοιε στο σ ημειο να υποστηριξεις πως στο παλιο εγω εγραφα οτι δεν αγοραχουν οι Ιταλοι χυμα το ελληνικο ελαιολαδο οταν εχω κανει δυο νηματα για την μελετη της mckinsey η οππια επισημαινει το γεγονος ως ενα απο τα μεγαλα προβληματα του ελληνικου κλαδου και ενα νημα ακομη για τα ελαιοτριβεια με δεκαδες σελιδες στην οποια το εχω ποσταρει και το εχω επισημανει ως προβλημα καμια 20αρια φορες
Αντε με τις γελοιοτητες σου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 03 Ιουν 2019, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
γιαννη ο ιταλος πουλαει και ελληνικο και ιταλικο και κροατικο και τυνησιακο και τουρκικο σε ολο τον κοσμο.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 23:59 Τι με νιαζει εμενα τι καταλαβαινει ο καταναλωτης στο Κεντακυ
επειδη το ιταλικο ειναι το πιο ακριβο προσπαθει να το πλασαρει ως ιταλικο.
οποιος καταλαβενειι απο λαδι δεν ξεγελιεται.
απο λαδι καταλαβαινουν 1 στους 30.000 λεω εγω
αρα στο ντουκου και τελικα στην πραξη ο ιταλος πουλαει ελληνικο ως ιταλικο.
και μια σημαντικη λεπτομερεια.
ο ιταλος παιρνει το δικο μας με τα λιγοτερα οξεα, το αναμυγνυει με παλιολαδα, και βουαλα:
εξτρα παρθενο
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αναποδεικτες ιστοριες γα αγριους
Αρίστος for Tsirpas
θελεις να βαλουμε ενα οσο μεγαλο στοιχημα θελεις εσυ? και να παμε σε οποιον μεγαλο της ελληνικης βιομηχανιας διαλεξεις εσυ?
αντε γιατι ο αλλος εβαζε 5χιλιαρο για τον πελετιδη και αρνηθηκα
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν καταλαβαινω το πως θα αποδειξεις οτι το Ελληνικο ελαιολαδο πωλειται ως Ιταλικο
Αρίστος for Tsirpas
γιαννη αυτα ειναι κοινος τοπος εκει μεσα. αυτο που λες ειναι πραγματικα κωμικο
Πήγαινε στην Πάτρα όταν έχουμε παραγωγή και μέτρα βυτιοφόρα με λάδι για Ιταλία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:10 Δεν καταλαβαινω το πως θα αποδειξεις οτι το Ελληνικο ελαιολαδο πωλειται ως Ιταλικο
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
μην του πειτε και για τις μελιτζανες ,μπορει να παθει σοκ.Μηχανικός έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:32Πήγαινε στην Πάτρα όταν έχουμε παραγωγή και μέτρα βυτιοφόρα με λάδι για Ιταλία.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:10 Δεν καταλαβαινω το πως θα αποδειξεις οτι το Ελληνικο ελαιολαδο πωλειται ως Ιταλικο
- hellegennes
Αν δεν γράφει πουθενά ως χώρα προέλευσης την Ελλάδα -και αυτό συμβαίνει-, πωλείται ως ιταλικό.-ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 03 Ιουν 2019, 00:10 Δεν καταλαβαινω το πως θα αποδειξεις οτι το Ελληνικο ελαιολαδο πωλειται ως Ιταλικο
Επίσης, ναι, αρνήθηκες στο παλιό φόρουμ όλα όσα αφορούν το ελληνικό ελαιόλαδο κι επειδή είσαι ανέντιμο άτομο, τώρα προσπαθείς να ισχυρισθείς το αντίθετο. Μόνο που δεν σε πιστεύει κανείς, γιατί όλοι ξέρουν το επίπεδο του ήθους σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 322 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από regarding_to_Being
-
- 2 Απαντήσεις