Η αποτυχία του εκεί, τον ανάγκασε να εστιάσει πάλι στο στενό για τα μέτρα του
Γενικώς, αυτός γι' αλλού ξεκίνησε και πάλι στον Αυτιά θα καταλήξει, δατ'ς λάιφ.
Σωστό και αναμενόμενο. Αυτό ομως δεν ακυρώνει τα επιχειρήματα του Γιάνη.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:05 τωρα θα τον σπρωξουν οι συστημικοι τον βαρουφ για να κοψουν κι αλλο απ τον αλεξη.
στο εξης μονο ωραιος θα βγαινει..
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:22 Η γνώμη μου είναι ότι ο Βαρούφ είχε ως στόχο την εκλογή στην ευρωβουλή γιατί μόνον σε ένα τέτοιο αόριστο και ουσιαστικώς ανώδυνο πλαίσιο, μπορούσε να στηρίξει το προφίλ του.
Η αποτυχία του εκεί, τον ανάγκασε να εστιάσει πάλι στο στενό για τα μέτρα τουελληνικό πεδίο, ποντάροντας στο προφίλ του ιντελεκτουέλ επαναστάτη, που ρίχνει βότσαλα στη λίμνη. Αν τα καταφέρει (πράγμα που εύχομαι) σε κανένα εξάμηνο θα καταλήξει σε κάτι σαν τον Ζουράρι.
Γενικώς, αυτός γι' αλλού ξεκίνησε και πάλι στον Αυτιά θα καταλήξει, δατ'ς λάιφ.

Βασικά, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο Γιάνης ακυρώνουν τον Γιάνη αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:27Σωστό και αναμενόμενο. Αυτό ομως δεν ακυρώνει τα επιχειρήματα του Γιάνη.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:05 τωρα θα τον σπρωξουν οι συστημικοι τον βαρουφ για να κοψουν κι αλλο απ τον αλεξη.
Θα σου ζητούσα να εξηγήσεις αν δεν ήξερα πως εισαι one-liner νιαουρισμα. Δεν θελω να σε βγάλω απο τα νερά σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:38Βασικά, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο Γιάνης ακυρώνουν τον Γιάνη αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:27Σωστό και αναμενόμενο. Αυτό ομως δεν ακυρώνει τα επιχειρήματα του Γιάνη.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:05 τωρα θα τον σπρωξουν οι συστημικοι τον βαρουφ για να κοψουν κι αλλο απ τον αλεξη.
βαλε τα παιδια να σας κανονισουν πανελακι να πας να τον κατατροπωσεις μπαγλαμαΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:38Βασικά, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο Γιάνης ακυρώνουν τον Γιάνη αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:27Σωστό και αναμενόμενο. Αυτό ομως δεν ακυρώνει τα επιχειρήματα του Γιάνη.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:05 τωρα θα τον σπρωξουν οι συστημικοι τον βαρουφ για να κοψουν κι αλλο απ τον αλεξη.
Σου διαφεύγει ότι αυτό θα πρέπει να το κάνει ο Τσίπρας, καλό μου. Όχι εγώ.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:44βαλε τα παιδια να σας κανονισουν πανελακι να πας να τον κατατροπωσεις μπαγλαμαΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:38Βασικά, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιεί ο Γιάνης ακυρώνουν τον Γιάνη αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα.μίστερ μαξ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:27
Σωστό και αναμενόμενο. Αυτό ομως δεν ακυρώνει τα επιχειρήματα του Γιάνη.
καλα, πανε τοτε εξηγησε του που κανει λαθος. μπορει και να σε παρει στο κομμα.ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:51Σου διαφεύγει ότι αυτό θα πρέπει να το κάνει ο Τσίπρας, καλό μου. Όχι εγώ.
Εγώ, στηρίζω ολοθέρμως.![]()
Θα επαναλάβω ότι αυτό είναι ευθύνη του Τσίπρα.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 11:54καλα, πανε τοτε εξηγησε του που κανει λαθος. μπορει και να σε παρει στο κομμα.
θα πινουν καφεδες, δε μπορει..
Γελανε και οι πετρες.vantono έγραψε: 31 Μάιος 2019, 10:25 Μετά το 17λεπτο του βίντεο, αυτά περί δικαστηρίου. Πιο πριν εχει πει κι άλλα ωραία, ότι το ΜΕΡΑ25 είναι ενα πολυσυλλεκτικό κόμμα κτλ, που περιέχει απο μαρξιστές μεχρι νεοφιλελεύθερους μεσα, μίλησε για συνεργασία αδικημένων εργαζομένων με αδικημένων επιχειρηματιών, και πολλά άλλα.
plouf έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:02 Ο Μπαρουφακης τι να μας πει και αυτος οτι θα πεφτει μπαγιοκο με τους δικους μας ορους?Δεν θυμαται τι εγινε το καλοκαιρι του 15 ακομα να δεν πηρε μαθηματα?
Ξαναλέω ότι όλα όσα συνέβησαν πριν τις δεύτερες εκλογές του 2015 έχουν παραγραφεί.Δεν έχουν παραγραφεί όμως τα μετά στα οποία δεν είχε ανάμιξη ο Βαρουφάκης.aljawn έγραψε: 31 Μάιος 2019, 12:29 Συμφωνώ με το ειδικό δικαστήριο, αφενός για να φύγει ο καημός της ΝΔούλας, αφετέρου για να μπουν στο κάδρο και οι πραγματικοί μπινέδες της υποθέσεως (όπως πχ. ο Στούρνος). Και λέω ειδικό δικαστήριο, για να έχει την απαραίτητη δημοσιότητα η διαδικασία και όχι εξεταστικές με 10 διαφορετικά πορίσματα.
Βέβαια, κρίνοντας από τις επιδόσεις της ΝΔούλας με τα γουνάκια, πιο πιθανό είναι στο τέλος να σοδομίζει λάιβ στο Σύνταγμα ο Μπαρούφ τον Μπουμπούκο.