Dante Alighieri έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:48 Αυτος ο ανθελληνισμος ειναι υποπτος. Για ποιο λογο να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα και μαλιστα με μια υστερικη προσπαθεια να ακρωτηριαστει η οποιαδηποτε εθνικη επαρση δικαιη η αδικη;
Eβραικος δακτυλος
Dante Alighieri έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:48 Αυτος ο ανθελληνισμος ειναι υποπτος. Για ποιο λογο να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα και μαλιστα με μια υστερικη προσπαθεια να ακρωτηριαστει η οποιαδηποτε εθνικη επαρση δικαιη η αδικη;
ελληνικος σιγουρα οχι παντωςΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 01:07Dante Alighieri έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:48 Αυτος ο ανθελληνισμος ειναι υποπτος. Για ποιο λογο να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα και μαλιστα με μια υστερικη προσπαθεια να ακρωτηριαστει η οποιαδηποτε εθνικη επαρση δικαιη η αδικη;
Eβραικος δακτυλος
Ρίχνεις γέφυρες με τους ανθέλληνες Συριζαίους για πιθανή συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 01:07Eβραικος δακτυλοςDante Alighieri έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:48 Αυτος ο ανθελληνισμος ειναι υποπτος. Για ποιο λογο να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα και μαλιστα με μια υστερικη προσπαθεια να ακρωτηριαστει η οποιαδηποτε εθνικη επαρση δικαιη η αδικη;
ρε δεν παιζεστε με τιποτα, ανθελληνες συριζαιους λέειΜηχανικός έγραψε: 31 Μάιος 2019, 01:11Ρίχνεις γέφυρες με τους ανθέλληνες Συριζαίους για πιθανή συγκυβέρνηση ΝΔ-Σύριζα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 01:07Eβραικος δακτυλοςDante Alighieri έγραψε: 31 Μάιος 2019, 00:48 Αυτος ο ανθελληνισμος ειναι υποπτος. Για ποιο λογο να ανοιχτει ενα τετοιο θεμα και μαλιστα με μια υστερικη προσπαθεια να ακρωτηριαστει η οποιαδηποτε εθνικη επαρση δικαιη η αδικη;
Δεν βάζω στοιχήματα, ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο, δεν μπαίνω στο πανηγύρι. Κάτι κατέχω μόνο από τον τομέα πιστοποίησης, και ξέρω πως παντού κάνουν καλά λάδια και μούφες. Σιγά μην μπω στην αιώνια κόντρα μεταξύ μπακάλη και υποστηρικτή LIDL. Προφανώς οι πελάτες σου σε πληρώνουν, και ξέρεις τι πουλάς. Δεν μπαίνω σε γραφικότητες, ποιός κάνει καλύτερα, τι. Γενικά. Μπορώ να γράψω ΕΓΩ τι αγόρασα και με κάλυψε, ή όχι. Για τις διαδικασίες πιστοποίησης δεν θα γράψω, για ευνόητους λόγους. Που παρακαλώ να σεβαστείς.πήζον bot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:16θα βαζες στοιχημα 10000 οτι αυτα που εγραψα ειναι γραφικοτητες ασ πουμε? ή θα σε ψαχνουμε?
αυτα που λες τωρα ειναι αλλα ομως.. ειπες οτι λεμε γραφικοτητες. τελος παντων..Cavaliere έγραψε: 31 Μάιος 2019, 02:43Δεν βάζω στοιχήματα, ο καθένας προσπαθεί να πείσει τον άλλο, δεν μπαίνω στο πανηγύρι. Κάτι κατέχω μόνο από τον τομέα πιστοποίησης, και ξέρω πως παντού κάνουν καλά λάδια και μούφες. Σιγά μην μπω στην αιώνια κόντρα μεταξύ μπακάλη και υποστηρικτή LIDL. Προφανώς οι πελάτες σου σε πληρώνουν, και ξέρεις τι πουλάς. Δεν μπαίνω σε γραφικότητες, ποιός κάνει καλύτερα, τι. Γενικά. Μπορώ να γράψω ΕΓΩ τι αγόρασα και με κάλυψε, ή όχι. Για τις διαδικασίες πιστοποίησης δεν θα γράψω, για ευνόητους λόγους. Που παρακαλώ να σεβαστείς.πήζον bot έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:16θα βαζες στοιχημα 10000 οτι αυτα που εγραψα ειναι γραφικοτητες ασ πουμε? ή θα σε ψαχνουμε?
Δεν ξέρω κανέναν στο φόρουμ , που να μη γνωρίζει βαθιά όλα τα θέματα.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 02:49αυτα που λες τωρα ειναι αλλα ομως.. ειπες οτι λεμε γραφικοτητες. τελος παντων..
δεν διαφωνω σε αυτα..
σε αυτη την κουταμαρα που λεγεται εξτρα παρθενο και ειναι ο παγκοσμιος συντελεστης ποιότητας, ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη πολυ πανω απο ιταλους ισπανους.
γνωριζω πολυ βαθεια το ζητημα και δεν ανεχομαι να μου λενε οτι λεω γραφικοτητες.
Cavaliere έγραψε: 31 Μάιος 2019, 04:16Δεν ξέρω κανέναν στο φόρουμ , που να μη γνωρίζει βαθιά όλα τα θέματα.πήζον bot έγραψε: 31 Μάιος 2019, 02:49αυτα που λες τωρα ειναι αλλα ομως.. ειπες οτι λεμε γραφικοτητες. τελος παντων..
δεν διαφωνω σε αυτα..
σε αυτη την κουταμαρα που λεγεται εξτρα παρθενο και ειναι ο παγκοσμιος συντελεστης ποιότητας, ειμαστε πρωτοι στην ευρωπη πολυ πανω απο ιταλους ισπανους.
γνωριζω πολυ βαθεια το ζητημα και δεν ανεχομαι να μου λενε οτι λεω γραφικοτητες.
hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2019, 03:14 Τα ΗΑΕ έχουν κατά γενική ομολογία το καλύτερο οδικό δίκτυο παγκοσμίως. Η Γερμανία δεν είναι καν στην δεκάδα.
Αλλά πέρα από την γενική ομολογία, τα ίδια λέει και το World Economic Forum, που βγάζει πρώτα τα ΗΑΕ και 15η την Γερμανία, κάτω από το Ομάν:
http://reports.weforum.org/global-compe ... es=EOSQ057
Ησουν βιαστικος και την πατησες για ακομη μια φοραIn your country, how is the quality (extensiveness and condition) of road infrastructure [1 = extremely poor—among the worst in the world; 7 = extremly good—among the best in the world]
Το πόσο καλό είναι ένα οδικό δίκτυο σχετίζεται με το πόσο καλά εξυπηρετεί τους πολίτες της. Τα ΗΕΑ είναι μία μικρή, πλούσια χώρα, λίγο έως πολύ αν δεν κάνω λάθος επίπεδη, με έρημο όπου βέβαια δεν χρειάζεται μα υπάρχουν δρόμοι. Το κατόρθωμα αυτό λοιπόν δεν είναι γι' αυτήν δύσκολο.hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2019, 03:14 Τα ΗΑΕ έχουν κατά γενική ομολογία το καλύτερο οδικό δίκτυο παγκοσμίως. Η Γερμανία δεν είναι καν στην δεκάδα.
Αλλά πέρα από την γενική ομολογία, τα ίδια λέει και το World Economic Forum, που βγάζει πρώτα τα ΗΑΕ και 15η την Γερμανία, κάτω από το Ομάν:
Στην Ρώμη που έχω επισκεφθεί δεν βρήκα καλό ψωμί. Βέβαια το καλό συνήθως το βρίσκει κανείς στην επαρχία. Συνολικά η Ελλάδα έχει κενά -βλέπε Βόρεια Ελλάδα - αλλά εδώ μιλάμε για την κορυφή.
Μηχανικός σπούδασα, γλυκό μου αχλάδι. Το «κατά γενική ομολογία» ήταν στην προηγούμενη πρόταση. Κατάλαβε τι διαβάζεις.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 31 Μάιος 2019, 06:06hellegennes έγραψε: 31 Μάιος 2019, 03:14 Τα ΗΑΕ έχουν κατά γενική ομολογία το καλύτερο οδικό δίκτυο παγκοσμίως. Η Γερμανία δεν είναι καν στην δεκάδα.
Οχι δεν εχουν κατα γενικη ομολογια το καλυτερο οδικο δικτυο παγκοσμιως
Το αντιθετο μαλιστα
Στα ΗΑΕ περισσοτεροι κατοικοι εχουντ ην καλυτερη γνωμη για τοτ οδιικο τους δικτυο απο οτι σε αλλες χωρεςΗσουν βιαστικος και την πατησες για ακομη μια φοραIn your country, how is the quality (extensiveness and condition) of road infrastructure [1 = extremely poor—among the worst in the world; 7 = extremly good—among the best in the world]
Εν τω μεταξυ θα ηθελα να γινει ξεκαθαρο σε ολους οτι μαλλον δεν οδηγεις καν