Τα δικά σου είναι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μόνο 1 στις 10 γυναίκες φτάνει σε οργασμό
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Μόνο 1 στις 10 γυναίκες φτάνει σε οργασμό
Ποσα pm εχεις δεχτει μετα απο αυτην την στιχομυθια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Οταν μια γυναικα εχει οργασμο ενω κανει πρωκτκο σεξ τι οργασμος ειναι αυτος;
Οργασμος του κωλου;
Naida:
Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά δεν το έχω βιώσει οπότε δεν ξέρω αν υφίσταται και τι είναι.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
6 έστειλα εγώ μόνοΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:17 Ποσα pm εχεις δεχτει μετα απο αυτην την στιχομυθια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Οργασμος του κωλου;
Naida:
Το έχω ακούσει κι εγώ αυτό αλλά δεν το έχω βιώσει οπότε δεν ξέρω αν υφίσταται και τι είναι.
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Αν σε βοηθησει με τις σακούλες του σούπερ μάρκετ πιάνει;Feindflug έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:07Σε βοήθησε να αλλάξεις λάστιχο, σου έφερε τις πίτσες που παρήγγειλες, σου έφτιαξε τα υδραυλικά/ηλεκτρολογικά και λοιπά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Νομίζω δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να ανταποδώσεις
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Καμιά γαϊδάρα δε φιλοτιμηθηκε να μου στείλει να μου πει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:17 Ποσα pm εχεις δεχτει μετα απο αυτην την στιχομυθια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Οργασμος του κωλου;
Naida:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι να σου πούμε; Εγώ μόλις σήμερα έμαθα πως το σεξ κρατάει γύρω στα 10 λεπτά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
έχει χαθεί και ο σουβλατζής, τωρα που τον έχουμε ανάγκη.Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:29Καμιά γαϊδάρα δε φιλοτιμηθηκε να μου στείλει να μου πει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:17 Ποσα pm εχεις δεχτει μετα απο αυτην την στιχομυθια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Οργασμος του κωλου;
Naida:
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
10 λεπτά με άνοιγμα ποδιών μόνο και τίποτ'αλλο, να προσθέσωGherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:30 Τι να σου πούμε; Εγώ μόλις σήμερα έμαθα πως το σεξ κρατάει γύρω στα 10 λεπτά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όσο ζω μαθαίνω.vantono έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:3210 λεπτά με άνοιγμα ποδιών μόνο και τίποτ'αλλο, να προσθέσωGherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:30 Τι να σου πούμε; Εγώ μόλις σήμερα έμαθα πως το σεξ κρατάει γύρω στα 10 λεπτά.![]()
Naida έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:29Καμιά γαϊδάρα δε φιλοτιμηθηκε να μου στείλει να μου πει.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:17 Ποσα pm εχεις δεχτει μετα απο αυτην την στιχομυθια;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Οργασμος του κωλου;
Naida:
Και γαϊδαρα ήθελες δεν σου φτασαν τα δικά μου;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:33Όσο ζω μαθαίνω.vantono έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:3210 λεπτά με άνοιγμα ποδιών μόνο και τίποτ'αλλο, να προσθέσωGherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:30 Τι να σου πούμε; Εγώ μόλις σήμερα έμαθα πως το σεξ κρατάει γύρω στα 10 λεπτά.![]()
Εμένα θα με μάθεις τίποτα;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια υπεργαμάτη συνταγή για τσουρέκια. Θες;LEONAS έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:37Εμένα θα με μάθεις τίποτα;
Gherschaagk έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:54Μια υπεργαμάτη συνταγή για τσουρέκια. Θες;
Θα κάνουμε και τσουρέκια;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 707 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ