θα σου δωσω ενα χιντ: ψωροκωσταινα
εσυ γιατι ρωτας; για να κανονισεις το τριτο σκασιαρχειο;
θα σου δωσω ενα χιντ: ψωροκωσταινα
Θα σε βγάλουν έξω τουλάχιστον;
διάβασα θα τον βγάλεις έξω τουλάχιστον
ενωσηΚ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:55διάβασα θα τον βγάλεις έξω τουλάχιστον![]()
Κάτι δεν κατάλαβες.ενωσηΚ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:45θα σου δωσω ενα χιντ: ψωροκωσταινα![]()
εσυ γιατι ρωτας; για να κανονισεις το τριτο σκασιαρχειο;![]()
κλαίνε οι χήρες, κλαίνε και οι (καλοπληρωμενες) παντρεμενες
για αυτο ρωταω τυπισσα, οταν δεν καταλαβαινω, ρωταωΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:59Κάτι δεν κατάλαβες.
Δυο φορές πήγα και την τρίτη (που δεν υπέγραψα) πήγα μόνον για να ψηφίσω. Και ψήφισα.![]()
Δεν την κοπάνησα από κάτι.
Κατά τα άλλα, ναι, γι' αυτό ακριβώς ρωτάω.
Για να ξέρω τι ώρα θα πάω αν δεν υπογράψω στην παραλαβή της κλήσης.![]()
συγγνωμη μωρο, αφαιρεθηκα με τα ασχετα θεματαdon't speak έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:57![]()
Τζάμπα δουλεύω σήμερα
δεν διαφωνω, τι πατουλης,τι ρενα, αδικος κοπος
Αυτή την φορά στο συγχωρώ ρε, ούτε κολλήματα έχει το φόρουμ, οκ μαλακίες, καθαρά λόγω Μπέρι.
Εκτός από μύγες το σπαθί μου σηκώνει και παρατηρήσεις.ενωσηΚ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 14:16για αυτο ρωταω τυπισσα, οταν δεν καταλαβαινω, ρωταωΓΑΛΗ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:59Κάτι δεν κατάλαβες.ενωσηΚ έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:45
θα σου δωσω ενα χιντ: ψωροκωσταινα![]()
εσυ γιατι ρωτας; για να κανονισεις το τριτο σκασιαρχειο;![]()
Δυο φορές πήγα και την τρίτη (που δεν υπέγραψα) πήγα μόνον για να ψηφίσω. Και ψήφισα.![]()
Δεν την κοπάνησα από κάτι.
Κατά τα άλλα, ναι, γι' αυτό ακριβώς ρωτάω.
Για να ξέρω τι ώρα θα πάω αν δεν υπογράψω στην παραλαβή της κλήσης.![]()
![]()
δεν γινεται να ψηφισεις και να μην σε κρατησουν, ανεξαρτητως αν ειχες υπογραψει ή οχι
για την ακριβεια, το οτι πραγματι σε αφησαν για τον α ή β λογο, δεν συνεπαγεται οτι θα την ξαναγλιτωσεις την επομενη, διοτι δικαιουται να σε κρατησει
υγ
το αν την κοπανησες ή οχι ειναι πολυ σχετικο, επι της ουσιας του ορου συμφωνω απολυτα μαζι σου, αν και με τσαντιζει η δενσυκωνωμυγαστοσπαθιμου ιφιδικη απαντηση σου![]()