!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πελετιιιιιιίδαρος !!!

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Εμπεδοκλής

Re: Πελετιιιιιιίδαρος !!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:00
Athina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:25 Πάμε πάλι. Η Πάτρα είναι μια μεγάλη πόλη και με ιστορία, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, τα Χανιά, η πόλη της Ρόδου, η Κέρκυρα, η Καβάλα, Η Καλαμάτα, τα Ιωάννινα. Κάποιες από αυτές τις πόλεις είναι πιο ευχάριστες να τις επισκέπτεσαι τελευταία. Κάποιες έχουν ανεβεί.

Δεν νομίζω ότι κάτι σε αυτή τη λίστα με τραβάει να επισκεφτώ και πάλι την Πάτρα... Δηλαδή θα μπορούσα, στο δρόμο πχ για Ιόνια νησιά, αλλά εδώ και χρόνια δεν έβρισκα ότι είχε νόημα. Έχει πιο νόημα σε σχέση με παλιά Και μάλιστα τώρα, που ο δρόμος την κάνει κατάλληλη σε απόσταση ακόμα και για ΣΚ;

Θυμάμαι πριν χρόοοοονια, πολλά χρόνια, άξιζαν κάποια προάστια, όπως η λεγόμενη "παραλία" με τα αρχοντικά, το Ρίο και κάποιες κεντρικές πλατείες. Τώρα;
Τώρα επειδή έχει κονουνιστη δήμαρχο δεν αξίζει ε; :lol:
Ρε γαμώτο, λίγο πιο διακριτικά δεν μπορειται να τα γράψετε; Πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο στημένο και στοχευμένο γίνεται; Δεν βλέπετε ότι έτσι δεν έχουν καμία αξία;
:smt005:
Βασικά, εσύ έχεις το πρόβλημα. Έκανε μία κριτική ως προς την Πάτρα σαν πόλη και εσύ το γύρισες στο πολιτικό. Είναι σαν να μας πεις ότι δεν σε τραβάει ο Ασπρόπυργος να τον επισκεπτείς και να έρθει κάποιος να σε εγκαλέσει ότι το λες διότι έχει δεξιό(;;;) δήμαρχο...
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Σοβαρά μιλάμε τώρα; Θα δω πρώτα το υπουργείο εσωτερικών ποιο κόμμα υποστήριξε το νυν δήμαρχο κάθε πόλης, για να αποφασίσω αν μια πόλη αξίζει το χρόνο της οικογένειας; Το ακούσαμε και αυτό.

Ρωτάω, αν αξίζει ή δεν αξίζει. Αυτό. Σε ποια πλατεία πχ να πάμε για καφέ.

Ως επισκέπτρια, ως κάτοικος μπορεί να μετράνε άλλα πράγματα. Το ότι έπιασαν ένα μικρό ψάρι να κλέβει ένα εικοσαχίλιαρο, σε δήμο, ΣΕ ΔΗΜΟ, δεν λέει και πολλά, σόρι, ως συνολική εικόνα ενός δήμου που η πρώτη του δουλειά, σόρι κιόλας, είναι να προσφέρει ποιότητα ζωής στους κατοίκους. Οπότε πες με αφελή, για αυτό ρωτούσα, γιατί έχω χρόνια να περάσω. Γιατί ο κόσμος πάει Ναύπλιο και όχι Πάτρα, εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά....
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:28
Athina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 18:25 Πάμε πάλι. Η Πάτρα είναι μια μεγάλη πόλη και με ιστορία, όπως είναι η Θεσσαλονίκη, ο Βόλος, τα Χανιά, η πόλη της Ρόδου, η Κέρκυρα, η Καβάλα, Η Καλαμάτα, τα Ιωάννινα. Κάποιες από αυτές τις πόλεις είναι πιο ευχάριστες να τις επισκέπτεσαι τελευταία. Κάποιες έχουν ανεβεί.

Δεν νομίζω ότι κάτι σε αυτή τη λίστα με τραβάει να επισκεφτώ και πάλι την Πάτρα... Δηλαδή θα μπορούσα, στο δρόμο πχ για Ιόνια νησιά, αλλά εδώ και χρόνια δεν έβρισκα ότι είχε νόημα. Έχει πιο νόημα σε σχέση με παλιά Και μάλιστα τώρα, που ο δρόμος την κάνει κατάλληλη σε απόσταση ακόμα και για ΣΚ;

Θυμάμαι πριν χρόοοοονια, πολλά χρόνια, άξιζαν κάποια προάστια, όπως η λεγόμενη "παραλία" με τα αρχοντικά, το Ρίο και κάποιες κεντρικές πλατείες. Τώρα;
Ρε γαμώτο, λίγο πιο διακριτικά δεν μπορειται να τα γράψετε; Πρέπει να φαίνεται όσο το δυνατόν πιο στημένο και στοχευμένο γίνεται; Δεν βλέπετε ότι έτσι δεν έχουν καμία αξία;
Βασικά, εσύ έχεις το πρόβλημα. Έκανε μία κριτική ως προς την Πάτρα σαν πόλη και εσύ το γύρισες στο πολιτικό. Είναι σαν να μας πεις ότι δεν σε τραβάει ο Ασπρόπυργος να τον επισκεπτείς και να έρθει κάποιος να σε εγκαλέσει ότι το λες διότι έχει δεξιό(;;;) δήμαρχο...
Εάν το κάνω με τρόπο που αυτό να δείχνει, τότε καλά θα κάνει και θα μου το πει.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Athina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:04 Σοβαρά μιλάμε τώρα; Θα δω πρώτα το υπουργείο εσωτερικών ποιο κόμμα υποστήριξε το νυν δήμαρχο κάθε πόλης, για να αποφασίσω αν μια πόλη αξίζει το χρόνο της οικογένειας; Το ακούσαμε και αυτό.

Ρωτάω, αν αξίζει ή δεν αξίζει. Αυτό. Σε ποια πλατεία πχ να πάμε για καφέ.

Ως επισκέπτρια, ως κάτοικος μπορεί να μετράνε άλλα πράγματα. Το ότι έπιασαν ένα μικρό ψάρι να κλέβει ένα εικοσαχίλιαρο, σε δήμο, ΣΕ ΔΗΜΟ, δεν λέει και πολλά, σόρι, ως συνολική εικόνα ενός δήμου που η πρώτη του δουλειά, σόρι κιόλας, είναι να προσφέρει ποιότητα ζωής στους κατοίκους. Οπότε πες με αφελή, για αυτό ρωτούσα, γιατί έχω χρόνια να περάσω. Γιατί ο κόσμος πάει Ναύπλιο και όχι Πάτρα, εκτός και αν δεν έχω καταλάβει κάτι καλά....
Ο τύπος τα έχει χαμένα. Είναι ικανός να σου πει ότι όσοι λένε ότι το Χαϊδάρι και ο Ασπρόπυργος είναι αντιτουριστικοί το λένε λόγω ιδεολογικών καταβολών των δημάρχων.

Φαίνεται ότι με τις εκλογές καίνε εγκεφαλικά κύτταρα και χαζεύουν...
Εμπεδοκλής

Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:08

Προτίμησα να έρθω ως τρίτος αντικειμενικός κριτής μπας και το καταλάβεις... :8)
Pirate7G

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:10

Και απέτυχε ήδη από το σημείο της αντικειμενικοτηταε κιόλας :smt005:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:15

Δεν θα το έλεγα διότι στο νήμα είμαι αντικειμενικότατος περί Πελετίδη, δημάρχων και κομματόσκυλων-προβάτων.
Απλά πρώτα θα βγει ο ήλιο από τη Δύση και μετά ένα κομματόσκυλο θα παραδεχθεί ότι γράφει μαλακίες...
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Όταν έλεγα παλιά, εννοούσα πολύ παλιά, που δεν ήξερα καν και δεν με ένοιαζε φυσικά, τι χρώμα δήμαρχο έβγαζε. Τότε, ας πούμε που έλεγες πάω Ομόνοια και δεν σε έσφιγγε η καρδιά σου. Υπάρχει η Ζυρίχη υπάρχει και ο Ασπρόπυργος και υπάρχουν πόλεις που ανέβηκαν και κατέβηκαν. Μπορεί να ανέβηκε, δεν ξέρω, αλλά από τα παραδείγματα που γράφτηκαν δεν μπορώ να καταλάβω, ειλικρινά. Είναι αυτό που λέμε μάλλον πρέπει να πας για να βγάλεις άποψη.
Pirate7G

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:28

Δεν θα το έλεγα διότι στο νήμα είμαι αντικειμενικότατος περί Πελετίδη, δημάρχων και κομματόσκυλων-προβάτων.
Απλά πρώτα θα βγει ο ήλιο από τη Δύση και μετά ένα κομματόσκυλο θα παραδεχθεί ότι γράφει μαλακίες...

Μα εγώ δεν αναφέρθηκα στην αντικειμενικότητά σου για τον Πελετιδη
:102:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Εμπεδοκλής

Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:49

Η αντικειμενικότητα δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Όταν η απάντηση σε κάποιον που δεν του αρέσει η Πάτρα είναι ότι το λέει επειδή ο δήμαρχος είναι ΚΚΕ, τότε κάποιος είναι τυφλό κομματόσκυλο...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Athina__P έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:34 Όταν έλεγα παλιά, εννοούσα πολύ παλιά, που δεν ήξερα καν και δεν με ένοιαζε φυσικά, τι χρώμα δήμαρχο έβγαζε. Τότε, ας πούμε που έλεγες πάω Ομόνοια και δεν σε έσφιγγε η καρδιά σου. Υπάρχει η Ζυρίχη υπάρχει και ο Ασπρόπυργος και υπάρχουν πόλεις που ανέβηκαν και κατέβηκαν. Μπορεί να ανέβηκε, δεν ξέρω, αλλά από τα παραδείγματα που γράφτηκαν δεν μπορώ να καταλάβω, ειλικρινά. Είναι αυτό που λέμε μάλλον πρέπει να πας για να βγάλεις άποψη.
θαθελα να σε βοηθησω, αλλα δυσκολευομαι. δεν ξερω τι θα μπορουσε να αρεσει στον επισκεπτη, ασε που σε καθε επισκεπτη θα αρεσει και κατι διαφορετικο.

κοινωνικη ζωη, στο κεντρο, εχει. εχει πεζοδρομηθει η ρ.φεραιου, και μαζευτηκαν ολα τα καφε μπαρ κλπ εκει.
φτιαχτηκε και μουσειο, καλο ειναι.
φτιαχτηκε το παραλικο μετωπο, ενα μεγαλο παρκο, καλο κι αυτο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Pirate7G

Εμπεδοκλής έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:56
Pirate7G έγραψε: 30 Μάιος 2019, 23:49

Η αντικειμενικότητα δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Όταν η απάντηση σε κάποιον που δεν του αρέσει η Πάτρα είναι ότι το λέει επειδή ο δήμαρχος είναι ΚΚΕ, τότε κάποιος είναι τυφλό κομματόσκυλο...
Έχει να κάνει και με πρόσωπα.
Εσύ είσαι 100% υποκειμενικό, προκατειλημμένος και ρεβανσιστης. Δεν πήρες θέση ως τρίτος και αντικειμενικός. Πήρες θέση ως ένα εντελώς προκατειλημμένο άτομο εναντίον μου, μόνο και μόνο επειδή είμαι εναντίον των απαρχαιομενων, ξεπερασμενων και απολίτιστων απόψεων σου. Και σχολίασες μόνο για να με βρίσεις, επειδή ακριβώς είμαι πάντα κατά των ακραίων απόψεων σου. Τόσο φθηνος είσαι.
Οπότε βγάλε το ταγεράκι του ΟΗΕ και βάλε κάνα μαύρο χιτώνα, που σου ταιριάζει. Δεν πιάνει το θεατράκι σου. Τι να κάνουμε :102:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Εικόνα

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΝΥΜΦΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟ ΠΕΛΕΤΙΔΗ

ΣΟΚ!!!!ΔΙΕΔΟΣΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!222222222ΔΥΟΔΥΟ
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

εν τω μεταξύ, ωραίος ο Πέλετ, αλλά μην ξεχνάμε πως και από Αθήνα μεριά, η μάχη στην Πετρούπολη ειναι αυτή...
Εικόνα
vs.
Εικόνα
Πετρουπολιώτισσες (κυρίως) ξέρετε τι πρέπει να κάνετε!
Εμπεδοκλής

Καλά, εσύ ψηφίζεις με βάση την εμφάνιση; Και μετά απορούμε για την κατάντια της χώρας...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”