Ηρέμησε. Δε θα πηγαίνεις μόνος σου τσιγάρα στη φυλακή.πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:09 να απολυθει η γκιφοομαδα. δε μπορει να αφηνετετ τον πρετε τοσο εκτεθιμενο. ντροπη.
πια αλλα βυσματα εχουμε? τηλ τωρα
Υπάρχει και ο Κομματικός.
Ηρέμησε. Δε θα πηγαίνεις μόνος σου τσιγάρα στη φυλακή.πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:09 να απολυθει η γκιφοομαδα. δε μπορει να αφηνετετ τον πρετε τοσο εκτεθιμενο. ντροπη.
πια αλλα βυσματα εχουμε? τηλ τωρα
Αφού υπάρχουν στοιχεία, γιατί δεν τα βγάζουν; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:11 το λενε 2 δικαστικοι? ιιιιιιιιιιιι
μηπως το λενε 29 κατασκευαστες πληντυριων ρε?
το λενε και 3 νομικοι να ξερεις
λοβερδος αθανασιου βενιζελος
και ο μπαρμπας μου ο ψευτης![]()
διαδωστεεεεεεεΠρετεντέρης έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:12Αφού υπάρχουν στοιχεία, γιατί δεν τα βγάζουν; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:11 το λενε 2 δικαστικοι? ιιιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
Το καταγγέλλουν δύο δικαστικοί σε επίσημα έγγραφα.πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:13διαδωστεεεεεεεΠρετεντέρης έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:12Αφού υπάρχουν στοιχεία, γιατί δεν τα βγάζουν; Γιατίιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι;πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:11 το λενε 2 δικαστικοι? ιιιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
αθωοι οι απατεωνες, το ειπαν οι υποδικοι φιλοι τους![]()
![]()
Ρε συ , έχω κάνει κοιλιακούς από τα γέλια, να σαι καλά.πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:15 αντε ρε μλκ σατανικε? τι καθεσαι, δικασε μας..![]()
γιαννοπουλος, πινακακια.
ομαδα παπατζας γιατι καθυστερει, τον χανουμε τον πρετε
απ το ξυλο τι εχεις κανει? κωλιακους?Πρετεντέρης έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:16Ρε συ , έχω κάνει κοιλιακούς από τα γέλια, να σαι καλά.πήζον bot έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:15 αντε ρε μλκ σατανικε? τι καθεσαι, δικασε μας..![]()
γιαννοπουλος, πινακακια.
ομαδα παπατζας γιατι καθυστερει, τον χανουμε τον πρετε![]()
αν βαλεις και κεελπνο και ντυναν η μιση νδΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:17 Για ποια πολιτικα προσωπα μιλαει? Εχει μπλεχτει καποιος πολιτικος στην υποθεση?
Για τους 10 πολιτικούς που τους πιάσανε στα πράσα: Σαμαράβενιζέλους κλπ.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 15:17 Για ποια πολιτικα προσωπα μιλαει? Εχει μπλεχτει καποιος πολιτικος στην υποθεση?