Το μεγάλο ερώτημα, είναι που θα πάει ο Βενιζέλος τώρα;;;
Το άρθρο προτείνει: "να επαναλάβει το προηγούμενο του Κώστα Μητσοτάκη: από το Κέντρο και το περιθώριο έγινε αρχηγός της ΝΔ."
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαγγέλης Βενιζέλος: Πολιτικός μόνος, ψάχνει κόμμα
Re: Βαγγέλης Βενιζέλος: Πολιτικός μόνος, ψάχνει κόμμα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Ας το πουμε ((στροφη προς τον ρεαλισμο)).Yochanan έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:47Στον Αλέξη δε θα καταλογίζεις "κυνική μεταστρφή" κάθαρμα! Στον Αλέξη.Του καταλογίζει «κυνική μεταστροφή», όταν
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Έγκλημα στο Dacapo
ΥΓ. Ας πάει στο SPD
So hab ich dich schon unbedingt
Πραγματικά είναι από τις περιπτώσεις που δεν ξέρω τι θα ακολουθήσει, ποια θα είναι η επόμενη κίνηση που θα κάνειΓαληνός έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:54 Το μεγάλο ερώτημα, είναι που θα πάει ο Βενιζέλος τώρα;;;
Το άρθρο προτείνει: "να επαναλάβει το προηγούμενο του Κώστα Μητσοτάκη: από το Κέντρο και το περιθώριο έγινε αρχηγός της ΝΔ."
Δεν βλέπω να πηγαίνει ΝΔ με τίποτα, αποκλείω να κάτσει στα αβγά του ήσυχα ήσυχα εκτός, για να κάνει κάτι δικό του και πάλι το αποκλείω γιατί ο χώρος κεντροαριστερά ειναι ήδη μπουκωμένος
Αναμένω εξελίξεις
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- Λίνο Βεντούρα
Γαληνός έγραψε: 02 Ιουν 2019, 12:47
Τώρα πάμε λίγο πίσω. Σε μια τηλεδιάσκεψη με την Άνγκελα Μέρκελ ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου την άκουσε να του λέει: «Έχεις έναν απαράδεκτο υπουργό Οικονομικών»– μια άλλη λέξη χρησιμοποίησε. Ο Παπανδρέου περιήλθε σε αμηχανία καθώς ο «απαράδεκτος» υπουργός καθόταν δίπλα του -η καγκελάριος δεν τον έβλεπε. Τι είχε γίνει; Προσέρχονταν στις συζητήσεις για το καυτό πρόβλημα της ελληνικής οικονομίας χωρίς να έχει ούτε ένα χαρτί μπροστά του.

Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Αφού δεν θέλετε Γ. Λιακόπουλο
πάρτε Μάκη Πολλάτο (Αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος)
https://www.protothema.gr/blogs/makis-p ... os-i-fofi/
Βενιζέλος ή Φώφη;

πάρτε Μάκη Πολλάτο (Αρχισυντάκτης του Πρώτου Θέματος)
https://www.protothema.gr/blogs/makis-p ... os-i-fofi/
Βενιζέλος ή Φώφη;
ο Βενιζέλος δεν θα μετέχει για να εμπλουτίσει το νομικό θησαυροφυλάκιο των εξεταστικών επιτροπών. Ας αναλογιστούμε: Μήπως ο εξοστρακισμός Βενιζέλου διευκολύνει τους ΣΥΡΙΖΑίους και τους συμπαραστάτες τους εκτός πολιτικής που δεν θέλουν τη διερεύνηση της τετραετίας Τσίπρα;
Η προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να διορίσει την ηγεσία του Αρείου Πάγου παρά το γεγονός ότι έχει απωλέσει τη νομιμοποίηση του ελληνικού λαού, αποκαλύπτει τον τρόμο του κεντρικού επιτελείου γύρω από τον Αλέξη Τσίπρα για το ενδεχόμενο διερεύνησης και ελέγχου πράξεων και παραλείψεων της απερχόμενης κυβέρνησης από μια Βουλή στην οποία θα έχει κεντρικό ρόλο ο Βενιζέλος.
Ουσιαστικά η διαμάχη είναι Παπανδρέου εναντίον Βενιζέλου ατο ΚΙΝΑΛ.
"Το έθνος πρέπει να θεωρεί εθνικό αυτό που είναι αληθές"
Διονύσιος Σολομος
Διονύσιος Σολομος
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 213 Προβολές
-