Βερύκοκα δεν έχω φάει ποτέ καλά αγοραστά, ειναι δύσκολο να φτάσουν στην αγορά καλά, γιατί χαλάνε γρήγορα ή τα κόβουν άγουρα
Κεράσια, πεπόνια, μάνγκο, φράουλες, ανανά
Σε δέκα μέρες θα ωριμάσουν τα βερυκοκα στην αυλή μουAthina__P έγραψε: 02 Ιουν 2019, 01:42 Φρούτα μιαμ!
Βερύκοκα δεν έχω φάει ποτέ καλά αγοραστά, ειναι δύσκολο να φτάσουν στην αγορά καλά, γιατί χαλάνε γρήγορα ή τα κόβουν άγουρα. Όποιος τα βρει σε βιολογική λαϊκή ή κάτι τέτοιο, να σφυρίξει! Τι φανταστικό φρούτο όταν τα βρίσκεις από το χωριό!
Κεράσια, πεπόνια, μάνγκο, φράουλες, ανανά![]()
![]()
Εχεις πμAthina__P έγραψε: 02 Ιουν 2019, 01:42 Φρούτα μιαμ!
Βερύκοκα δεν έχω φάει ποτέ καλά αγοραστά, ειναι δύσκολο να φτάσουν στην αγορά καλά, γιατί χαλάνε γρήγορα ή τα κόβουν άγουρα. Όποιος τα βρει σε βιολογική λαϊκή ή κάτι τέτοιο, να σφυρίξει!
Χέστηκες ή οχι άκομα;Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:56 Σήμερα έφαγα καταπληκτικές γλυκές φράουλες και καταπληκτικά κεράσια τραγανά και γλυκά. Έφαγα και ένα ροδάκινο χνουδωτό αφού το ξεφλούδισα με τα χίλια ζόρια αλλά δε μου άρεσε ήταν ξινό. Τα νεκταρίνια λατρεύω. Θέλω να πάρω και πεπόνι.
elchav έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:07Χέστηκες ή οχι άκομα;Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:56 Σήμερα έφαγα καταπληκτικές γλυκές φράουλες και καταπληκτικά κεράσια τραγανά και γλυκά. Έφαγα και ένα ροδάκινο χνουδωτό αφού το ξεφλούδισα με τα χίλια ζόρια αλλά δε μου άρεσε ήταν ξινό. Τα νεκταρίνια λατρεύω. Θέλω να πάρω και πεπόνι.
Τώωωωρα; Από εκείνη την μέραelchav έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:07Χέστηκες ή οχι άκομα;Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 21:56 Σήμερα έφαγα καταπληκτικές γλυκές φράουλες και καταπληκτικά κεράσια τραγανά και γλυκά. Έφαγα και ένα ροδάκινο χνουδωτό αφού το ξεφλούδισα με τα χίλια ζόρια αλλά δε μου άρεσε ήταν ξινό. Τα νεκταρίνια λατρεύω. Θέλω να πάρω και πεπόνι.
Βινόσαυρος έγραψε: 03 Ιουν 2019, 08:59 Να τοποθετηθεί ο Ερμής
Είναι και εποχή για σκαμνα
(Άσπρα-μαύρα-κόκκινα)
Τα αγαπημένα μας μούσμουλα μη ξεχάσουμε να αναφέρουμεNaida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:00Βινόσαυρος έγραψε: 03 Ιουν 2019, 08:59 Να τοποθετηθεί ο Ερμής
(Άσπρα-μαύρα-κόκκινα)![]()
Α δεν είμαι φαν σε αυτά.Βινόσαυρος έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:10Τα αγαπημένα μας μούσμουλα μη ξεχάσουμε να αναφέρουμεNaida έγραψε: 03 Ιουν 2019, 09:00Βινόσαυρος έγραψε: 03 Ιουν 2019, 08:59 Να τοποθετηθεί ο Ερμής
(Άσπρα-μαύρα-κόκκινα)![]()
Gherschaagk έγραψε: 03 Ιουν 2019, 01:03 Χθες άρμεξα μια απ' τις κερασιές του πατέρα μου. Μάζεψα παραπάνω από ένα κιλό. Φαγώθηκαν όλα λίγες ώρες μετά.