nik_killthemall έγραψε: 30 Μάιος 2019, 22:37
Χεσε ρε νργ με τις ψευτιές σου ... τα ψεμματά σας είναι αυτα που βγάζουν τον κουλη σήμερα, αν απλά το βουλώνατε, τσιμα τσιμα θα εισασταν τωρα με το κουλι σε ποσοστά :
Το 4 ΔΕΝ το ειδαμε ποτέ ως τώρα, ψευτάκο !
Ένα δίκιο το έχεις. Αλλά μην πέρνεις και θάρρος μικρέ.
Προηγήθηκαν οι περικοπές και μετά ήρθαν οι φόροι.
https://www.tovima.gr/2010/02/10/politi ... o-dimosio/
Ακριβώς διότι οι περικοπές δεν απέδωσαν.
Οπότε είναι να απορείς, γιατί δεν έκαναν μόνο περικοπές στο δημόσιο, με παράλλη μείωση των φόρων.
Να μην το σκέφτηκαν τόσες διάνοιες μαζεμένες...
Το 4 μόνος σου έγραψες πως είναι ΜΕΙΩΣΗ φορων και ισοποσες περικοπες !
Όχι καλό μου παιδί.
Αυτό το υποστηρίζει ο Κούλης και η κουστωδία του.
Δεν είπα ότι είναι εφικτό, ούτε εγώ, ούτε ο Τσίπρας.
Και για αυτό έβαλα ότι από το 4 επιστρέφουμε στο 1.
Το λέει το 1; ...
ΑΝ το πιάσει ...
Άρα αυτό που σου λέω εγώ κάνεις απ'ακριβώς ! Θα κρίνεις τον κούλη με βάση (4) κάτι που ο τσίπρας ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΠΟΤΕ να κάνει !
Τι γράφεις βρε κακομοίρη;
Ο Τσίπρας δεν είπε ποτέ ότι θα το κάνει.
Τα παράπονα σε αυτούς που λένε ότι μικρότερο δημόσιο σημαίνει λιγότεροι φόροι...
Και όταν το δημόσιο μειώθηκε αρκετά, οι φόροι δεν μειώθηκαν...
Και ο Στουρνάρας είπε ότι δεν θα μειωθούν οι φόροι ακόμα και αν μικρύνει το κράτος..
Το 2014 αυτά, τότε που η χώρα πετούσε!
https://twitter.com/george_cris/status/ ... 4967303168
Καλός ο σανός;...
ΥΓ όλα τα μνημόνια απέτυχαν γιαυτον ακριβώς τον λόγο, γιατί ΟΛΑ αύξαναν τους φόρους, ΔΕΝ τους μείωναν ! Και τους αύξαναν, γιατί όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις ΑΡΝΟΥΝΤΑΝ ολα τα χρήματα να τα εξοικονομησουν ΜΟΝΟ απο κρατικες περικοπες, γιατί κάθε κυβέρνηση δεν έθετε στόχο να βγει η χώρα από την χρεοκοπία, αλλά να προστατέψει τον έμμισθο κομματικό της στρατό, και αυτός ΠΑΝΤΑ και ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ είναι αυτός που σιτίζεται από το κράτος, δεν υπάρχει άλλος τρόπος να είναι έμμισθος του κράτους κανείς !
Στα μνημόνια μπήκαν και οι υπογραφές των δανειστών. Υπέγραψαν για την αύξηση των φόρων
Κρίμα που δεν σε ρώτησαν...
Για αυτό σου γράφω: 3,5% πρωτογενές
(Ευκλείδη κλείσε ειδικό λογαριασμό ΤΩΡΑ)
Όποιος νομίζει ότι οι περικοπές μισθών και συντάξεων θα φέρουν τις αντίστοιχες μειώσεις στους φόρους, δηλαδή το 4, ψηφίζει ανάλογα και περιμένει.
Και αυτό θέλω να δω:
Κούλη να μειώνει μισθούς και συντάξεις...
ΜΜΕ να λιβανίζουν 24/7...
Και Τσίπρα ηλιοκαμένο στο κότερο, με ένα πούρο ΝΑ...
Και κάτι ακόμα: Εξεταστική με Γιάνη...
Μονοκούκι το βλέπω... τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη;...