Τί είν' αυτό? Σπίτι για ζόμπι απόκαλυψ?seismic έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:46Ο βασικός λογαριασμός είναι ότι αφού δεν μπορέσατε εσείς να κάνετέ απόλυτα ανθεκτικές τις κατασκευές στον σεισμό
Τις σχεδίασα εδώ. Εσείς κατασκευάζεται μπαλαρίνες και εγώ άκαμπτες κατασκευές βιδωμένες στο έδαφος. Αυτό και μόνο καταργεί τον οπλισμό.
Εσείς με τρολάρετε εγώ βρήκα την λύση. .![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Re: Γιατί οι μηχανικοί ανθίστανται στην πρόοδο που πρεσβεύει η εφεύρεση μου?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ναι φίλε μου κέντρο βάρους έχουν όλες οι κατασκευές. Σε κινούμενες όμως κατασκευές όπως είναι τα πλοία και τα κτίρια στον σεισμό αναπτύσσονται και εντάσεις οι οποίες αλλάζουν την ισορροπία τους. Υπάρχουν οι ροπές ευστάθειας που προσπαθούν να ισορροπήσουν το πλοίο ή την κατασκευή έναντι των ροπών ανατροπής. Αυτές τις δυνάμεις των ροπών ευστάθειας εγώ τις εφαρμόζω με έναν άλλο μηχανισμό και μέθοδο από αυτό που χρησιμοποιούν σήμερα και ο οποίος είναι ανεπαρκέστατος μόνος του να προκαλέσει ευστάθεια στην κατασκευή.nik_killthemall Φίλε μου κέντρο βάρους έχουν ΟΛΕΣ οι κατασκευές (στατικές και δυναμικές). Άρα το μπολντ που γράφεις δέν ισχύει !
Με το υπαρχον σύστημα θεμελίωσης το συνολικό κέντρο βάρους της κατασκευής μαζεύεται κοντά στο επίπεδο φυσικού εδάφους και έτσι οι ροπές ανά μονάδα μάζας της κατασκευής είναι μικρές.
Αντίθετα στο σύστημα που λες εσύ, το κέντρο βάρους αυτόματα μεταφέρεται κοντά στο μέσον του ύψους της κατασκευής π.χ. για μια διόροφη κατασκευή με τη μέθοδό σου το κέντρο βάρους θα βρεθεί κοντά στον πρώτο όροφο, και αυτό γιατί ΔΕΝ θα υπάρχουν εκείνες οι τσιμεντένιες "δεξαμένες" γεμάτες με χώμα, στα θεμέλια, ώστε να ρίξουν χαμηλά το κέντρο βάρους της κατασκευής !
Κατ αρχήν εγώ δεν είπα ότι αλλάζω την μορφή της κατασκευής σε όγκο θεμελίων. Δεύτερον εγώ ξέρω ότι η ροπή αδράνειας εξαρτάτε από την δύναμη αδράνειας Χ το ύψος στο τετράγωνο. Ροπή Αδράνειας .. Δύναμη Χ Ύψος ^2 και η δύναμη αδράνειας στην επιτάχυνση Χ την μάζα σε kg.
Όπως κατασκευάζουν σήμερα οι μεγάλες ροπές κατεβαίνουν κοντά στο επίπεδο της βάσης. ( μηχανισμός μοχλοβραχίονα τοιχώματος )
Όπως σχεδιάζω εγώ οι ροπές στην βάση εξαφανίζονται. Ας μιλήσουμε πρώτα για αυτά και μετά για το πως κατορθώνω να πακτώσω πάνω σε ρευστή επιφάνεια εδάφους.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Αυτή είναι μία κατασκευή χωρίς κολόνες στην οποία το βάρος της πλάκας μεταβιβάζεται στο έδαφος μέσω των τούβλων της τοιχοποιίας.Kauldron έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:51Τί είν' αυτό? Σπίτι για ζόμπι απόκαλυψ?seismic έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:46Ο βασικός λογαριασμός είναι ότι αφού δεν μπορέσατε εσείς να κάνετέ απόλυτα ανθεκτικές τις κατασκευές στον σεισμόNero έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:39
λάθος λογαριασμός? μας τρολάρεις τόσα χρόνια ρε θηρίο? Ποιος είναι ο βασικός λογαριασμός ρε μπαγάσα?
Τις σχεδίασα εδώ. Εσείς κατασκευάζεται μπαλαρίνες και εγώ άκαμπτες κατασκευές βιδωμένες στο έδαφος. Αυτό και μόνο καταργεί τον οπλισμό.
Αν δεν υπάρχει η μέθοδός μου είναι πολύ ευάλωτη στον σεισμό. Δες βίντεο. στην αρχή.
Τα τούβλα δεν έχουν ορθό οπλισμό. Είναι σαν να μεταφέρεις μια στοίβα από βιβλία τα οποία αν τα γύρεις λίγο θα πέσουν στο πάτωμα. Αν όμως βάλεις τα χέρια σου πάνω - κάτω και εξασκήσεις μια δύναμη θλίψης στην στοίβα των βιβλίων, τότε και σε οριζόντια στάση αυτά δεν πέφτουν. Αυτό έκανα και εγώ στις κατασκευές. Δημιούργησα θλίψη μεταξύ του εδάφους και του δώματος της κατασκευής για να αυξήσω την δυναμική της ως προς τις τέμνουσες, και για να δημιουργηθούν ροπές ευστάθειας έναντι των ροπών ανατροπής του κάθε ενός τοιχώματος της κατασκευής.Η επιβολή θλιπτικών δυνάμεων στις διατομές των τοιχωμάτων εφαρμόζεται για τον μηδενισμό των εφελκυστικών εντάσεων, και την αύξηση αντοχή της διατομής προς τις τέμνουσες. Αν αυτή η επιβολή των θλιπτικών εντάσεων στις διατομές συνδυαστεί και με την πάκτωση των κατασκευών στο έδαφος τότε έχουμε και την δημιουργία ροπών ευστάθειας έναντι αυτών της ανατροπής. Η επιβολή θλιπτικών δυνάμεων έχει πολύ θετικά αποτελέσματα καθότι βελτιώνει τις τροχιές του λοξού εφελκυσμού, εξασφαλίζει μειωμένη ρηγμάτωση λόγο θλίψης, αυξάνοντας συγχρόνως την ενεργή διατομή του τοιχώματος.
Δέστε και τα δικά μου πειράματα σε σεισμική βάση που κατασκεύασα μόνος μου.
Πρώτο πείραμα που φέρει την ευρεσιτεχνία μου με επιτάχυνση 2,41g φυσικού σεισμού.
Δεύτερο πείραμα επί του ιδίου δοκιμίου με επιτάχυνση 1g χωρίς την ευρεσιτεχνία μου.
Αποτελέσματα αστοχίας.
Τα συμπεράσματα εμφανή.
Η αδιαφορία των Ελληνικών αρμόδιων αρχών να μελετήσουν την ευρεσιτεχνία μου, ακόμα ποιο εμφανή.
Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- nik_killthemall
Ναι άλλα παντού στον πλανήτη εκείνες οι ροπές ευστάθειας μειώνονται καθώς το κέντρο βάρους ανεβαίνει, δεν αυξάνονται !seismic έγραψε: 02 Ιουν 2019, 08:00Ναι φίλε μου κέντρο βάρους έχουν όλες οι κατασκευές. Σε κινούμενες όμως κατασκευές όπως είναι τα πλοία και τα κτίρια στον σεισμό αναπτύσσονται και εντάσεις οι οποίες αλλάζουν την ισορροπία τους. Υπάρχουν οι ροπές ευστάθειας που προσπαθούν να ισορροπήσουν το πλοίο ή την κατασκευή έναντι των ροπών ανατροπής. Αυτές τις δυνάμεις των ροπών ευστάθειας εγώ τις εφαρμόζω με έναν άλλο μηχανισμό και μέθοδο από αυτό που χρησιμοποιούν σήμερα και ο οποίος είναι ανεπαρκέστατος μόνος του να προκαλέσει ευστάθεια στην κατασκευή.nik_killthemall Φίλε μου κέντρο βάρους έχουν ΟΛΕΣ οι κατασκευές (στατικές και δυναμικές). Άρα το μπολντ που γράφεις δέν ισχύει !
Οπότε για να μην το κουράζουμε τσάμπα, εσυ λες πως μπορεί με το σύστημά σου η ευστάθεια της κατασκευής να χειροτερεύει, μπορεί οι ροπές σε ταλάντωση να γίνονται μεγαλύτερες, αλλά όλην αυτήν τη χειροτέρευση την αναπληρώνει το σύστημα με τις βίδες, σωστά ?
Περίμενε, το όποιο σύστημα με βίδες το προτείνεις διατηρώντας κανονικά το ήδη υπάρχον και εφαρμοσμένο σύστημα θεμελίωσης ? (το ρωτάω γιατί σε αυτό το σχήμα που έδωσες δεν βλέπω καμιά θεμελίωση, όπως και με τα πειράματα στα βίντεο δεν βλέπω καμιά θεμελίωση)seismic έγραψε: 02 Ιουν 2019, 08:00Με το υπαρχον σύστημα θεμελίωσης το συνολικό κέντρο βάρους της κατασκευής μαζεύεται κοντά στο επίπεδο φυσικού εδάφους και έτσι οι ροπές ανά μονάδα μάζας της κατασκευής είναι μικρές.
Αντίθετα στο σύστημα που λες εσύ, το κέντρο βάρους αυτόματα μεταφέρεται κοντά στο μέσον του ύψους της κατασκευής π.χ. για μια διόροφη κατασκευή με τη μέθοδό σου το κέντρο βάρους θα βρεθεί κοντά στον πρώτο όροφο, και αυτό γιατί ΔΕΝ θα υπάρχουν εκείνες οι τσιμεντένιες "δεξαμένες" γεμάτες με χώμα, στα θεμέλια, ώστε να ρίξουν χαμηλά το κέντρο βάρους της κατασκευής !
Κατ αρχήν εγώ δεν είπα ότι αλλάζω την μορφή της κατασκευής σε όγκο θεμελίων. Δεύτερον εγώ ξέρω ότι η ροπή αδράνειας εξαρτάτε από την δύναμη αδράνειας Χ το ύψος στο τετράγωνο. Ροπή Αδράνειας .. Δύναμη Χ Ύψος ^2 και η δύναμη αδράνειας στην επιτάχυνση Χ την μάζα σε kg.
Όπως κατασκευάζουν σήμερα οι μεγάλες ροπές κατεβαίνουν κοντά στο επίπεδο της βάσης. ( μηχανισμός μοχλοβραχίονα τοιχώματος )
Όπως σχεδιάζω εγώ οι ροπές στην βάση εξαφανίζονται. Ας μιλήσουμε πρώτα για αυτά και μετά για το πως κατορθώνω να πακτώσω πάνω σε ρευστή επιφάνεια εδάφους.
Απο κεί και πέρα άλλο πράγμα οι ροπές και άλλο πράγμα οι ροπές αδράνειας :
- ροπή είναι δύναμη επί απόσταση
- ροπή αδράνειας είναι μάζα (και όχι δύναμη) επί απόσταση (υψος) στο τετράγωνο.
τα δύο αυτά μεγέθη σε περιστροφική κίνηση παίζουν ακριβώς το ρόλο που παίζει σε μεταφορική κίνηση η δύναμη και η μάζα αντίστοιχα.
Κατά συνέπεια η ροπή εξαρτάται από το πόσο ψηλά ή χαμηλά είναι το κέντρο βάρους της κατασκευής σου, ενώ το μέγεθος της ροπής αδράνειας θα καθορίσει αντιστρόφως ανάλογα την γωνιακή επιτάχυνση σε περιστροφή (δηλ. μικρη ροπή αδράνειας = μεγάλη γωνιακή επιτάχυνση και αντίστροφα).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 02 Ιουν 2019, 13:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Η ταχύτητα του φωτός παραμένει σταθερή μέσα στην κατασκευή σου ή μπορείς να πιάσεις φωτόνια με απόχη;seismic έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:27 Αντίθετα φίλε μου δεν υπάρχει κέντρο βάρους με την μέθοδό μου. Το καταργώ εντελώς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος. Συμφωνώ.nik_killthemall
Ναι άλλα παντού στον πλανήτη εκείνες οι ροπές ευστάθειας μειώνονται καθώς το κέντρο βάρους ανεβαίνει, δεν αυξάνονται !
Όχι δεν κατάλαβες σωστά. Το κέντρο βάρους όποιας κατασκευής είναι το ίδιο και με την ευρεσιτεχνία και χωρίς αυτήν. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν διαφορετικές μέθοδοι σχεδιασμού διαχείρισης, ως προς το που οδηγείς αυτές τις εντάσεις της αδράνειας. Θέλεις να μιλήσουμε που τις οδηγούν οι πολιτικοί μηχανικοί σήμερα και που εγώ?Οπότε για να μην το κουράζουμε τσάμπα, εσυ λες πως μπορεί με το σύστημά σου η ευστάθεια της κατασκευής να χειροτερεύει, μπορεί οι ροπές σε ταλάντωση να γίνονται μεγαλύτερες, αλλά όλην αυτήν τη χειροτέρευση την αναπληρώνει το σύστημα με τις βίδες, σωστά ?
.Όπως βλέπετε στο σχέδιο... Ο σεισμός δίνει φορά επιτάχυνσης και μετατόπισης ( Α ) και η πλάκα αντίθετης κατεύθυνσης δύναμη αδράνειας ( Β ) Αυτές οι εντάσεις δημιουργούν την ροπή ανατροπής - περιστροφή του τοιχώματος ( Γ ) γύρω από την ( Άρθρωση ) Το τοίχωμα παραλαμβάνει την αδράνεια ( Β ) από το δώμα και την κατεβάζει διαγώνια όπως δείχνουν τα βελάκια ( 1 ) κάτω στην άρθρωση Στην άρθρωση υπάρχει περιστροφή και δημιουργεί ανοδικές εντάσεις στην παρειά του τοιχώματος, αυτές που δείχνουν τα βελάκια ( 2 ) οι οποίες καταλήγουν στο άνω άκρο του τοιχίου ( 3 ) Ο μηχανισμός του τένοντα, ο οποίος αντλεί την δύναμή του από το έδαφος, ανθίσταται σε αυτές τις ανοδικές εντάσεις τις οποίες παραλαμβάνει από το άνω άκρο και τις στέλνει μέσα στο έδαφος όπως δείχνουν τα βελάκια ( 3 ) Κατ αυτόν τον τρόπο σταματάμε την στροφή του τοιχώματος προερχόμενη από την ροπή ανατροπής Ερώτηση. Αν σταματήσουμε την ροπή ανατροπής και την κάμψη του κορμού του τοιχώματος,,, τότε θα υπάρχουν ροπές στην συμβολή των κόμβων της δοκού και της πεδιλοδοκού με τα τοιχώματα? Απάντηση ... φυσικά όχι. Με αυτόν τον σχεδιασμό ελέγχουμε τις παραμορφώσεις της δομής. Η βλάβη και η παραμόρφωση είναι στενά συνδεδεμένες έννοιες αφού με τον έλεγχο των παραμορφώσεων ελέγχεται και η βλάβη.

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
Δένοντας την βίδα με το πάνω μέρος του εξολκέα καταργώ αυτόματα το πλεονέκτημα των μοχλών. Ποιό είναι αυτό; Η απόσταση του χεριού από το σημείο στο οποίο ασκείται η δύναμη. Καταργώ τον μοχλό ουσιαστικά και ασκώ την δύναμη κατευθείαν πάνω στην βίδα. Δείτε την παρακάτω εικόνα και θα προσπαθήσω να εξηγήσω:
Όπου: Α είναι η βίδα. Γ το σημείο που ασκούμε δύναμη με το χέρι μας. Β το σημείο στο οποίο ΑΣΚΕΙΤΑΙ η δύναμή μας! Ο λόγος των αποστάσεων Γ-Β και Α-Β είναι αυτός που κάνει τον μοχλό!!! Εγώ καταργώ αυτόν τον λόγο δένοντας την βίδα κατευθείαν με το σημείο Γ στο οποίο ασκούμε δύναμη με το χέρι μας. Με απλά λόγια είναι σαν να προσπαθώ να βγάλω την βίδα με το χέρι χωρίς χρήση του μοχλοβραχίωνα.
Το ίδιο συμβαίνει και με τον μοχλοβραχίονα του τοιχώματος. Παραλαμβάνοντας τις ανοδικές εντάσεις της ροπής ανατροπής από το δώμα ΚΑΤΑΡΓΩ ΤΟΝ ΜΟΧΛΟΒΡΑΧΊΟΝΑ οπότε και τον πολλαπλασιασμό των εντάσεων ροπής που κατεβάζει το τοίχωμα στην βάση του στέφοντας και σπάζοντας εύκολα την διατομή του πεδιλοδοκού και των άλλων διατομών δοκού και πλάκας
Ερώτηση. Και που εκτρέπω αυτές τις εντάσεις? Απάντηση Μέσα στο έδαφος.
Ερώτηση. Και που τις στέλνουν σήμερα οι μηχανικοί?
Απάντηση. Πάνω στις διατομές των στοιχείων δοκού και πλάκας.
Αυτά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seismic την 02 Ιουν 2019, 17:56, έχει επεξεργασθεί 11 φορές συνολικά.
-
alamo
αναρωτιέμαι, οι γείτονες τα είδαν όλα, τα χρειάστηκαν.
Επίσης δεν θα πιάνει ο καρκίνος όσους θα κατοικούν σε κτίρια με την πατέντα.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:04Η ταχύτητα του φωτός παραμένει σταθερή μέσα στην κατασκευή σου ή μπορείς να πιάσεις φωτόνια με απόχη;seismic έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:27 Αντίθετα φίλε μου δεν υπάρχει κέντρο βάρους με την μέθοδό μου. Το καταργώ εντελώς.
Επίσης θα εξαφανιστούν οι παρθένες!Μηχανικός έγραψε: 02 Ιουν 2019, 14:27Επίσης δεν θα πιάνει ο καρκίνος όσους θα κατοικούν σε κτίρια με την πατέντα.hellegennes έγραψε: 02 Ιουν 2019, 13:04Η ταχύτητα του φωτός παραμένει σταθερή μέσα στην κατασκευή σου ή μπορείς να πιάσεις φωτόνια με απόχη;seismic έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:27 Αντίθετα φίλε μου δεν υπάρχει κέντρο βάρους με την μέθοδό μου. Το καταργώ εντελώς.
Δεν καταργώ καμία βάση. Αυτό που βλέπεις στην φωτογραφεία κάτω από τα τούβλα είναι βάση κοιτόστρωσης. ( ολόσωμη βάση οπλισμένου σκυροδέματος. ) Απλά αν οι υπολογισμοί δείξουν ότι λόγο της ευρεσιτεχνίας η οποία παραλαμβάνει και ανοδικές αλλά και καθοδικές εντάσεις, υπάρχει η δυνατότητα να μικρύνουμε τις βάσεις γιατί είναι αχρείαστο να είναι τόσο μεγάλες, ναι τότε θα τις μικρύνουμε.nik_killthemall Περίμενε, το όποιο σύστημα με βίδες το προτείνεις διατηρώντας κανονικά το ήδη υπάρχον και εφαρμοσμένο σύστημα θεμελίωσης ? (το ρωτάω γιατί σε αυτό το σχήμα που έδωσες δεν βλέπω καμιά θεμελίωση, όπως και με τα πειράματα στα βίντεο δεν βλέπω καμιά θεμελίωση)

Έπρεπε να είσαι στην θέση μου ( την θέση του χειριστή του μηχανήματος της σεισμικής βάσης ) για να καταλάβεις τις εντάσεις που υπήρχαν στο πείραμα και πόσο κινδύνεψε η ζωή μου διότι αν αστοχούσε το πείραμα το δοκίμιο θα ερχόταν πάνω μου με 2,41 g
-
alamo
Να μην το λες δοκίμιο, πονημα να το λες.
Μου θυμίζεις τον Αμερικάνο και τον μανάβη.
-
stergiosbik
Ειναι σηκωμενο για να μην το παιρνουν οι πλημμυρες!Kauldron έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:51Τί είν' αυτό? Σπίτι για ζόμπι απόκαλυψ?seismic έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:46Ο βασικός λογαριασμός είναι ότι αφού δεν μπορέσατε εσείς να κάνετέ απόλυτα ανθεκτικές τις κατασκευές στον σεισμόNero έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:39
λάθος λογαριασμός? μας τρολάρεις τόσα χρόνια ρε θηρίο? Ποιος είναι ο βασικός λογαριασμός ρε μπαγάσα?
Παγκοσμια πατεντα.
Το ότι οι πολιτικοί μηχανικοί νομίζουν ότι η πατέντα φοράει πατερίτσες, δείχνει πόσο έχουν καταλάβει την πατέντα.stergiosbik έγραψε: 02 Ιουν 2019, 22:06Ειναι σηκωμενο για να μην το παιρνουν οι πλημμυρες!Kauldron έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:51Τί είν' αυτό? Σπίτι για ζόμπι απόκαλυψ?seismic έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:46 Ο βασικός λογαριασμός είναι ότι αφού δεν μπορέσατε εσείς να κάνετέ απόλυτα ανθεκτικές τις κατασκευές στον σεισμό
Παγκοσμια πατεντα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση