Καλό μήνα να έχουμε !!!
Μπήκε το καλοκαίρι
Έρχεται η θάλασσα, οι πισίνες για τους πλούσιους, τα καρπούζια,τα καλοκαιρινά φεγγάρια, οι διακοπές σας, τα γενέθλιά μου
χαίρεσαι? Τα γενέθλια μέσα στο κατακαλόκαιρο ήταν πάντα εφιάλτης ειδικά ως παιδί
Γιατί;
Πότε έχεις;
25 του Ιούλη, όταν όλοι φεύγουν για διακοπές. Ίδια μέρα με ξακουστές προσωπικότητες όπως...ο Γαβρίλος Πρινσιπ
Και εσύ καρκινάκι μωρέ γι' αυτό είσαι πανέξυπνος και πανέμορφος
Εγώ επειδή έχω γενέθλια την ίδια μέρα με τον αδερφό μου και την επόμενη έχει αδερφή μου, όποτε μας έκαναν γενέθλια (όχι και πολύ συχνά δηλαδή ) ερχόταν και 3-4 παιδιά της γειτονιάς.
Naida έγραψε: 01 Ιουν 2019, 09:26
Καλό μήνα να έχουμε !!!
Μπήκε το καλοκαίρι
Έρχεται η θάλασσα, οι πισίνες για τους πλούσιους, τα καρπούζια,τα καλοκαιρινά φεγγάρια, οι διακοπές σας, τα γενέθλιά μου
Σε αυτά που έρχονται, ξέχασες και την ΝΔ
Let them make the first mistake. We make the last move.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Otto Weininger έγραψε: 01 Ιουν 2019, 10:02
Σε περίμενα κι ήρθες και πάλι!
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Καλό μήνα να έχουμε !!!
Μπήκε το καλοκαίρι
Καλό μήνα να έχουμε !!!
Μπήκε το καλοκαίρι
Γιατί μου φέρνεις φθινόπωρο στα μάτια;
Κάνε υπομονή, κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανος.
Let them make the first mistake. We make the last move.
25 του Ιούλη, όταν όλοι φεύγουν για διακοπές. Ίδια μέρα με ξακουστές προσωπικότητες όπως...ο Γαβρίλος Πρινσιπ
Και εσύ καρκινάκι μωρέ γι' αυτό είσαι πανέξυπνος και πανέμορφος
Εγώ επειδή έχω γενέθλια την ίδια μέρα με τον αδερφό μου και την επόμενη έχει αδερφή μου, όποτε μας έκαναν γενέθλια (όχι και πολύ συχνά δηλαδή ) ερχόταν και 3-4 παιδιά της γειτονιάς.
διαλύεις τον κόσμου μου αυτή τη στιγμή. Μεγάλωσα και ζω με την ιδέα ότι είμαι λέων, έχω και τη σχετική καδένα, βαφτιστικό δώρο!
ΥΓ: δεν βαζω δακρυα, πληρης ημερων. Το μονο που στενοχωριέμαι είναι που δεν προλαβε να δει τον γιο του ΠΘ. Δυο παιδιά σπούδασε Πρωθυπουργους και δεν ειδε κανενα να γινεται.