O συμβουλος εκδοσης και σχεδιαστης της καθεστωτικης εφημεριδας ΑΥΓΗ,Οταν τον ρωτησαν για την 2η θεση της Κουντουρα στο συριζα ειπε οτι και η καιλη βγηκε ευρωβουλευτης επειδη ειναι ομορφη
Μετα τα φταιει η αποχη,
φταιει ο κοσμος που δε καταλαβε,
φταει η φθορα,
Σε λιγο θα μας πουν οτι φταιει που δεν ειμαστε ομορφοι
pikey25 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 15:47
Συνεχιζουν να βγαζουν αφρους απεναντι στην MVP
O συμβουλος εκδοσης και σχεδιαστης της καθεστωτικης εφημεριδας ΑΥΓΗ,Οταν τον ρωτησαν για την 2η θεση της Κουντουρα στο συριζα ειπε οτι και η καιλη βγηκε ευρωβουλευτης επειδη ειναι ομορφη
Μετα τα φταιει η αποχη,
φταει η φθορα,
pikey25 έγραψε: 30 Μάιος 2019, 15:47
Συνεχιζουν να βγαζουν αφρους απεναντι στην MVP
Μετα τα φταιει η αποχη,
φταει η φθορα,
Γιατι ρε συ, δεν ειναι κριτηριο η ομορφια; Αυτη η Ασαφογλου του ΚΙΕΦ πως νομιζεις βγηκε;
Δες το παλι,για την 2η θεση της κουντουρα σε ψηφους τον ρωταν και κανει επιθεση χωρις λογο αλλου
Προφανως ειναι κριτηριο και η ομορφια, παρουσια, προσωπικοτητα πες το οπως θες για καποιους αλλα αυτο δεν ειναι ο κυριος λογος οπως θελει να μας πει
επειδη πολυ απλα θα χαν γεμισει τη βουλη με μοντελες και δε θα τρεχαν στα νεξτ τοπ μοντελ
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler
Η καιλη παντως απο γλαστρα ξεκινησε και την εχει δει πονηρη και κανει πσλσιοκομματικα κολπακι. Θα μπορουσε για αρχηγος του κιναλ.
Παντως εμενα μου ειναι απεχθης
αυτη δεν ηταν που ελεγε οτι ο παππους της "δολοφονηθηκε απο κομμουνιστες" οταν ο πατερας της ειχε γεννηθει το 55?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
pikey25 έγραψε: 01 Ιουν 2019, 00:29
ακομα και τα μποτακια στο φορουμ βρηκαν περισσοτερα κερδη απο την συμφωνια των πρεσπων απο οτι ο ελλην αρβανιτης
ενα ακομα σκαλπ στην mvp
καλες διακοπες στην ευρωπη τουλαχιστον δε θα τον βλεπουμε στην χουντερτ
Ειναι πολυ καλη η συμφωνια των Πρεσπων. Αν δεν ειναι ας την ακυρωσει η επομενη κυβερνηση. Η ΕΡΤ επισης ειναι οτι πιο δημοκρατικο υπαρχει στο τηλεοπτικο τοπιο στον ατιποδα του ΣΚΑΙ-σκουπιδια.
Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2019, 01:20
Η καιλη παντως απο γλαστρα ξεκινησε και την εχει δει πονηρη και κανει πσλσιοκομματικα κολπακι. Θα μπορουσε για αρχηγος του κιναλ.
Η μονη λογικη εξηγηση ειναι οτι κανει πολυ καλο γαμησι.
Δεν νομιζω οτι υπαρχει αλλη εξηγηση και αν υπαρχει μου διαφευγει.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
40αρισε το νέτο ,δε μπορεί κάτι θα έχει μάθει.
απο γατουλα εγινε τιγρης
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough Spoiler