και εγώ αλλά παίρνουμε ο,τι μας δίνει απλόχερα η ζωή, για να μην κάνει τίποτε άλλο με το χέρι που πονάει. Οπότε μια χαρά λάθος κάνεις
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπλε ιστορίες
Re: Μπλε ιστορίες
Το χέρι του είναι μπλε....Είναι η περσινή μας συμμετοχή στη γιουροβιζιον
έμοιαζε και λίγο με την στρουμφίτα πάντως, έχει μία βάση.Ίφιδα έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:13 Το χέρι του είναι μπλε....Είναι η περσινή μας συμμετοχή στη γιουροβιζιον
Λοιπόν τι δεδομένα έχουμε;
Πέρασε ένας χρόνος
Ήταν μπλε αλλά δεν είναι πια
Ήθελε να γίνει μπλε σε 10 μονάδες αλλά κάτι έγινε σ ένα νήμα του γγ και μπήκε μέσα 40
Κάπου κει τριγυρνάει κι ο συς.
Παίζει κι έρωτας...νοχομο
Παίζει και χέρι που πονάει, δε θα το πω το πονηρό θα συγκρατηθω
Δεν καταλαβαίνω τιποτα
Πέρασε ένας χρόνος
Ήταν μπλε αλλά δεν είναι πια
Ήθελε να γίνει μπλε σε 10 μονάδες αλλά κάτι έγινε σ ένα νήμα του γγ και μπήκε μέσα 40
Κάπου κει τριγυρνάει κι ο συς.
Παίζει κι έρωτας...νοχομο
Παίζει και χέρι που πονάει, δε θα το πω το πονηρό θα συγκρατηθω
Δεν καταλαβαίνω τιποτα
Να σου εξηγήσω εγώ. Πες ότι κάνεις βόλτα στην Τσιμισκή και βλέπεις μια μπλε φούστα σε μια βιτρίνα αλλά σου λείπουν 10 ευρώ για να την πάρεις και προβληματίζεσαι για το αν πρέπει να δώσεις προκαταβολή ή να το ξανασκεφτείς. Μετά ανεβάζεις μια παρόμοια φωτο της φούστας στο μάι στάιλ στις 9.15 την Τρίτη και ρωτάς "γεννήθηκα στις 8 το πρωί, τι ζώδιο είμαι";
Κάτι τέτοιο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:20Να σου εξηγήσω εγώ. Πες ότι κάνεις βόλτα στην Τσιμισκή και βλέπεις μια μπλε φούστα σε μια βιτρίνα αλλά σου λείπουν 10 ευρώ για να την πάρεις και προβληματίζεσαι για το αν πρέπει να δώσεις προκαταβολή ή να το ξανασκεφτείς. Μετά ανεβάζεις μια παρόμοια φωτο της φούστας στο μάι στάιλ στις 9.15 την Τρίτη και ρωτάς "γεννήθηκα στις 8 το πρωί, τι ζώδιο είμαι";
Κάτι τέτοιο.
Μήπως έχει να κάνει με τον αριθμό μηνυματων;
ε καλά, είσαστε γαϊδούρες απλά, δεν είναι κακό.
Δεν ξέρω αν πρέπει να σας κάνω να αισθανθείτε γαιδούρες ή απλά να σας αφήσω να είσαστε για να μην με μπερδέψετε μετά, μήπως και χρειαστεί.
Δεν ξέρω αν πρέπει να σας κάνω να αισθανθείτε γαιδούρες ή απλά να σας αφήσω να είσαστε για να μην με μπερδέψετε μετά, μήπως και χρειαστεί.
ε ναι, λίγο πιο λογικό απο τα στουμφάκια αυτό, οκ
λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι, συμφωνούμε οτι γράφουμε κυρίως γιατί έμοιαζενα υπάρχει και ένα ερωτικό χιντ κάπου κρυμμένο;
αν ρωτούσε κάποιος εγώ με τι είμαι ερωτευμένος, πέρα απο όλες εσάς φυσικά που ειναι αυτονόητο, τι θα λέγατε;
αν ρωτούσε κάποιος εγώ με τι είμαι ερωτευμένος, πέρα απο όλες εσάς φυσικά που ειναι αυτονόητο, τι θα λέγατε;
Με το μονόροδο!!!enaon έγραψε: 31 Μάιος 2019, 23:56 λοιπόν για να είμαστε δίκαιοι, συμφωνούμε οτι γράφουμε κυρίως γιατί έμοιαζενα υπάρχει και ένα ερωτικό χιντ κάπου κρυμμένο;![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ωραία ναι, οπότε το διλημμα η επιμονή η επιλογή βγάζουν νόημα στο άρωμα που τα έβαλα λίγο, ναι;
Βρες την λύση όμως, και μετά θα σου πώ αν θές την λεπτομέρεια της οπτικής, που δεν έχει και σημασία.
Μήπως έχεις γενέθλια;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι ο ένας χρόνος έχει να κάνει με τον ένα χρόνο που κάνουμε γενικά παρέα στο νεο φόρουμάκι, ή τον ένα χρόνο απο την τελευταία φορά που παίξαμε μπλε ιστορία, δεν έχει και μεγάλη σημασία, μία ευκαιρία αναδρομής, ετοιμαζόμουν να διαβάσω τις βλακείες που θα γράφαμε με την ευκαιρία των εκλογών, και με είχε πάρει λίγο απο κάτω. Τελικά οκ βέβαια, μια χαρά τα πήγαμε, έχουμε αλλάξει νομίζω αρκετά 
- shrike
- Phorum.gr user: Isildur
enaon έγραψε: 01 Ιουν 2019, 00:24 οχι ο ένας χρόνος έχει να κάνει με τον ένα χρόνο που κάνουμε γενικά παρέα στο νεο φόρουμάκι, ή τον ένα χρόνο απο την τελευταία φορά που παίξαμε μπλε ιστορία, δεν έχει και μεγάλη σημασία, μία ευκαιρία αναδρομής, ετοιμαζόμουν να διαβάσω τις βλακείες που θα γράφαμε με την ευκαιρία των εκλογών, και με είχε πάρει λίγο απο κάτω. Τελικά οκ βέβαια, μια χαρά τα πήγαμε, έχουμε αλλάξει νομίζω αρκετά![]()
Καλά που δεν έχασα χρόνο δηλαδή, να ασχοληθώ παραπάνω...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 411 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από OANNHSEA
-
- 1 Απαντήσεις