Είναι δημοσιογράφος, εν ενεργεία, που μέχρι χτες ήταν πολιτικός συντάκτης σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Και μη μου αρχίσεις τα σοβετικά σε παρακαλώ, μπορεί να ψάξεις το νήμα που είχα ανοίξει ο ίδιος για την εξίσου εμετική υποψηφιότητα Αρβανίτη
Yπάρχει σταυρός προτίμησης,μην το ξεχνάτε αυτό.Και υπάρχουν διάφορες ομάδες και τάσεις που όλες θέλουν αυτόν που τους αρέσει.
Εσείς νομίζετε ότι ο Μπάμπης δεν έχει οπαδούς;Λάθος.Έχει τους πιστούς μνημονιακούς που τον παρακολουθούσαν χρόνια να εξηγεί γιατί γίνονταν όσα γίνονταν.Θα δούμε πόσοι είναι αυτοί και εάν μπορούν να τον βγάλουν.
Είναι δημοσιογράφος, εν ενεργεία, που μέχρι χτες ήταν πολιτικός συντάκτης σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας. Και μη μου αρχίσεις τα σοβετικά σε παρακαλώ, μπορεί να ψάξεις το νήμα που είχα ανοίξει ο ίδιος για την εξίσου εμετική υποψηφιότητα Αρβανίτη
Παλι κατι χανω.
Γιατι ενας δημοσιογραφος σε μεσο πανεληνιας εμβελειας ειναι κακο για την χωρα να πολοτευτει και μας καθιστα η κινηση αυρη μπανανια;
Προσοχη, δεν διοριζεται καπου αλλα του δινεται η δυνατοτητα να μπει στην κριση του εκλογικου σωματος
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Nero έγραψε: 31 Μάιος 2019, 22:40
Πιστεύεις ότι είναι ασυμβίβαστο το επάγγελμα του δημοσιογράφου και του πολιτικού;Μάλλον επικαλυπτόμενα είναι,αδελφά επαγγέλματα.Πολλοί δημοσιογράφοι μεταπηδούν στην πολιτική.Και το παράξενο είναι ότι εγώ βλέπω την υποψηφιότητα Αρβανίτη φυσική.Μπορει να βλέπω τις ιδέες του κακές αλλά όχι την υποψηφιότητα επειδή είναι δημοσιογράφος.Δηλαδή εάν ήταν ένας άλλος συριζαίος με τις ίδιες ιδέες θα ήταν κάτι διαφορετικό;
Υπαρχει μια τεραστια διαφορα ο Αρβανιτης ηταν σε κομματικο ραδιοφωνο του Συριζα.Νομιζω καπου τον βολεψε και στην ΕΡΤ.Το χειροτερο και το ποιο χυδαιο ειναι να πληρωνουμε τον μισθο του.
Ο Μπαμπης μπηκε στα ψηφοδελτια της ΝΔ σαν εγγυητης της διαπλεκομενης σχεσης ΝΔ-Αλαφουζου.Που σημαινει θαλασσοδανεια ζεστο κρατικο χρημα και δημοσια εργα.Αντεχει ο λαος που ειναι πανω απο δεκαετια σε διαρκη λιτοτητα αλλη μια λεηλασια οπως εγινε επι Σημιτη-Κουρασμενου.
Παλι κατι χανω.
Γιατι ενας δημοσιογραφος σε μεσο πανεληνιας εμβελειας ειναι κακο για την χωρα να πολοτευτει και μας καθιστα η κινηση αυρη μπανανια;
Προσοχη, δεν διοριζεται καπου αλλα του δινεται η δυνατοτητα να μπει στην κριση του εκλογικου σωματος
Αληθεια οταν ο κουρασμενος εβαλε τον Ρουσοπουλο στα ψηφοδελτια η ο Σημιτης τον Ευθυμιου(που τον θυμηθηκα ο πουστης ) τους βαλαν σαν δημοσιογραφους η σαν συνδετικους κρικους μεταξυ των κομματων τους με τους καναλαρχες?
Παλι κατι χανω.
Αλήθεια ρωτάς;
Το παίζετε κουτοί ή είστε;
Φαινεται οτι ειμαι.κουτος.
Μπορει να απαντησει καποιος με σαφη τροπο σε οτι ρωτησα;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων