Ρουβικωνικος ?OANNHSEA έγραψε: 31 Μάιος 2019, 17:43Την έγραψα στην αρχή - εκτέλεση!!!pikey25 έγραψε: 31 Μάιος 2019, 02:00για πες μας και την ποινηOANNHSEA έγραψε: 30 Μάιος 2019, 20:13
Εάν σου λένε εσένα ένα ψέμα, τότε δεν είναι ποινικό αδίκημα.
Εάν σου λένε εσένα ένα ψέμα για να σου αποσπάσουν χρήματα ή να σου κάνουν κακό, δηλαδή για να σε εξαπατήσουν, τότε είναι ποινικό αδίκημα.
Για σκέψου όμως να το κάνουν αυτό επί 10.000.000 φορές!!!
.![]()
Κατά προτίμηση μαζί με την οικογένεια τους...
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πρέπει να πηγαίνουν φυλακή οι πολιτικοι που λενε ψεματα στις προεκλογικές εκστρατείες;
Re: Πρέπει να πηγαίνουν φυλακή οι πολιτικοι που λενε ψεματα στις προεκλογικές εκστρατείες;
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Re: Πρέπει να πηγαίνουν φυλακή οι πολιτικοι που λενε ψεματα στις προεκλογικές εκστρατείες;
Πολιτική, υποκριτική υψηλού επιπέδου και απαιτήσεων.
Όποιος κατέχει την τέχνη της αποπλάνησης, της πλαστικότητας των απόψεων και των κυβιστήσεων, μια μέρα θα γίνει Πρωθυπουργός.
Το ψέμα πολλοί εμίσησαν, τον ψηφοδότη, ουδείς.
Όποιος κατέχει την τέχνη της αποπλάνησης, της πλαστικότητας των απόψεων και των κυβιστήσεων, μια μέρα θα γίνει Πρωθυπουργός.
Το ψέμα πολλοί εμίσησαν, τον ψηφοδότη, ουδείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 31 Μάιος 2019, 21:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δεν γινεται να πανε φυλακη για πολιτικα ψεματα γιατι δεν μπορει να αποδειχθει το δολιο και εκουσιο ψεμα του πολιτικου.
Θα σου πει δεν ηξερα, θα σου πει αλλαξα τις αποψεις μου, θα σου πει ειμαι χαζος κτλ κτλ κτλ
Το μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να υπαρχουν περισσοτερες και πιο συχνες δυνατοτητες στο εκλογικο σωμα να παρεμβαινει στις πολιτικες εξελιξεις.
Θα σου πει δεν ηξερα, θα σου πει αλλαξα τις αποψεις μου, θα σου πει ειμαι χαζος κτλ κτλ κτλ
Το μονο που θα μπορουσε να γινει ειναι να υπαρχουν περισσοτερες και πιο συχνες δυνατοτητες στο εκλογικο σωμα να παρεμβαινει στις πολιτικες εξελιξεις.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Πχ για τον Μπορις που εκανε εκστρατεια οτι 350 μυρια την εβδομαδα δινουν στις βρυξελλες; Ενα τεράστιο ψέμα. Τι λες;BILLO έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:07 Δεν γινεται να πανε φυλακη για πολιτικα ψεματα γιατι δεν μπορει να αποδειχθει το δολιο και εκουσιο ψεμα του πολιτικου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Θα σου πει εγω τετοιες πληροφοριες ειχα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:07Πχ για τον Μπορις που εκανε εκστρατεια οτι 350 μυρια την εβδομαδα δινουν στις βρυξελλες; Ενα τεράστιο ψέμα. Τι λες;BILLO έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:07 Δεν γινεται να πανε φυλακη για πολιτικα ψεματα γιατι δεν μπορει να αποδειχθει το δολιο και εκουσιο ψεμα του πολιτικου.
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Το θεμα ειναι οτι ειχε ενημερωθει πως δεν υπήρχαν τέτοια νουμερα.BILLO έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:09Θα σου πει εγω τετοιες πληροφοριες ειχα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:07Πχ για τον Μπορις που εκανε εκστρατεια οτι 350 μυρια την εβδομαδα δινουν στις βρυξελλες; Ενα τεράστιο ψέμα. Τι λες;BILLO έγραψε: 31 Μάιος 2019, 21:07 Δεν γινεται να πανε φυλακη για πολιτικα ψεματα γιατι δεν μπορει να αποδειχθει το δολιο και εκουσιο ψεμα του πολιτικου.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
είμαι κατά της φυλάκισης,
αλλά θα μπορούσε
ο πολιτικός που χειραγώγησε εσκεμμένα τον κόσμο, με ψέμματα και δόλο και οι πράξεις του οδήγησαν σε μεγάλη οικονομική-εθνική-πολιτική ζημιά
να του αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και της ενασχόλησης με τα κοινά, για 1 ή περισσότερα χρονια
η απόφαση να λαμβάνεται από ειδικούς αιρετούς δικαστές ή και την βουλή ή άλλο σώμα
αλλά θα μπορούσε
ο πολιτικός που χειραγώγησε εσκεμμένα τον κόσμο, με ψέμματα και δόλο και οι πράξεις του οδήγησαν σε μεγάλη οικονομική-εθνική-πολιτική ζημιά
να του αφαιρείται το δικαίωμα του εκλέγεσθαι και της ενασχόλησης με τα κοινά, για 1 ή περισσότερα χρονια
η απόφαση να λαμβάνεται από ειδικούς αιρετούς δικαστές ή και την βουλή ή άλλο σώμα
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Κανονικά θα έπρεπε να πηγαίνουν.κατα προτεραιότητα απ τις γνωστές οικογένειες πχ μητσοτακηδες κλπ.
Πιστεύω ότι λίγο πιπέρι στο στόμα και μια υπόσχεση από μέρους τους ότι δεν θα το ξανακάνουν, είναι αρκετά.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
τυπε
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Με λίγα λόγια είσαστε μαζόχες του κερατά...
Σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν και να πηδάνε εσάς και την οικογένεια σας!!!
ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!!
.
Σας αρέσει να σας κοροϊδεύουν και να πηδάνε εσάς και την οικογένεια σας!!!
ΑΝΩΜΑΛΟΙ!!!!!
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις