!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
elchav

Re: Βενιζελος: η Φωφη μου προτεινε την τελευταια θεση του Επικρατειας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

O Σαμαράς ή θα πάρει δυνατό υπουργείο ή θα πάει επίτροπος.

Όσο για Μπένι υπουργό ή ΠτΔ,γελάμε.

Η ανθρωπόμορφη κουράδα που μπλόκαρε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (μαζί με τον άλλο εκσυγχρονιστή Λοβέρδο), κρατούσε το στικάκι στο γραφείο του λες και ήταν προσωπικό αντικειμενο, έφτιαξε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και έκανε τον Ιούδα να ντρέπεται ρίχνοντας τον χαζό από ΠΘ -εν πτησει- πλασαρέται ως σοβαρό πολιτικό κεφάλαιο.

Τομπουλο;
ΑΠΟΛΎΤΩΣ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

Αίγαγρος έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:40 Καλή κίνηση Win-win. Από τη μία ο Μπένυ δεν ταίριαζε στο ΚΙΝΑΛ, από την άλλη η Φώφη φτιάχνει ένα κόμμα που θα αντικαταστάσει το θλιβερό Σύριζα,
άρα προβλέπεται να του κόβει κι άλλες ψήφους στις εθνικές. Και μπράβο τους!

πουλακια μου δεν διαβασατε ολοκληρη την ειδηση, ο Μπενυ δεν τα εσπασε για το Επικρατειας:

"Εξέφρασα τη βεβαιότητα μου ότι αντιλαμβάνεται πλήρως τις πολιτικές συνέπειες της επιλογής της. Δεν της ευχήθηκα καλή επιτυχία σε ένα σχέδιο που καθιστά το ΚΙΝΑΛ ουρά του ΣΥΡΙΖΑ"
https://www.cnn.gr/ekloges/story/178984 ... -venizeloy

:a040: :a040: :a040:
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

elchav έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:50 O Σαμαράς ή θα πάρει δυνατό υπουργείο ή θα πάει επίτροπος.

Η ανθρωπόμορφη κουράδα που μπλόκαρε τα ιδιωτικά πανεπιστήμια (μαζί με τον άλλο εκσυγχρονιστή Λοβέρδο), κρατούσε το στικάκι στο γραφείο του λες και ήταν προσωπικό αντικειμενο, έφτιαξε το νόμο περί ευθύνης υπουργών και έκανε τον Ιούδα να ντρέπεται ρίχνοντας τον χαζό από ΠΘ -εν πτησει- πλασαρέται ως σοβαρό πολιτικό κεφάλαιο.

Τομπουλο;
ΑΠΟΛΎΤΩΣ
Ξέχασες το ΕΕΤΗΔΕ, που το πλασάρισε σαν έκτακτο, για να γίνει μετά τακτικό ως ΕΝΦΙΑ.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

σύντροφος διαβάτης έγραψε: 01 Ιουν 2019, 19:02
elchav έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:50 O Σαμαράς ή θα πάρει δυνατό υπουργείο ή θα πάει επίτροπος.

Τομπουλο;
ΑΠΟΛΎΤΩΣ
Ξέχασες το ΕΕΤΗΔΕ, που το πλασάρισε σαν έκτακτο, για να γίνει μετά τακτικό ως ΕΝΦΙΑ.
Αυτό θα το έκαναν όλοι οπότε δε λέω κάτι.

Είμαι αντικειμενικός κριτής όσο κι αν νιώθω την ανάγκη να χέσω τσιρλιό στα μούτρα του
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Εγώ που έριξα μια ματιά στα λιβανιστήρια του Κούλη (Liberal κτλ) μάλλον τσαντίλα προς την Φώφη βγάζουν παρά "τρέξε Κούλη να προλάβουμε το τεφαρίκι".
My Life had stood, a Loaded Gun
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:42
aljawn έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:33 Τι ακριβώς έχασε η Φώφη; Ποιοι είναι οι προνομιακοί ψηφοφόροι του χοντρού, οι οποίοι θα ψήφιζαν ΚΙΝΑΛ γι' αυτόν;

Το τελευταίο διάστημα ο χοντρός είχε γίνει απολογητής της συγκυβέρνησης με Πιτσαγιόλο, δεξιός ψάλτης του κόμματος και νούμερο ένα φαβορί να την κοπανήσει αν η Φώφη δεν συμφωνούσε σε μετεκλογική συνεργασία.
Η αμήχανη αλλά επαναλαμβανόμενη στιγμή που η βαρύτητα των επιχειρημάτων εστιάζει στο σωματικό βάρος του κατηγορούμενου, είναι η πρώτη μηχανιστική αντίδραση της αριστερής αντιρατσιστικής ανοησίας.

Ο συνήθης στιβαρός αριστερός λόγος, που το βάρος του αντιστοιχεί σε πλαστικό φελλό αφρώδους οίνου.
Η αμηχανη στιγμή όπου γίνεται φανερή η φανατική κι ασύστολη εμμονή για δαιμονοποίηση της αριστεράς και του αριστερού λόγου, με άσχετα επιχειρήματα ως προς αυτά τα 2. Κι η αμήχανη στιγμή όπου διαπιστώνεται η αναγωγή ή ορθοτερα το κατάντημα της πολιτικής αντιπαράθεσης σε προσπάθεια ικανοποίησης ιδιοσυγκρασιακών αναγκών, ευτελούς φύσης όπως η διπολική αυταπάτη ότι υπερετεις το "άριστο" ενώ οι άλλοι το "χείριστο".
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

πατησιωτης έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:46
Ίφιδα έγραψε: 01 Ιουν 2019, 17:39 Βενιζελος, μακράν ο πιο σιχαμενος πολιτικός της Ελλάδας με τεράστιες ευθύνες.
Η θέση που του αξίζει είναι σε κελί μέχρι να πεθανει
Ευθύνες για ποιό πράγμα ακριβώς;μπορείς να τις προσδιορίσεις;φαντάζομαι θα θυμάσαι ότι ο ΓΑΠ τον έβαλε στο υπουργείο Αμύνης για να μην έχει καμμιά ανάμιξη στα οικονομικά και έφερε μόνος του το μνημόνιο και τον φώναξε μόνο αφού τα έκανε ρόιδο.Ή νομίζεις ότι μπορούσε να διορθωθεί το 2011 αυτό που στράβωσε το 2009;
Μεταξύ ΠΑΡΑ πολλών άλλων ειναι ο συγγραφέας του νόμου περί ευθύνης υπουργών ο οποίος λέει ότι ακόμα και αν ο ΓΑΠ τυλίχτηκε με δέρματα φρεσκοσφαγμενων βρεφών το 2009 το αδίκημα παραγράφηκε το 2012 στις εκλογές του καλοκαιριού.
Άβαταρ μέλους
Μαυροβασίλης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μαυροβασίλης »

foscilis έγραψε: 01 Ιουν 2019, 19:10
φοσι, νομίζω οφείλεις να γραμμωθείς με τον καλό φίλο Μάνο

https://mobile.twitter.com/manoscello/s ... 3471854592
Χάρε, μην ψάχνεις να με βρεις στα πέρατα του κόσμου
μα σαν περάσω τα εκατό θαν έρθω αμοναχός μου
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Δημοκράτης έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:47
Pirate7G έγραψε: 01 Ιουν 2019, 18:42
talaipwros έγραψε: 01 Ιουν 2019, 16:27 Σαμαράς για ΠτΔ
Αφού δεν είναι δημοκράτης. Κι επίσης δεν έχει σχέση με την πολιτική. Όχι τον καιροσκοπισμοό, που σήμερα ονομάζεται πολιτική, αλλά με την πραγματική πολτική.
Γενικώς ο οποιοσδήποτε με ιδιοτελεί συμφέροντα, καιροσκοπικές βλέψεις, εμμονές βασισμένες σε τίτλους εξουσίας (παράλογης και αδικαιολόγητης προέλευσης) από το δεκαετίες ψευτοπολιτικό κατεστημένο, απλά δεν έχει σχέση με την πολτική.
Κι ο Σαμαράς ως το απόλυτο παράδειγμα συνδιασμου όλων των προαναφερθέντων, είναι ο πλέον ακατάλληλος για οποιοδήποτε πολιτικό πόστο. Το καλλίτερο από όλα και το πιο σωστό θα ήταν να του αφαιρεθούν και τα πολιτικά δικαιώματα, λόγω της παντελούς αποτυχημένης και βιβλικά καταστροφικής, για την Ελλάδα, σταδιοδρομίας του. Δεν είναι ο μόνος βέβαια.
Άνοιξες πάλι το κουτάκι με τις συριζοπαπαριες
Οι αλήθειες που σας πονάνε δεν είναι συριζοπαπαριες.
Κι από αυτό που έγραψα για τον Σαμαρά δεν εξαιρούνται άτομα που αυτή την στιγμή είναι στον σύριζα. Ξεκόλλα.
Δεν είμαι με τον συριζα γιατί συμφωνώ και σε κάτι τρελά μαζί του. Απλά είμαι αντιΝΔαιος, γιατί έχω δει ότι η ΝΔ είναι ότι χειρότερο έχει υπάρξει κι υπάρχει.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Η Φωφη της καρδιας μας ετοιμαζεται να σταματησει να ειναι η ουρα του Μητσοτακη και να δωσει τον αγωνα μαζι με τον Αλεξη για να πεσει μετα τις εκλογες αμεσα η νεοφιλελευθερη ακροδεξια των Κουλομπογδανων? Για να γινει αυτο θα πρεπει να παρουν το μπουλο και κατι Λοβερδοι, Καιληδες, Κωνσταντινοπουλοι κτλ. Και μετα φυσικα να μην ψηφισει για πτδ και να πεσει ο.γιος του Δρακουλα. Οσον αφορα τον Μπενι ετοιμαζεται να παει στη μεγαλη φιλελευθερη παραταξη ισως και για πτδ. Πολυ καλη εξελιξη σημερα για το πολιτικο συστημα. Στον συριζα θα πρεπει να κανουν πια επιθεση φιλιας στο μικρο κομμα του κεντρου της φωφης, οπως εκανε ο Ανδρεας με τον Μαυρο και τον Ζιγδη.
Άβαταρ μέλους
vc15

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vc15 »

Βλέποντας τη Φώφη και όλη τη διάρκεια πριν τις ευρωεκλογές έθετε το δηλημα αριστερά με το ΠΑΣΟΚ ή "δεξιά" με ΝΔ ή ΣΥΡΙΖΑ. Λογικά με την αποπομπή Βενιζέλου πιστεύει ότι θα ενισχύσει το αριστερό προφίλ με σκοπό να πάρει πίσω νυν συριζαιους. Το ερώτημα είναι ποιο θα ήταν προτιμότερο για το αποτέλεσμα στις προσεχείς εκλογές : να συνέχιζε τη ρητορική αυτή με το Βενιζέλο πρώτο στο επικρατείας αλλά κρυμμένο από την πρώτη γραμμή ή η αποπομπή του από το κομμα? Βέβαια μπορεί να υπάρχουν αλλά από πίσω που η Φώφη τα γνωρίζει αλλά εμείς όχι..
Άβαταρ μέλους
aljawn
Phorum.gr user: aljawn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από aljawn »

Arisvilla έγραψε: 01 Ιουν 2019, 19:34 Καιληδες
Την Καϊλή την θέλουμε, έχει μπουκακοφατσα.
My Life had stood, a Loaded Gun
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”